تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3556 از 4751 اولاول ... 2556305634563506354635523553355435553556355735583559356035663606365640564556 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,551 به 35,560 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

7

واقعا متاسفم برای شاتل.الان که انلاین شدم دیدم یکی از بچه های پی سی توی یاهو این پیغام را برام گذاشته:

اقا شاتل منو رو محدود کرد
    باهاشون صحبت کردم گفتند که تا زمانی که توی شاتل هستی محدودی
    الان هم دارم توی روز دانلود میکنم تا تمام بشه از شاتل بیام بیرون

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

13

جکسون جان . یکی اومده سرعتش رو گذاشته که پایینه و محدود شده . یکی هم اموده سذعت بالاش رو گذاشته. من مشکلی در این ارائه سرعت ها نمیبینیم. این درست نیست که به هر کس که با نظرمون موافق نبود انگ بزنیم. این روش های معمول و روزمریه در کشور ما و به همین دلیل پذیرفته به نظر میرسه.
    فضای ملتهب و احساسی و هیجانی کلا مانع از یک بحث علمی و مبتنی بر داده است.
    ظلمی بالاتر از این نیست که کسانی از گفتن نظرشون بترسن ( ترس از توهین تهمت و استهزا)
    لطفا خودتون رو کنترل کنید.
    بابک عزیز حرفهات قشنگه ولی ظاهرا من الان جزء کسایی شدم که انگار از حرفهایی که زدم باید بترسم و تهدید بشم

هنوزم پای حرفه هستم: در راه مبارزه با ظلم به هر شکل همیشه عده ای چاپلوس و مجیز گو هستند که باعث دلسردی و نفاق میشوند چه در بحث اینترنت و چه در مسائل کلی و ..... 90 درصد بچه ها شاکی هستند اونوقت این 10 درصد که اصلا معلوم نیست واقعا از شاتل سرویس میگیرند و یا قبلا داشتند اومدن اینجا و شدن کاسه ی داغ تر از آش
    طرف اومده چون سرویسش مشکلی نداره مسخره کردن تمام کسایی که اینجا بهشون ظلم شده
    خود شاتل اینقدر پشتش گرم هست که نیازی به طرفداری نداشته باشه
    همیشه رای با اکثریت چه حق بگن و چه خلافش ( میزان رای ملت است: امام خمینی)
    وقتی شاتل 90 درصد رو محدود میکنه یه 10 درصد رو باید آزاد بگذاره که حداقل جلوی تبلیغاتی که بر علیهش میشه رو بگیره
    Last edited by jackson2010; 27-11-2011 at 16:14.

3. این کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

باهاشون صحبت کردم گفتند که تا زمانی که توی شاتل هستی محدودی

عجب. فکر کنم روش جدید اینه - انگار میخواد پیش دستی کنه شاتل . خودش حذف کنه کاربر ها رو.

الان هم دارم توی روز دانلود میکنم تا تمام بشه از شاتل بیام بیرون

شما کجا میخوای برای؟

5. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با اجازه از اساتید میخواستم پیشنهاد بدم یه نظر سنجی تو سایت واسه هر isp بزارند به صورتی که کاربران راضی و ناراضی هر isp بتونن نظرشون رو به صورت راضی یا ناراضی
    بدن . که 2 تامنفعت داره
    اولیش یه نسبت تقریبی از کاربران هر isp بدست میاد .
    ثانیا نسبت رضایت کاربران هر شرکت مشخص میشه
    (این نتایج اماری در یه جامعه کوچیک میتونه به کل جامعه بست داده بشه و علاوه بر اینکه به خیلی از کاربرا برای انتخاب شرکتشون کمک میکنه . جای هیچ ادعایی برای شرکت هایی که با تبلیغات وسیع سعی در سواستفاده دارند باقی نمیزاره . شاید اگه با اقبال عمومی مواجه بشه تاثیر تشویقی و تنبیهی هم داشته باشه).

7. 3 کاربر از nakhodasilver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

باعث دلسردی و نفاق میشوند
    مگه خدا نکرده بقیه کورن ؟ کرن ؟ یا شما دیگران رو اینطور فرض میکنید. که باید به زور عقیده ای رو به خوردشون داد و مجبورشون کرد نیان به شاتل.
    الان هر کسی بیاد تاپیک رو ببینه منصرف میشه از گرفتن سرویس از شاتل. این میشه محیط غلمی. اما وقتی بخواد نظرات همراه اهانت بشه میشه محیط استادیوم. که خب ما ( مدیریت) اینجا هستیم برای کنترل این موضوع.
    احتیاجی به فشار اوردن , توهین مسخره کردن و هر چیز دیگه ای نیست. با ادبیات منطقی و بدور از هیجان نظراتتون رو منتشر کنید. همینطور بقیه افراد هم میتونن اینکار رو بکنن.

ولی ظاهرا من الان جزء کسایی شدم که انگار از حرفهایی که زدم باید بترسم و تهدید بشم
    عزیز شما از فعال ترین کاربران بر علیه شاتل هستین در این تاپیک و همونطور که تا به حال بوده مشکلی از این بابت به هیچ وجه نیست.
    اما توهین به کاربران دیگه و یا جو دادن به تاپیک ها از طرف هر کسی پذیرفته نیست.
    قائدتا خودتون هم بین توهین و بحث تفاوت قائل میشید.

