تجدید نظر داره پایین شکایت... قاطع برو بگو دارن دروغ میگن.
تجدید نظر داره پایین شکایت... قاطع برو بگو دارن دروغ میگن.
دوستان یک مشکل . من در باز کردن سایت مشکلی ندارم . اما وقتی تو گوگل سرچ میکنم . مثلا تصویر هیچ تصویری برام نمیاره . یا انقدر سرچ تو گوگل برام کنده ..مال شما هم همینطوره ؟![]()
داداش مشکل خودتو وقتی نمیتونن حل کنن میخوای مشکل همرو حل کنی؟
همگی پورتارو تخلیه کنید... این پارس کلا مثل اسراییل مارو ضعیف گیر اورده... راهش تخلیه هست... باور کنید لحظه تخلیه میتونید راحت نفس بکشید... این کارشناساشون انگار تو دستور کارشون اومده مشتریارو راضی کنن تا از پارس بره!!!!
فلانی -کارشناس لایه یک ..
بیسانی کارشناس لایه 2 به 1
......
به پشتیبانی تماس گرفتم میگم حاج خانم سرویس مارو ببند رو 7!!!! الان رو 6 هست.. میگه اگه رو 6 هست میندمش رو 4 یا 9!!!!! فقط یه ساعت التماس کردم ار رو 6 برنداره یارو میگه اقا -- کردید!؟!!! میگم عزیز دل فلانی کارشناس پایه یک و تریلیتون گذاشته رو این... طرفو اصلا نمیشناخت....
یکی دیگشون اومده تو سیستمم میگه اقا تنها دلیل اینی که سرعت شما کمه تو شب اینه که نویزت میرسه به 13 ! خط رو بسته رو 4 مگ بازم سرعت 50 کیلو هست... میگه دیدی بهتر شد... ؟ الان میزارمش رو 2 تا بهتر هم بشه... یعنی وقتی زنگ میزنم 10 20 تا ان یکاد فوت میکنم تو کپشون تا بلکه اذیتم نکنن... حل مشکل پیشکش
Last edited by hasanoooooooo; 04-08-2014 at 16:25.
نداره
فقط نوشته بازگشت و انصراف از شکایت
از بس بیدر و پیکر شده... بابا کسی نتیجه نمیگیره! بیلیو می...
256 پارس انلاین ..چطوره ؟تازه امروز وصل شد واسم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میخوام شکایت کنم 195 باید این قسمت کدومو انخاب کنم نوع شکایت !!!!!! ؟؟؟؟
بعدش من 512 محدود دارم سرعتم در حد 32 کیلوبایت هستش دانلود به کنار .........![]()
خطت تا چند مگ میکشه؟
بین ساعات 2 بامداد تا 7 صبح تست بگیر بزار
از صبح تا الان پارس انلاین کله اهواز قطع است
من که درخواست تخلیه دادم دیروز ، ولی هنوز تخلیه نشده
هرچیم زنگ میزنم ، پشتیبانی همش مشغوله
گِل بگیرن کله شرکتشونو
توی پیج محمود واعظی هم کامنت گذاشتم دیروز جواب نمیده :|
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)