تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3556 از 4105 اولاول ... 255630563456350635463552355335543555355635573558355935603566360636564056 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,551 به 35,560 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

شاگرد کنکوری من برای معافیت اعصاب و روان اقدام کرد و کل مراحل از مراجعه به پلیس+10 تا گرفتن نامه کمیسیون مبنی بر سالم بودن فقط 10 روز طول کشید
    بنده خدا میخواست تا شهریور طولش بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

من با فوق 142 ميگيرم
    ليسانس فكر كنم 10 تومن كمتر باشه.(همه همين حول و حوش ميگيرن هر درجه شايد 7 8 تومن با هم فرق داشته باشه)
    احتمالا متاهل هستید
    چون من تو سپاه با فوق و درجه ستوان سومی 119 میگیرم!

Sent by Tapatalk on Android

3. این کاربر از Globe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

احتمالا متاهل هستید
    چون من تو سپاه با فوق و درجه ستوان سومی 119 میگیرم!

Sent by Tapatalk on Android
    حقوق متاهل دوبل مجرد هست ! بعضی پادگانها حقوقها با توجه به سختی کار و شرایط اب و هوایی فرق داره ! حقوق ارگان هاهم فرق داره ! سپاه اصولا بیشتر از همه حقوق میده . لیسانس متاهل (ستوانسوم ) تو ارتش حقوق ثابتش بیشتر از 160 هست (سال قبل) که هر سه ماه یکبار هزینه ی ایاب ذهاب و رفت و امد هم اضافه میشه بهش .
    سال پیش تو ارتش فوق لیسانس 105 لیسانس 95 فوق دیپلم 85 تا 80 و دیپلم هم 60-70 میگرفت ! متاهل هم دوبل ، فرزند هم سوبل ! (بدون شرایط خاص پادگان)
    Last edited by alex_love; 23-04-2016 at 15:38.

5. 3 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

نه معرفی مستقیما اموزشیم 31 فروردین تموم شد امریم زده معرفی 10 اردیبهشت که میشه جمعه
    راستی رسته رایانه پادگان رستمی خرم ابادم افتادم که تو استانمونه کسی تجربه داره ممنون میشم
    سلام
    این مورد که نهست بخورید یا نه بستگی به نیروی انسانی یگانتون داره ! چون به تاریخ معرفی و ورودتون نگاه میکنن و اگه یه روز دیر برید یه روز اضاف + یه روز نهست رو میتونن بزنن ! بستگی به اونا داره !

7. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام

من اعزام مجددم و 9 ماه هستش حقوق منو واریز نکردن

کسی سابقه این قضیه رو داره؟

یا کسی شماره نیرو انسانی تهرانو داره بشه زنگ زد پیگیری کرد
    شعبه وظیفه تیپ مشهد که عین خیالش نیست!!!
    سلام
    دفترچه بیمه دارید و بیمتون برقرار هست ؟
    از این نوع موارد خیلی زیاد دیدم ! دلیلش هم کد به کد نشدن حقوق هست که کم کاری یا از نیروی انسانی یگان شما هست یا مرکز ! یه چند بار دیگه هم مراجعه کنید دیدید جواب نداد باید کار اساسی پیش بگیرید ! یک موردی که از دوستان نزدیک خودم بودن و کارشو راه انداختیم دقیق همین شرایط رو داشتن و 12 ماه حقوق نگرفته بودن، اعزام مجدد هم بودن، مورد رو با یک فکس به بازرسی ویژه نیروی های مسلح در مدت دو روز حل کردیم ! نامه ای اماده کنید با مقدمات نظامی مبنی بر اینکه حوقتون واریز نشده و شرایطتتون رو بگید و بگید که پیگیری نمیکنن و از این جور مسائل ! شماره ی پرسنلی و مشخصات کاملتون رو هم بنویسید (نامه تایپ شده ) و برای دفتر فرماندهی بازرسی ویژه اراسال کنید . پیروی اون فکسی از بازرسی برای فرمانده ی یگان ارسال میشه و اونوقته که میبینید چطور همه به تته پته میفتن اگه تهران هستید که خودتون هم میتونید مستقیم برید بازرسی ویژه وگرنه از 118 میتونید شمارش رو پیدا کنید . شماره ی فکسش رو داشتم ولی تو جعبه ی یادگاری هاست الان اگه شمارشون رو گیر نیاوردی بگو تا شماره ی دفتر فرماندهی رم برات پیدا کنم !