با اجازه از اساتید میخواستم پیشنهاد بدم یه نظر سنجی تو سایت واسه هر isp بزارند به صورتی که کاربران راضی و ناراضی هر isp بتونن نظرشون رو به صورت راضی یا ناراضی
    بدن . که 2 تامنفعت داره
    اولیش یه نسبت تقریبی از کاربران هر isp بدست میاد .
    ثانیا نسبت رضایت کاربران هر شرکت مشخص میشه
    (این نتایج اماری در یه جامعه کوچیک میتونه به کل جامعه بست داده بشه و علاوه بر اینکه به خیلی از کاربرا برای انتخاب شرکتشون کمک میکنه . جای هیچ ادعایی برای شرکت هایی که با تبلیغات وسیع سعی در سواستفاده دارند باقی نمیزاره . شاید اگه با اقبال عمومی مواجه بشه تاثیر تشویقی و تنبیهی هم داشته باشه).

حوبه . در پیشنهادت و انتقادات مطرح کنید بهتره.
    به نظرم باید هر چند ماه کاملا نظر سنجیش رفرش بشه و از اول رای گیری بشه. ظاهرا رابطه سرویس خوب با تعداد کاربران رابطه عکس داره. کاش میشد سرویس ای دی اس ال رو هم مثل دیال آپ فروی عوض کرد. اون وقت دیگه این شرکت ها نمیتونستن انقدر راحت کاربارنشون رو اذیت کنن. با یه حساب سر انگشتی در بهترین شرایط حداقل دو هفته باید بی اینترنت بشیم تا سرویس عوض بشه.

9. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

13

مگه خدا نکرده بقیه کورن ؟ کرن ؟ یا شما دیگران رو اینطور فرض میکنید. که باید به زور عقیده ای رو به خوردشون داد و مجبورشون کرد نیان به شاتل.
    الان هر کسی بیاد تاپیک رو ببینه منصرف میشه از گرفتن سرویس از شاتل. این میشه محیط غلمی. اما وقتی بخواد نظرات همراه اهانت بشه میشه محیط استادیوم. که خب ما ( مدیریت) اینجا هستیم برای کنترل این موضوع.
    احتیاجی به فشار اوردن , توهین مسخره کردن و هر چیز دیگه ای نیست. با ادبیات منطقی و بدور از هیجان نظراتتون رو منتشر کنید. همینطور بقیه افراد هم میتونن اینکار رو بکنن.
    .... عده ای چاپلوس و مجیز گو هستند که باعث دلسردی و نفاق میشوند .....
    نه عزیزم خدایی نکرده نه کسی کوره ونه کر ( حالا اگر کر باشه مشکلی نیست چون اینجا صدا نداریم) و من کسی رو هیچ جوری فرض نکردم. شما که باز حرفهای من رو بریدی و گذاشتی
    همون چاپلوسها هستند که باعث دلسردی میشن نه بنده.
    امروز صبح...........

شما بیخیال شاتل بشی سنگین تری.
    ایشون این پست رو دادند اونوقت شما اومدی به من گیر میدی. اصلا به ایشون مربوط نیست که من بیخیال شاتل بشم سنگینترم . در ضمن من تستم برای شب بود این تست صبح رو برای مقایسه گذاشته شما مشکلی توش نمیبینی واقعا که
    Last edited by jackson2010; 27-11-2011 at 16:31. دليل: حدف دانشمند هسته ای

11. این کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

خب شما هم روشنشون کن که تست روز اصلا مهم نیست. کل ماجرای اعتراض ها مربوط به شبه. بدون دعوا.

اینجوری :

شب بخیر
    اینم مدرک برای عاشقان شاتل که 20 دقیقه طول کشید تا بدست بیاد

بازم جای شکرش باقیه که بعد از 20 دقیقه نتیجه داد قبلا نیم ساعت هم صبر میکردم هیچ فایده ای نداشت
    واقعا من چه آدم ساده ای بودم نگو شاتل سرعتها رو برده بالا که نتیجش شده اینی که میبینید
    امروز صبح...........

شما بیخیال شاتل بشی سنگین تری.

عزیز روزانه هیچ کس مشکل خاصی نداره. مشکل اینه که برخلاف انچه شاتل گفته که شبها دانلود رایگانه ( یعنی آدم توقع داره بتونه از ایان امکان استفاده کنه ) آنچنان سرعت رو پایین میاره که اصلا استفاده از اینترنت ممکن نیست ( چه برسه به دانلود) همچنین در هیچ کجا هم نگفته محدودیتی هست در ساعات رایگان شب. این به عبارتی گول زدن مشتری هست.

13. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

بابک عزیز و دوست محترم: حالا شما میخوای قبول کنی یا نه ولی به نظر میاد که دنبال یه چیزی هستی که به مخالفین شاتل گیر بدی ولی برداشت بد نکن منظورم اینه که خیلی خیلی حساسیت به خرج میدی و عقل کل رو هم حذف میکنی ولی با این کارت اون چند تا موافق هم از این موضوع سوء استفاده می کنند

15. 2 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نه عزیزم . همین پریروز یکی از طرف دار ها اخطار گرفت ( به خاطر لحن نامناسب)
    عقل کل هم واژه مناسبی نیست خطاب به یک فرد. بدون اون کلمه هم متن شما معناش رو میرسونه.

من فقط هدفم آروم بودن فضا و دوری از ادبیات تنده. همچنین ازاد بودن محیط بحث برای همه.
    درباره حساسیت کاملا درست میگی. حساسیت بالتری دارم رو بعضی تاپیک ها. عموما تاپیک هایی که به جنجال کشیده شدن قبلا ( مثل کل تاپیک های انجمن ورزش که با سخت گیری تمام اداره میشه به واسطه خاطره های قدیمی ازش)

بیام بیرون از این موضوع اگر موافقین تا فضا بره برای بحث پیرامون شاتل.

17. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت xxx.ghazal.xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بالاخره از این شاتل اومدم بیرون
    تازه معنی آزادی رو میفهمم

19. 3 کاربر از xxx.ghazal.xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 53 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 53 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •