توی کلوب چطوری لینک میذارند ؟
4ساعاته سرکله میزنم اه
توی کلوب چطوری لینک میذارند ؟
4ساعاته سرکله میزنم اه
بچه ها کسی اطلاع کاملی از 5 روز اضافه ای که تو پنل هست داره ؟
من حجم نداشتم این پنج روز رو فعال کردم اما غیر از اضافه شدن 5 روز به قرار داد حجم هم اضافه شد
شنیدم بعد از تمدید سررسید بعدی این 5 روز کسر میشه اما کسی میدونه حجم هم از سررسید بعدی کم می کنه یا نه ؟
آره اون یک گیگ هم از ترافیک ماه آیندت کم میشه اگه ازش استفاده کنی !
تازه اشتباه کردی اینو فعال کردی این یه جور دزدیه چون این 5 روز شبانه نداره ولی از ماه بعدت که شبانه داره کسر میکنه !
همه چیز افتضاح شد
بنظرتون ایندفعه چه متنی بنویسم شکایت کنم تا ثابت فیکس درست کنن
Sent from my iPhone 2G using tapatalk
الان دو تا لینک گذاشتم دانلود از سرورهای اکسپرس.لیچ سرعت کل 400 هست یعنی هر کدوم 200
خطم هم روی 4 مگ بسته شده
برای افزایش به 9 مگ چیکار کنم ؟
زنگ بزن پشتیبانی برات همون موقع زیاد میکنه
سلام دوستان
سرویس 2 مگ ماهیانه
بعد از شکایت در سایت 195 همه چی اوکی شده
تست چند دقیقه قبل:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
افزایش دادن؟ من هم مثل تو ... هر شب هم بلا استثنا دانلود کردم
دوستان زیاد به این بهبودهای مقطعی بعد از شکایت خوشدل نباشین. جاهایی که سرعت کاربرا رو محدود میکنن (مثلاً اونی که بالاترین سرویس یعنی سرویس 2مگابیت خریده سرعت شبانه یا حتی روزانهاش به زحمت به سرعت اسمیش میرسه یا حتی پایینتر از اون) مشکل زیرساختی اساسی داره پارسآنلاین و با یه پیگیری سازمان تنظیم یا وزارت ارتباطات مشکل آنی حل نمیشه.
تنها کاری که پارسآنلاین میکنه اینه که سهمیه اون فرد شاکی رو یه مقدار بالاتر میبره تا در اون مقطع شکایت اون فرد رو جواب داده باشه. اما در نتیجه سهمیه اندک بقیه کاربرا تو اون مرکز خود به خود کمتر میشه. حالا بعد از چند روز ممکنه یکی دیگه از اون کاربرا شکایت کنه که سهمیه اونم بالاتر ببرن تا صداش در نیاد. اون وقت به همین ترتیب و به تدریج باز سهمیه اون فرد اول شروع میکنه به کم شدن.
این مشکلات رو پارسآنلاین باید به صورت اساسی حل کنه. حالا یا ایراد از خودشونه یا از زیرساخت مخابرات که تو بعضی شهرها و مراکز مخابراتی پهنای باند پارسآنلاین این قدر کمه من نمیدونم.
البته این حرفی که میزنم به این معنی نیست که شما شکایت مجدد نکنی. شما پیگیر کار خودت باش.![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)