این موارد هم خیلی کم به شعبه ی وظیفه میدن ، اصولا تو نیروی انسانی یگانتون یه قسمتی هست به نام کامپیوتر و امار که کادری اونجا مسئول وارد کردن اطلاعات هست ! مسئولیت این دیرکرد متوجه اون هست !
    Last edited by alex_love; 23-04-2016 at 15:56.

9. 3 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

چقدر حقوق شما کمه، من سال ۹۲ برجی ۲۰۰ میگرفتم با مدرک ارشد و مجرد سرباز سپاه بودم ولی تو دادسرا خدمت میکردم غیر نظامی ساعت اداری .

اگه نباشه جاش خالی می مونه jjadm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

حقوق متاهل دوبل مجرد هست ! بعضی پادگانها حقوقها با توجه به سختی کار و شرایط اب و هوایی فرق داره ! حقوق ارگان هاهم فرق داره ! سپاه اصولا بیشتر از همه حقوق میده . لیسانس متاهل (ستوانسوم ) تو ارتش حقوق ثابتش بیشتر از 160 هست (سال قبل) که هر سه ماه یکبار هزینه ی ایاب ذهاب و رفت و امد هم اضافه میشه بهش .
    سال پیش تو ارتش فوق لیسانس 105 لیسانس 95 فوق دیپلم 85 تا 80 و دیپلم هم 60-70 میگرفت ! متاهل هم دوبل ، فرزند هم سوبل ! (بدون شرایط خاص پادگان)
    یک سوال خالص دریافتی توسط سرباز همین وجوه هست ؟ یا مالیات هم ازش کسر میکنن .

اون مبلغ دریافتی خالص که به سرباز داده میشه دقیقا چقدر هست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه jjadm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

دوستان اگر هفته بعد دفترچه بفرستیم به نظرتون برج چند اعزام میشم ؟ فوق دیبلم .

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    تو برگه امریه من زده بود اداره بهداشت و امداد و درمان -آج-لویزان رسته بهداشت و درمان کد 82210
    چه جور جایی هست؟
    باید تو بیمارستان یا درمانگاه خدمت کنم یا کار دفتریه؟
    طبق برگه باید جمعه خودمونو معرفی کنیم . آیا باید جمعه برم یا شنبه؟
    من اینی که میگم شاید اونقدر به روز نباشه، تجربه ی خودم است برای اردیبهشت 89
    من با لیسانس معرفی شدم آنجا، همون اول 5 روز مرخصی دادن
    بعد از 5 روز که برگشتیم باز تقسیم شدیم، یه سری در همون اداره ماندن، یه سری تقسیم شدن به بیمارستان های شهرستان ها و یک سری هم بیمارستان های تهران.
    من افتادم به بیمارستان تهران و کلا کار دفتری و راحتی بود اون زمان.
    و در کل ادار ه بهداشت و درمان چون کادر درمانیش بیشتر از کادر نظامی است خیلی راحتره تا ستاد و پادگان.
    سرهنگ و سرگرد شما پزشک است که خودشم لباس نمیپوشه اگر بیمارستان بیوفتی، و نگهبانی ها آسان است چون اسلحه خانه نداره، فقط باید شب اونجا بخوابی، همین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یک سوال خالص دریافتی توسط سرباز همین وجوه هست ؟ یا مالیات هم ازش کسر میکنن .

اون مبلغ دریافتی خالص که به سرباز داده میشه دقیقا چقدر هست ؟
    فوق لیسانس - ناجا - دریافتی 105

15. این کاربر از Mahyar25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •