شاگرد کنکوری من برای معافیت اعصاب و روان اقدام کرد و کل مراحل از مراجعه به پلیس+10 تا گرفتن نامه کمیسیون مبنی بر سالم بودن فقط 10 روز طول کشید![]()
بنده خدا میخواست تا شهریور طولش بده![]()
شاگرد کنکوری من برای معافیت اعصاب و روان اقدام کرد و کل مراحل از مراجعه به پلیس+10 تا گرفتن نامه کمیسیون مبنی بر سالم بودن فقط 10 روز طول کشید![]()
بنده خدا میخواست تا شهریور طولش بده![]()
احتمالا متاهل هستید
چون من تو سپاه با فوق و درجه ستوان سومی 119 میگیرم!
Sent by Tapatalk on Android
حقوق متاهل دوبل مجرد هست ! بعضی پادگانها حقوقها با توجه به سختی کار و شرایط اب و هوایی فرق داره ! حقوق ارگان هاهم فرق داره ! سپاه اصولا بیشتر از همه حقوق میده . لیسانس متاهل (ستوانسوم ) تو ارتش حقوق ثابتش بیشتر از 160 هست (سال قبل) که هر سه ماه یکبار هزینه ی ایاب ذهاب و رفت و امد هم اضافه میشه بهش .
سال پیش تو ارتش فوق لیسانس 105 لیسانس 95 فوق دیپلم 85 تا 80 و دیپلم هم 60-70 میگرفت ! متاهل هم دوبل ، فرزند هم سوبل ! (بدون شرایط خاص پادگان)
Last edited by alex_love; 23-04-2016 at 15:38.
سلام
این مورد که نهست بخورید یا نه بستگی به نیروی انسانی یگانتون داره ! چون به تاریخ معرفی و ورودتون نگاه میکنن و اگه یه روز دیر برید یه روز اضاف + یه روز نهست رو میتونن بزنن ! بستگی به اونا داره !
سلام
دفترچه بیمه دارید و بیمتون برقرار هست ؟
از این نوع موارد خیلی زیاد دیدم ! دلیلش هم کد به کد نشدن حقوق هست که کم کاری یا از نیروی انسانی یگان شما هست یا مرکز ! یه چند بار دیگه هم مراجعه کنید دیدید جواب نداد باید کار اساسی پیش بگیرید ! یک موردی که از دوستان نزدیک خودم بودن و کارشو راه انداختیم دقیق همین شرایط رو داشتن و 12 ماه حقوق نگرفته بودن، اعزام مجدد هم بودن، مورد رو با یک فکس به بازرسی ویژه نیروی های مسلح در مدت دو روز حل کردیم ! نامه ای اماده کنید با مقدمات نظامی مبنی بر اینکه حوقتون واریز نشده و شرایطتتون رو بگید و بگید که پیگیری نمیکنن و از این جور مسائل ! شماره ی پرسنلی و مشخصات کاملتون رو هم بنویسید (نامه تایپ شده ) و برای دفتر فرماندهی بازرسی ویژه اراسال کنید . پیروی اون فکسی از بازرسی برای فرمانده ی یگان ارسال میشه و اونوقته که میبینید چطور همه به تته پته میفتناگه تهران هستید که خودتون هم میتونید مستقیم برید بازرسی ویژه وگرنه از 118 میتونید شمارش رو پیدا کنید . شماره ی فکسش رو داشتم ولی تو جعبه ی یادگاری هاست الان
اگه شمارشون رو گیر نیاوردی بگو تا شماره ی دفتر فرماندهی رم برات پیدا کنم !
این موارد هم خیلی کم به شعبه ی وظیفه میدن ، اصولا تو نیروی انسانی یگانتون یه قسمتی هست به نام کامپیوتر و امار که کادری اونجا مسئول وارد کردن اطلاعات هست ! مسئولیت این دیرکرد متوجه اون هست !
Last edited by alex_love; 23-04-2016 at 15:56.
چقدر حقوق شما کمه، من سال ۹۲ برجی ۲۰۰ میگرفتم با مدرک ارشد و مجرد سرباز سپاه بودم ولی تو دادسرا خدمت میکردم غیر نظامی ساعت اداری .
یک سوال خالص دریافتی توسط سرباز همین وجوه هست ؟ یا مالیات هم ازش کسر میکنن .
اون مبلغ دریافتی خالص که به سرباز داده میشه دقیقا چقدر هست ؟
دوستان اگر هفته بعد دفترچه بفرستیم به نظرتون برج چند اعزام میشم ؟ فوق دیبلم .
من اینی که میگم شاید اونقدر به روز نباشه، تجربه ی خودم است برای اردیبهشت 89
من با لیسانس معرفی شدم آنجا، همون اول 5 روز مرخصی دادن
بعد از 5 روز که برگشتیم باز تقسیم شدیم، یه سری در همون اداره ماندن، یه سری تقسیم شدن به بیمارستان های شهرستان ها و یک سری هم بیمارستان های تهران.
من افتادم به بیمارستان تهران و کلا کار دفتری و راحتی بود اون زمان.
و در کل ادار ه بهداشت و درمان چون کادر درمانیش بیشتر از کادر نظامی است خیلی راحتره تا ستاد و پادگان.
سرهنگ و سرگرد شما پزشک است که خودشم لباس نمیپوشه اگر بیمارستان بیوفتی، و نگهبانی ها آسان است چون اسلحه خانه نداره، فقط باید شب اونجا بخوابی، همین.
فوق لیسانس - ناجا - دریافتی 105
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)