تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3553 از 3745 اولاول ... 25533053345335033543354935503551355235533554355535563557356336033653 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,521 به 35,530 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

رفیق ما که همچین چیزی از اسیاتک ندیدیم! مخصوصا پینگ شما که تا حالا زیر ۱۴۰-۱۵۰ د بهترین شرایط نبوده
    در مورد پینگ با 8.8.8.8 فقط 70 میده. توی بازی با سرور اروپا 100،110 میگیرم. پینگ آسیاتک اینطوریه که مثل شرکتای دیگه با هربار اتصال به اینترنت تغییر میکنه. روزها وقتی مودم رو روشن میکنم همون اول با پینگ 70 وصل میشه ولی شب ها که شلوغ تره حتی گاهی شده 4،5 دفعه مودم رو ریست کردم(راه سریع تر قطع کردن و وصل کردن سیم تلفن) تا ip با پینگ 70 بگیره.
    هر شرکتی تو هر مرکزی کیفیت خدماتش متفاوته، سایت cra تا به حال 2 دفعه نظرسنجی کرده. شما میتونید از بخش دیدن نتابج مرکزتون رو انتخاب کنید بییند امتیاز شرکتای مختلف چطوریه. من دیدم آسیاتک تو نمودار بالاست.

وصل شدنش هم 10 روز طول کشید، تو پنل زده محدودیت پورت داره تو مرکز ما

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام من خط و از رانژه صبا نت در آوردم در خاوست جمع آوری دادم بودم چند ماه قبل الان وقتی چک میکنم خطم رو برای ثبت نام اینترنت ای دی اس ال هر شرکتی میگن شماره شما موجو نمی بشد!! فکر میکنم مخابرات حلال حور!!! سر خود خطم رو فیبر کرده باشه!! احتمال قوی چون چندین نفر گفته بودن خط شون بهد از جمع اوری رانژه مخابرات حلال خور!
    خط رو فیبر نوری کرده تا مشترک خط مجبور باشه از مخابرات سرویس اینترنت بگیره!!! حالا سوال اینه که چطور میشه خط رو از فیبر نوری به سیمی تغییر داد اول سیمی بود الان بعد چند ماه تخلیه بودن خط از رانژه فیبر کردن! کجا باید از این مخابرات حلال خور! میشه شکایت کرد؟؟ تا به درخواستم رسیدگی بشه؟؟؟
    سامانه 195 برای شکایات هست
    البته اگه میتونی خودت هم یه سر برو مخابرات سر و صدا بکن که چرا بدون اجازه تغییر دادنش
    یکی دیگه از بچه های انجمن همین مشکل رو داشت یعنی بهش گفته بودن فیبر کردیم ولی دروغ میگفتن و الکی میگفتن فیبر هست
    Last edited by ZeroNetizen; 01-03-2018 at 14:53.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سامانه 195 برای شکایات هست
    البته اگه میتونی خودت هم یه سر برو مخابرات سر و صدا بکن که چرا بدون اجازه تغییر دادنش
    یکی دیگه از بچه های انجمن همین مشکل رو داشت یعنی بهش گفته بودن فیبر کردیم ولی دروغ میگفتن و الکی میگفتن فیبر هست
    درسته مخابرات دروغ میگه, حتماً شکایت کن

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    میگم سایتی برای دانلود فیلم وجود نداره که حجم دانلود را داخلی حساب کنه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام
    دیگه به عضیتش نمی ارزه, اون به اصتلاه 500 سایت داخلی فقط دانشگاهی, حوزوی و دولتی هستن

امروزه کسی website بزنه از سرورهای خارج استفاده میکنه اکثرا کم هزینه یا رایگان با امکانات databank و script مثلا سالی 10 یا 20 دلار برا یه website با 50 گیگ تبادل ماهانه

باید خر باشه اینجا با هزینه میلیونی website برا مغازه یا غیره بزنه اونهم با محدودیتها
    Last edited by dadash42; 02-03-2018 at 12:27.

6. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان چرا اسیاتک سرع زیر 512 نداره؟
    بعدش العان ارزون ترین تعرفه ماهانه چند در میاد؟

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    سایتهای دانلود فیلم که خیلی هاشون فیلمهاشون روی سرور داخلی قرار دادن و درواقع از ترافیک داخل کشور استفاده میکنند برای لینک فیلمها. اما داخلی محسوب نمیشن چون جز لیست سایتهای منتخب یا همون 500 سایت نیستن.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    این سرویس "بسته ترافیک سرعتی (تمام وقت) " و عبارت " با خرید این بسته میتوانید به صورت مقطعی به افزایش سرعت سرویس خود اقدام نمایید. این بسته دارای حجم FUP با سرعت اعلامی ( مثلا" 16مگ ) می باشد که پس از اتمام حجم FUP به سرعت قبل از خرید بر می گردد. و مانده حجم بسته ترافیک سرعتی به ماه بعد منتقل نمی شود. " یعنی چه ؟چقدر حجم می دهد ؟ مبلغ چقدر است ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ما درخواست دادیم 9 روز پیش ،که سرعتمون رو برگردونن به 6 مگ خودم
    نوابغ فنی آسیاتک زدن خطمو ترکوندن.الان 5 روزه کاملا بی اینترنت هستم
    واقعا نوابغ فنی،پشتیبانی و حتی فروش بی نظیری داره
    الان با موبایل وصل شدم
    واقعا جا داره یه تشکر بکنیم ازشون.
    هر چی هم میگم چک کردم ایراد از سمت من نیست،گوش نمیدن پاشدن اومدن،میگن بله.ایراد از سمت شما نیست.
    یه آپ سرعت نمیتونن بکنن
    سلام
    این سرویس "بسته ترافیک سرعتی (تمام وقت) " و عبارت " با خرید این بسته میتوانید به صورت مقطعی به افزایش سرعت سرویس خود اقدام نمایید. این بسته دارای حجم FUP با سرعت اعلامی ( مثلا" 16مگ ) می باشد که پس از اتمام حجم FUP به سرعت قبل از خرید بر می گردد. و مانده حجم بسته ترافیک سرعتی به ماه بعد منتقل نمی شود. " یعنی چه ؟چقدر حجم می دهد ؟ مبلغ چقدر است ؟
    به اندازه حجمی که تو اون بسته ترافیکی میخری سرعت بالا میده و بعد از اتمامش سرعت سرویست برمیگرده به همونی که خریدی
    برا کسانی که غیرحجمی خریدن فعاله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

واقعا چه خبره ؟
    امروز صبح حدود 490 مگابايت دانلود كردم و تلگرام را هم چك كردم حالا دست بالا بگيريم 100 مگابايت.
    ريز مصرف را نگاه كردم 1490 مگابايت كم شده بود.
    من اينترنت شش ماهه صبحانه دارم و هنوز از طرح جديد نامحدود استفاده نكردم .
    اگر دوره ام تمام شود ديگر به هيچ وجه تمديد نمي كنم .
    خداحافظ آسياتك براي هميشه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •