تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3552 از 3745 اولاول ... 25523052345235023542354835493550355135523553355435553556356236023652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,511 به 35,520 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بچه ها این قسمت دانلود شبانه تو پنل براتون حذف نشده ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من تازه دو روز پیش خریدم الان میبینم نیست
    درسته برای منم نیس ولی جالبه برای خرید تو پنلش هست معلوم نیست دارن چه غلطی می کنند.

دوستان چیزی که من الان دیدم تو پنل یه قسمت TDLTE هم اضافه شده ولی هیچ جا از تعرفه و مناطق تحت پوشش چیزی ننوشته. کسی اطلاعاتی داره؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

درسته برای منم نیس ولی جالبه برای خرید تو پنلش هست معلوم نیست دارن چه غلطی می کنند.

دوستان چیزی که من الان دیدم تو پنل یه قسمت TDLTE هم اضافه شده ولی هیچ جا از تعرفه و مناطق تحت پوشش چیزی ننوشته. کسی اطلاعاتی داره؟
    صبح پا شدم دیدم 14 گیگ از سرویس اصلیم کم کرده
    الان زنگ زدم بهشون یارو اصلا نمیدونه سرویس شبانه داره میگه سرویس های ما الان دو سه ماهیه شبانه حذف شده میگم خانم محترم انگار خودتون اصلا در جریان نیستید چه خبره تو اسیاتک و یه سرویس داره 5 تومن میدی 160 گیگ شبانه میده یه ماهه بعد گفت صبر کنید بپرسم شاید من اطلاع ندارم بعد دو دقیقه اومده میگن مشکل داره سایت واسه همه و دو سه ساعت دیگه زنگ بزنید
    همه دوستانی که شبانه داشتن و دیشب گذاشتن واسه دانلود حتما چک کنن از سرویس اصلی کم نشده باشه

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

...................................
    Last edited by ghnjfg; 28-02-2018 at 12:56. دليل: مشکل حل شد..

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض دزدی آسیاتک

بچه ها این قسمت دانلود شبانه تو پنل براتون حذف نشده ؟
    من تازه دو روز پیش خریدم الان میبینم نیست
    بله حذف شده بود و من از پست شما متوجه شدم و بعد از اینکه یک گیگ از حجم روزانه م کم کرد مجبور شدم دانلود شبانه رو قطع کنم
    خیلی ممنون که اطلاع رسانی کردی

صبح پا شدم دیدم 14 گیگ از سرویس اصلیم کم کرده
    الان زنگ زدم بهشون یارو اصلا نمیدونه سرویس شبانه داره میگه سرویس های ما الان دو سه ماهیه شبانه حذف شده میگم خانم محترم انگار خودتون اصلا در جریان نیستید چه خبره تو اسیاتک و یه سرویس داره 5 تومن میدی 160 گیگ شبانه میده یه ماهه بعد گفت صبر کنید بپرسم شاید من اطلاع ندارم بعد دو دقیقه اومده میگن مشکل داره سایت واسه همه و دو سه ساعت دیگه زنگ بزنید
    همه دوستانی که شبانه داشتن و دیشب گذاشتن واسه دانلود حتما چک کنن از سرویس اصلی کم نشده باشه
    مطمئن باشید دیشب همه دانلود شبانه ها از سرویس اصلی شما کم شده و باید پیگیری کنید
    البته من هم زنگ زدم اولش طرف گفت بله سیستم مشکل داشته دیگه پیش میاد حالا فرقی نمیکنه به جای شبانه از روزانه کم شده، شما که بالاخره مصرف کردید
    دیدم خانومه خیلی شوته قطع کردم تو بخش شکایات پنل نوشتم که حجم کم شده رو پس بدن + جریمه (چون دیشب نتونستم از سرویس درست استفاده کنم)
    اگر جواب ندن شکایت رو میبرم 195

آسیاتک خیلی دزد هست و اگر حواستنون نباشه خیلی راحت از حجم شما میخورن
    Last edited by ZeroNetizen; 28-02-2018 at 15:35.

5. این کاربر از ZeroNetizen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بله حذف شده بود و من از پست شما متوجه شدم و بعد از اینکه یک گیگ از حجم روزانه م کم کرد مجبور شدم دانلود شبانه رو قطع کنم
    خیلی ممنون که اطلاع رسانی کردی

مطمئن باشید دیشب همه دانلود شبانه ها از سرویس اصلی شما کم شده و باید پیگیری کنید
    البته من هم زنگ زدم اولش طرف گفت بله سیستم مشکل داشته دیگه پیش میاد حالا فرقی نمیکنه به جای شبانه از روزانه کم شده، شما که بالاخره مصرف کردید
    دیدم خانومه خیلی شوته قطع کردم تو بخش شکایات پنل نوشتم که حجم کم شده رو پس بدن + جریمه (چون دیشب نتونستم از سرویس درست استفاده کنم)
    اگر جواب ندن شکایت رو میبرم 195

