پنجشنبه و جمعه می فرستن خونه.. الکیه ؟ بعد شما بعد آموزشی کجا افتادی برای یگان ؟
پس اینی که میگن هر هفته
پنجشنبه و جمعه می فرستن خونه.. الکیه ؟ بعد شما بعد آموزشی کجا افتادی برای یگان ؟
پس اینی که میگن هر هفته
پنجشنبه و جمعه میفرستن خونه
ولی خب همه رو باهم نمیفرستن
پادگان خالی میشه [emoji2]
واسه ما نصف مثلا هفته اول پنجشنبه و جمعه فرستادن
اونا که نرفتن هفته بعد پنجشنبه جمعه
البته در بعضی شرایط مثل تشویقی و یا متاهلی و.... هر هفته هم میشه
من افتادم چابهار [emoji4]
Sent from my D6502 using Tapatalk
اینکه میگن سپاه لیسانس نمیگیره یا کمتر میگیره ، درسته ؟
سوال یکی از دوستانم :
شهریور 93 از دانشگاه اخراجی براش زده اند و دی 94 با دانشگاه تصفیه حساب کرده و نامه ی دانشگاه هم اسفند ماه 94 به دستش رسیده. حالا میخواد برای سربازی اقدام کنه چون میخواد بعدش ادامه تحصیل بده توی رشته ای دیگه. در ضمن الان مشغول کاری هست که حدود یک - یک و دویست ماهی درآمد داره. آیا اصلا ارزش داره سربازی بره ؟ خیلی تاکید داره که ادامه تحصیل بده. چه کار کنه ؟ این مدت غیبت و نرفتن سربازی چه طور محاسبه میشه ؟ چه کار کنه ؟ عواقب و پیامدهاش چی هست ؟ کسی این شرایط رو داشته ؟
ممنون
سلام
میشه آدرس دقیق رو بدی؟
برای رسته های دیگه رو هم داشت؟ من نزاجا هستم
هزینه تعویض پیراهن و شلوار باهم 15 تومن؟! یا هر کدوم 15 تومن؟
پوتین هم فقط سایز رو عوض کردید؟ جنسش همونه؟
تو امام حسین هزینه تعویض خیلی زیاد بود!!!!
سلام
خوب برای اینکه ادامه تحصیل بده حتما یا باید بره سربازی یا معاف بشه ! چون برای افرادی که از دانشگاه اخراج میشن فقط یکبار معافیت تحصیلی صادر میشه . اگه مصر به ادامه تحصیل هست حتما بره سربازی ! چون اگه نره باید 8 سال منتظر بمونه و اگه قانون و بامبول ! جدیدی حادث نشه میتونه با پرداخت هزینه (بسته به اون زمان شاید هزینه بالاتر بره و شاید با توجه به کمبود حتمی سرباز در 8 سال اینده اصلا قانون خرید رو مجدد بردارن ! ) کارت پایان خدمت بگیره و ادامه تحصیل بده !
تو برگه ای که دانشگاه برای معرفی به نظام وظیفه میده یه تاریخی درج شده که اون تاریخ تاریخ اصلی ترخیص از دانشگاه هست . بعد از اخراج یکسال فرصت داره که خودش رو معرفی کنه . اگه ایشون مثلا در 31 شهریور 93 اخراج شده باشن تا 31 شهریور 94 فرصت معرفی داشتن و الان که شش ماه ازش گذشته تا 31 شهریور 95 فرصت داره اگه تا اون موقع خودش رو معرفی کنه فقط 6 ماه اضاف پشت دفترچه میخوره که ممکنه بعدا عفو عمومی اعلام بشه و بخشیده بشه ولی بعد از اون تاریخ علاوه بر اضافه خدمت به دادسرا معرفی میشه و باید جریمه هم بده .
عواقب خاصی هم نداره ! از یکسری امتیازهای جامعه محروم میشه ! مثل گذرنامه یا تمدید گواهینامه و البته ادامه ی تحصیل و از این جور چیزا !
به نظر من چون هدفش ادامه تحصیل هست سریعا برای خدمت اقدام کنه تا وقتش بیشتر تلف نشه .
ممنون. حالا این بحث فراری حساب شدن و معرفی به مراجع قضایی چیه ؟
مشمولانی که مدت غیبت اولیه آنان سه ماه باشد، سه ماه اضافه خدمت و چنانچه مدت غیبت اولیه آنان بیشتر از 3 ماه باشد به 6 ماه اضافه خدمت تنبیه می شوند. مشمولانی نیز که مدت غیبت اولیه آنان بیش از یک سال باشد علاوه بر 6 ماه اضافه خدمت فراری نیز محسوب شده و به مراجع صالحه قضائی معرفی می شوند.
Last edited by farshid2002002; 22-04-2016 at 17:14.
سلام دوستان
تو برگه امریه من زده بود اداره بهداشت و امداد و درمان -آج-لویزان رسته بهداشت و درمان کد 82210
چه جور جایی هست؟
باید تو بیمارستان یا درمانگاه خدمت کنم یا کار دفتریه؟
طبق برگه باید جمعه خودمونو معرفی کنیم . آیا باید جمعه برم یا شنبه؟
سلام
آدرس و شماره تو کارت هست
شلوار و پیراهن با هم 15
هزینه تعویض پوتین اگه سایزش 42،43،44 بود 5 تومن میشد ولی چون پوتینی که به ما داده بودن 41 بود هزینه تعویض اون 10 تومن بود
جنس پوتین هم دقیقا همونه
اون یکی پوتین که 35 تومن هزینه تعویضش بود به شدت سبک تر از این یکی بود ولی طبق گفته فروشنده کیفیت سنگین تره بیشتر از سبک ست و طول عمر بیشتری داره
بنظرم رسته های دیگه رو نداشت ، یا حداقل به چشم من نخورد
میتونین زنگ بزنین سوال بپرسین
در کل مغازه ی خوبی بود ، هم اخلاقشون هم جنسا و قیمتشون
این بحث فراری حساب شدن رو اگر کسی از دوستان لطف کنه پاسخ بده ممنون میشم. یعنی این رفیق ما که در بالا توضیح دادم بره یا نره ؟ این فراری حساب شدن چه عواقب و نتایجی داره ؟
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)