همه میتونن بخرن
ولی یکماهه هست
برو تو تمدید سرویس اونجا هست
شاید چندماهشم بیاد
1 به هست یعنی 600 گیگ
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
همه میتونن بخرن
ولی یکماهه هست
برو تو تمدید سرویس اونجا هست
شاید چندماهشم بیاد
1 به هست یعنی 600 گیگ
طرح قدیمی تا شهریور 97 دارم, دیگه هزینه تا شهریور نداره
این یه ماه ویژه نوروز بگیرم اون طرح باطل میشه, حیفه
Last edited by dadash42; 15-03-2018 at 15:48.
نمیشه
رو گزینه از انتهای سرویس بزن موقع خرید
میشه از آخر سرویست فعال بشه
تا الان من دوباره تمدید سرویس کردم و انتهای سرویس زدم و هر دوبارش بعد چند روز خودش سرویس جدید برام فعال شده و کل زمان و حجمم از دستم رفته و با وقت گذاشتن های زیاد و تماس مکرر که اصلا برام بصرفه نبوده و اعصاب خوردی فقط با هزار تا شکایت در 195 فقز حجمم رو اضافه کردن نه زمان رو و این شرکت اسیاتک حتی وقتی اشتباهی هم میکنه با وجود اینکه براش امکان اضافه کردم زمان و حجم هست با توجه به اشکالات خودشون حاضر نیستن و مشترک رو تا حد زیادی اذیت میکنن و متاسفانه در کشور ما فقط یه تنطیم مقررات وجود داره بخش شکایات که اونها هم عملا هیچ قدرتی برای جبران مشتری بکار نمیگیرن
با 4 مگا بیت سرعت باید از ضبح تاشب سیستم یا لپ تاپ روشن باشه و زمان یکماه خودتو اسیر کنی و مدام سرکشی کنی تا شاید بتونی نصفشو دانلود کنی مگر قانع باشی روی این سرعت و بخوای توی یکماه یه مقدار مشخص ده تا لینک مورد نظرتو که از قبل میدونی چیه دانلود کنی شاید بدرد بخوره اون موقع.
Last edited by amin885; 15-03-2018 at 19:53.
تا الان من دوباره تمدید سرویس کردم و انتهای سرویس زدم و هر دوبارش بعد چند روز خودش سرویس جدید برام فعال شده و کل زمان و حجمم از دستم رفته و با وقت گذاشتن های زیاد و تماس مکرر که اصلا برام بصرفه نبوده و اعصاب خوردی فقط با هزار تا شکایت در 195 فقط حجمم رو اضافه کردن نه زمان رو و این شرکت اسیاتک حتی وقتی اشتباهی هم میکنه با وجود اینکه براش امکان اضافه کردم زمان و حجم هست با توجه به اشکالات خودشون حاضر نیستن و مشترک رو تا حد زیادی اذیت میکنن و متاسفانه در کشور ما فقط یه تنطیم مقررات وجود داره بخش شکایات که اونها هم عملا هیچ قدرتی برای جبران مشتری بکار نمیگیرن
سلام دوستان ایا برای محاسبه دقیق بسته شبانه حتما قبل از ساعت ۲ مودم یکبار باید خاموش روشن بشه؟؟؟
من یه بسته شبانه گرفتم ۲ شب دانلود کردم در کمال ناباوری از حجم بسته ام ۳ برابر کم شده به جای ۲ برابر دوستانی که این بسته خریداری کردن ایا با چنین مشکلی برخورد کردند یا خیر!!!؟؟؟![]()
Last edited by salar_linux; 16-03-2018 at 03:15.
سلام
نیازی به قطع مودم نیست .
شما مطمئن هستی؟ چون وقتی خاموش روشن نمیکنم سرعتم بالای ۸ اما وقتی اینکار میکنم میره روی ۲!!
برای من که اینطوریه و تا حالا مشکلی نداشتم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)