آسیاتک خیلی دزد هست و اگر حواستنون نباشه خیلی راحت از حجم شما میخورن
    زاییده نشده کسی حجم منو بخوره من دوباره زنگ زدم بهشون گفت تا 72 ساعت حجمتون برمیگرده چند وقت پیش هم همین موضوع البته به شکل دیگه ای پیش اومد :
    و زیر بار نمیرفتن دفعه قبل و شکایت کردم 195 یه گیگم اضافه تر برگردوندن
    این دفعه که خودشون مثه بچه ادم قبول کردن

7. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

زاییده نشده کسی حجم منو بخوره من دوباره زنگ زدم بهشون گفت تا 72 ساعت حجمتون برمیگرده چند وقت پیش هم همین موضوع البته به شکل دیگه ای پیش اومد :
    و زیر بار نمیرفتن دفعه قبل و شکایت کردم 195 یه گیگم اضافه تر برگردوندن
    این دفعه که خودشون مثه بچه ادم قبول کردن
    حالا مال من و شما و حداکثر چند نفر دیگه که پنلشون رو چک میکنند و اعتراض کردند رو پس بدن ولی شما خودت حساب کن همینجوری با یه دستکاری توی اکانتینگ اون هم برای شرکتی مثل آسیاتک که چند میلیون کاربر داره چه دزدی هایی میکنند از مشترکین بیچاره و بی اطلاع

9. این کاربر از ZeroNetizen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در صورتیکه از سرویس های اینترنت غیرحجمی نامحدود استفاده نمایید , براساس ضریب مصرف ترافیک بین الملل دو برابر ترافیک داخلی محاسبه می شود.

ببخشید دوستا میشه یکی این توضیح بده یعنی چی؟

یعنی هرچی بین الملل استفاده کنیم دو برابر حساب میکنن؟

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

در صورتیکه از سرویس های اینترنت غیرحجمی نامحدود استفاده نمایید , براساس ضریب مصرف ترافیک بین الملل دو برابر ترافیک داخلی محاسبه می شود.

ببخشید دوستا میشه یکی این توضیح بده یعنی چی؟

یعنی هرچی بین الملل استفاده کنیم دو برابر حساب میکنن؟
    بله در واقع اون حجمی که در پنل شما نوشته شده الکی دو برابر کردن (به حساب داخلی! که اصلا هیچ سایت درست و حسابی جزوش نیست)
    پس شما اون حجم رو نصف کن میشه حجم واقعی اینترنت شما
    بعد هر چی مصرف کنی به همون مقدار از حجم واقعی شما (که نصف اونی هست که توی پنل نوشته شده) کم میکنند

12. این کاربر از ZeroNetizen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

حالا مال من و شما و حداکثر چند نفر دیگه که پنلشون رو چک میکنند و اعتراض کردند رو پس بدن ولی شما خودت حساب کن همینجوری با یه دستکاری توی اکانتینگ اون هم برای شرکتی مثل آسیاتک که چند میلیون کاربر داره چه دزدی هایی میکنند از مشترکین بیچاره و بی اطلاع
    اره موافقم با حرفات
    دزدی که تا دلت بخواد تو این شرکت و شرکت های گنده تر از این هم میشه تا دلت بخواد . 70-80 درصد کاربرای adsl هنوز نمیدونن حجم و اینا چی هست یه اینترنت میخره و همینطور استفاده میکنه . دیگه تو فامیلای خودم نمونشو دیدم .
    دیشب هم من دیدم قسمت شبانه نیست سریع عکس گرفتم ساعت 2 هم ریست کردم نتو که فردا داستان شد مدرک داشته باشم که همینطورم شد .
    Last edited by Greedy; 01-03-2018 at 02:08.

14. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه RealFlow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    3ds Max

پيش فرض

سلام من خط و از رانژه صبا نت در آوردم در خاوست جمع آوری دادم بودم چند ماه قبل الان وقتی چک میکنم خطم رو برای ثبت نام اینترنت ای دی اس ال هر شرکتی میگن شماره شما موجو نمی بشد!! فکر میکنم مخابرات حلال حور!!! سر خود خطم رو فیبر کرده باشه!! احتمال قوی چون چندین نفر گفته بودن خط شون بهد از جمع اوری رانژه مخابرات حلال خور!
    خط رو فیبر نوری کرده تا مشترک خط مجبور باشه از مخابرات سرویس اینترنت بگیره!!! حالا سوال اینه که چطور میشه خط رو از فیبر نوری به سیمی تغییر داد اول سیمی بود الان بعد چند ماه تخلیه بودن خط از رانژه فیبر کردن! کجا باید از این مخابرات حلال خور! میشه شکایت کرد؟؟ تا به درخواستم رسیدگی بشه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •