مبارکه. شما از کجا سرویس گرفتی ؟ چقدر زمان برد از استارت فسخ تا راه افتادن سرویس جدید ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مبارکه. شما از کجا سرویس گرفتی ؟ چقدر زمان برد از استارت فسخ تا راه افتادن سرویس جدید ؟
بابک جان تو بخش پیشنهادات نوشتم. کافیه؟
باشه قبول
امیدوارم موفق باشید ولی یکم هم ملاحظه ی این مخالفین رو بکنید و با اون چندتا موافق هم برخورد کنید
البته میدونم که تلاشتون بر اینه که عدالت رعایت بشه
آزادیت مبارک![]()
کاملا. و بسیار متن کامل و بی نقصی هم بود . ممنون.
ممنون،بعد از اینکه دوره ام تموم شد دیگه شارژ نکردم ،اینترنت ماهواره ای گرفتم
آزادیت مبارک[/QUOTE]
ممنون،امیدوارم شاتل درست شه یا شما هم بری جای دیگه تا طعم آزادی رو حس کنی
راستی شکایت چی شد؟
خیلی خیلی خوشحال شدم که از دست شاتل ..***** ...**** خلاص شدی
یکی از دوستان قرار بهم پیام بده اگر چیزی دستگیرم شد خبرتون میکنم شاید امشب
داداش اگر دوستداری بگو رفتی کجا ؟
متاسفم که ظرفیت بحث کردن بعضی دوستان انقدر پایینه که سریعا بحث به تهمت و افترا و بدو بیراه کشیده میشه.
بنده گفتم سرعت اینترنتم خوبه و مشکلی با شاتل ندارم،دوستان همه ناراحت شدند.یعنی تعریف کردن از چیزی یا کسی انقدر کار بدیه؟
به نظر من این تاپیک مخصوص کسانیه که با شاتل مشکل دارند نه همه مشترکین.من 2 نفر دوستان دیگه ام رو میشناسم که اونا هم مثل من تقریبا مشکل خاصی با شاتل ندارند و مطمئنم که اصلا نمیدونند که همچین تاپیکی وجود داره.
می خوام بگم بنده قبول دارم که خیلی از دوستان با سرعت و پینگ و آپلود و .... شاتل مشکل دارند و حق هم دارند اما اینجور که ما فقط در حال انتقاد و فحش و بد و بیراه به شاتل هستیم که چیزی رو عوض نمیکنه.
بابک جان لطفا یه سری به تاپیک های دیگه بزنید مثل صبا نت و پارس آنلاین.ببنید اونجا هم همین وضعه.اکثر دوستان در حال بد و بیراه گفتنن.نتیجه این میشه که کسی که میخواد اینترنت بگیره نمیفهمه بالاخره کدوم شرکت خوبه چون......تو کشور ما به نظرم جایی برای تعریف و تمجید نمونده هر کسی بیشتر و بهتر انتقاد و تمسخر کنه مقبول تر واقع میشه.الان هر کسی بیاد تاپیک رو ببینه منصرف میشه از گرفتن سرویس از شاتل.
من سرعتم توی شبها مشکلاتی داشته حتی قطعی و افت سرعت و ...ولی اکثرا خوب بوده.امشب یه تست میگیرم.
اینطوری هر کسی که بخواد اینترنت بگیره نمیفهمه بالاخره کدوم شرکت از همه نظر بهتره.
خیلی ها بحق از شاتل ناراضیند خیلی ها هم نیستند و انتقادها معمولا چندین برابر تعریف و تمجیده.
در کل فکر میکنم پای کامپیوتر مشکلات کشور هیچ وقت حل نمیشه و نخواهد شد.
Last edited by Babak; 27-11-2011 at 19:44. دليل: تکرار پست ها + یکی کردن محتوا
نه تاپیک ماله همه است. من اینو تضمین میکنم. هر کس چه ناراضی چه راضی میتونه نظراتش رو کاملا زادانه ( با رعایت قوانین انجمن) مطرح کنه.به نظر من این تاپیک مخصوص کسانیه که با شاتل مشکل دارند نه همه مشترکین
هم اکنون 53 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 53 مهمان)