تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3552 از 4105 اولاول ... 255230523452350235423548354935503551355235533554355535563562360236524052 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,511 به 35,520 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    من ساکن خوزستان هستم و پدرم زمان جنگ توی لشکر 16 زرهی قزوین بوده. کارت ایثارگریش رو هم داره. واسه نامه کسر خدمت باید حتما به همین یگان مراجعه کنیم؟ نمیشه از امور ایثارگران شهرستان پیگیر شد؟

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
    نه از شهر خودتون نمیشه، شما باید بیایی تهران و از طریق ستاد نیرو کارای کسری رو انجام بدی، اگه سوابق پدرت تو تهران موجود نبود باید بره همون یگانش قزوین و از اونجا اقدام کنه. کارت ایثارگری که داره به احتمال 99% سوابقش تو همین ستاد نیرو موجود هست. اول هم میری مینی سیتی پادگان 401 و تاییدیه خدمتی رو میگیری و بعد میایی ستاد نیرو و مدارک میدی و برگه کسری رو میدن. صبح زود بیایی ( به جز شنبه ها ) تا ظهر میشه کاراش رو انجام داد.

بچه ها من افتادم لویزان رسته الکترونیک تجهیزات مخابراتی.بادرجه ستوان سومی...دقیقا باید چیکار کنم اونجا؟اصلا چی هست؟
    لویزان کجاش افتادی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

نه از شهر خودتون نمیشه، شما باید بیایی تهران و از طریق ستاد نیرو کارای کسری رو انجام بدی، اگه سوابق پدرت تو تهران موجود نبود باید بره همون یگانش قزوین و از اونجا اقدام کنه. کارت ایثارگری که داره به احتمال 99% سوابقش تو همین ستاد نیرو موجود هست. اول هم میری مینی سیتی پادگان 401 و تاییدیه خدمتی رو میگیری و بعد میایی ستاد نیرو و مدارک میدی و برگه کسری رو میدن. صبح زود بیایی ( به جز شنبه ها ) تا ظهر میشه کاراش رو انجام داد.

لویزان کجاش افتادی؟

مرکز اموزش مخابرات و الکترونیک شهید امینی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مرکز اموزش مخابرات و الکترونیک شهید امینی
    مرامخ افتادی، برای ستوان 3 جای بدی نیست. در کل خوبه. البته فکر می کنم اونجا باز خودش تقسیمات داره!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

مرامخ افتادی، برای ستوان 3 جای بدی نیست. در کل خوبه. البته فکر می کنم اونجا باز خودش تقسیمات داره!
    چیکار باید کرد اونجا؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چیکار باید کرد اونجا؟
    چیو چیکار باید کرد؟ 10هم امریت رو بر میداری ساعت 7 صبح میری آجودانی ( نیرو انسانی) اونجا.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

چیو چیکار باید کرد؟ 10هم امریت رو بر میداری ساعت 7 صبح میری آجودانی ( نیرو انسانی) اونجا.
    منظورم اینه کار من اونجا چیه؟تجهیزات مخابراتی چی هست؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منظورم اینه کار من اونجا چیه؟تجهیزات مخابراتی چی هست؟
    کار معلوم نیست، اصلا ربطی به تجهیزات مخابراتی نداره، شاید کارت جارو زدن و طی کشیدن باشه!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام به همه
    من با مدرک فوق لیسانس افتادم تهران. فرماندهی مهندسی ساختمان و تاسیسات اج . رسته عمران و استحکامات چطور جایی هست کسی اطلاعی داره بده.لطفا اگه کسی بوده جواب بده

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
    کسی نیس که اطلاعی بدن . کجاست
    کارش چه لطفا هرکی میدونه جواب بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه jjadm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

کسی نیس که اطلاعی بدن . کجاست
    کارش چه لطفا هرکی میدونه جواب بده

رسته عمران و استحكامات هم كارهاى اداري داره هم پروژه هاى عملى كه ممكنه شما را مسول بخشى با چند سرباز براى ساخت و ساز بزارند، اگر داخل خود ستاد مشترك بمانيد طبق ساعت ادارى خواهيد بود يعنى از ساعت ٦:٣٠ صبح تا ١٤ اما اگر در يگان هاى زير مجموعه داخل و خارج استان تقسيم شويد با توجه به نوع يگان و حوزه فعاليت و حجم كار ممكنه اين ساعت طولانى تر نيز شود ، روز اول هم با لباس كامل نظامى با درجه رسته و اتيكت نام و نام خانوادگى برويد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    ..............

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال

توی یگان نگهبانی ها چطوریه؟؟؟مثل آموزشیه؟!!!!!روزایی ک نگهبانی ندارشته باشیم میتونیم بریم بیرون پادگان؟؟پادگان ما داخل شهره

- - - Updated - - -

دوستان یه سوال

توی یگان نگهبانی ها چطوریه؟؟؟مثل آموزشیه؟!!!!!روزایی ک نگهبانی ندارشته باشیم میتونیم بریم بیرون پادگان؟؟پادگان ما داخل شهره

- - - Updated - - -

دوستان یه سوال

- - - Updated - - -

دوستان یه سوال

- - - Updated - - -

دوستان یه سوال

- - - Updated - - -

دوستان یه سوال

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •