سلام
دوستانی که سرویس بالاتر از 128 دارند باید در دوره جدید برای 128 شارژ کنند دیگه بالاتر از 128 به کاربران خانگی نمی دهندبا هرمدرکی که باشه و کاربران خانگی فقط میتوانند 128 بگیرند .به نقل از پشتیبانی شاتل .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
دوستانی که سرویس بالاتر از 128 دارند باید در دوره جدید برای 128 شارژ کنند دیگه بالاتر از 128 به کاربران خانگی نمی دهندبا هرمدرکی که باشه و کاربران خانگی فقط میتوانند 128 بگیرند .به نقل از پشتیبانی شاتل .
دوست عزیز حق با شماست اما ما با سیاست های مزخرفی که کشورمون داره نمی تونیم اینترنت و امکاناتمون رو با کشور های پیشرفته مقایسه کنیم.
نکته جالب میدونی چیه شما میگی باید انتقاد کنیم که دیگران مطلع شن نیان از شاتل سرویس بگیرن.... یه سری به تاپیک های دیگه بزنید مثل صبا نت،پارس آنلاین،...اونجا هم اکثر دوستان تمسخرو فحش و بد و بیرا به شرکتشون میدن.
اینترنت کشور مشکلات زیادی داره ولی با این انتقاد های پشت کامپیوتری چیزی حل نمیشه.
در کل با این مشکلات زیر بنایی و سیاسی که اینترنت ما داره من از شاتل راضیم.(قطعا بعضی مواقع با سرعت و پینگش مشکل هم داشتم).
بنده مثل بعضی از دوستان که هر شب در حال دانلود هستن نبودم ولی دانلود های شبانه خوبی داشتم (مثلا بعضی شبها 1200MB مثل فیلم و حتی بازی).بعضی شبها هم سرعت دانلود پایین بود قطعی داشت ولی حقیقتا اکثر شبها خوب بوده.کاربرانی که از شاتل راضین 90 درصدشون یا دانلودر نیستن یا از دانلود شبانه چیزی نمیدونن یا از پینگ و پکت لاست و ... چیزی سر در نمیارن در کل نوب هستن .
به نظر شما هر کی فروم باز نباشه یعنی چیزی از دانلود شبانه و پینگ و ... نمیدونه؟؟؟
از مهر 89 اومدم شاتل فکر نمیکنم مدت زمان کمی باشه.شما احتمالاً از مشترکین جدید شاتل هستی
حقیقت اینه که هر کسی مشکل داره میاد به این تاپیک و کسانی که مشکلی با شاتل ندارند اکثرشون شاید ندونند که همچین تاپیکی اصلا وجود داره.(خود منم حدود چند ماه هست با تاپیک آشنا شدم).
Last edited by hitman111; 27-11-2011 at 10:22.
برای ما که پیش فاکتور صادر شد برای همون 512.
توی این فورام حداقل کلی از تاپیک های صفحه اولش در مورد مشکل شاتل هست . پس اونوقت شما می گی شاتل اصلا مشکل نداشته ؟..... فقط بعضی ها ناراضی ان ؟.......
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by بامزی; 26-11-2011 at 23:03.
بله درسته برای ما هم پیش فاکتور صادر شده که همون 512 باشه ولی کور خونده![]()
شب بخیر
اینم مدرک برای عاشقان شاتل که 20 دقیقه طول کشید تا بدست بیاد
بازم جای شکرش باقیه که بعد از 20 دقیقه نتیجه داد قبلا نیم ساعت هم صبر میکردم هیچ فایده ای نداشت
واقعا من چه آدم ساده ای بودم نگو شاتل سرعتها رو برده بالا که نتیجش شده اینی که میبینید
ساعت 18 : 2 بامداد
بعد از مدت ها دوباره سرعت شبانه زیاد شد .
Last edited by amirpersia68; 27-11-2011 at 02:28.
واسه منو از 1 مگ کردن 128
دیروز رفتم درخواست تخلیه دادم بعد 2 سال اشتراک
شما ها هم بکشید بیرون
با سلام
ببخشید من از سرویس eco 128 استفاده میکنم سرعت دانلودم تو روز و شب 17 kb هست . آیا 256 بگیریم یا 512 تاثیری داره یا نه ؟؟
در ضمن اصلا به من 256 یا 512 میدن ؟؟
ممنون
دارم کلافه میشم الان نزدیک 15 روزه که محدودیتم ادامه داره..........![]()
هم اکنون 97 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 97 مهمان)