درسته برای منم نیس ولی جالبه برای خرید تو پنلش هست معلوم نیست دارن چه غلطی می کنند.
دوستان چیزی که من الان دیدم تو پنل یه قسمت TDLTE هم اضافه شده ولی هیچ جا از تعرفه و مناطق تحت پوشش چیزی ننوشته. کسی اطلاعاتی داره؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
درسته برای منم نیس ولی جالبه برای خرید تو پنلش هست معلوم نیست دارن چه غلطی می کنند.
دوستان چیزی که من الان دیدم تو پنل یه قسمت TDLTE هم اضافه شده ولی هیچ جا از تعرفه و مناطق تحت پوشش چیزی ننوشته. کسی اطلاعاتی داره؟
صبح پا شدم دیدم 14 گیگ از سرویس اصلیم کم کرده
الان زنگ زدم بهشون یارو اصلا نمیدونه سرویس شبانه داره میگه سرویس های ما الان دو سه ماهیه شبانه حذف شده میگم خانم محترم انگار خودتون اصلا در جریان نیستید چه خبره تو اسیاتک و یه سرویس داره 5 تومن میدی 160 گیگ شبانه میده یه ماهه بعد گفت صبر کنید بپرسم شاید من اطلاع ندارمبعد دو دقیقه اومده میگن مشکل داره سایت واسه همه و دو سه ساعت دیگه زنگ بزنید
همه دوستانی که شبانه داشتن و دیشب گذاشتن واسه دانلود حتما چک کنن از سرویس اصلی کم نشده باشه
...................................
Last edited by ghnjfg; 28-02-2018 at 12:56. دليل: مشکل حل شد..
بله حذف شده بود و من از پست شما متوجه شدم و بعد از اینکه یک گیگ از حجم روزانه م کم کرد مجبور شدم دانلود شبانه رو قطع کنم
خیلی ممنون که اطلاع رسانی کردی
مطمئن باشید دیشب همه دانلود شبانه ها از سرویس اصلی شما کم شده و باید پیگیری کنید
البته من هم زنگ زدم اولش طرف گفت بله سیستم مشکل داشته دیگه پیش میادحالا فرقی نمیکنه به جای شبانه از روزانه کم شده، شما که بالاخره مصرف کردید
دیدم خانومه خیلی شوته قطع کردم تو بخش شکایات پنل نوشتم که حجم کم شده رو پس بدن + جریمه (چون دیشب نتونستم از سرویس درست استفاده کنم)
اگر جواب ندن شکایت رو میبرم 195
آسیاتک خیلی دزد هست و اگر حواستنون نباشه خیلی راحت از حجم شما میخورن![]()
Last edited by ZeroNetizen; 28-02-2018 at 15:35.
زاییده نشده کسی حجم منو بخورهمن دوباره زنگ زدم بهشون گفت تا 72 ساعت حجمتون برمیگرده چند وقت پیش هم همین موضوع البته به شکل دیگه ای پیش اومد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و زیر بار نمیرفتن دفعه قبل و شکایت کردم 195 یه گیگم اضافه تر برگردوندن![]()
این دفعه که خودشون مثه بچه ادم قبول کردن
حالا مال من و شما و حداکثر چند نفر دیگه که پنلشون رو چک میکنند و اعتراض کردند رو پس بدن ولی شما خودت حساب کن همینجوری با یه دستکاری توی اکانتینگ اون هم برای شرکتی مثل آسیاتک که چند میلیون کاربر داره چه دزدی هایی میکنند از مشترکین بیچاره و بی اطلاع![]()
در صورتیکه از سرویس های اینترنت غیرحجمی نامحدود استفاده نمایید , براساس ضریب مصرف ترافیک بین الملل دو برابر ترافیک داخلی محاسبه می شود.
ببخشید دوستا میشه یکی این توضیح بده یعنی چی؟
یعنی هرچی بین الملل استفاده کنیم دو برابر حساب میکنن؟
بله در واقع اون حجمی که در پنل شما نوشته شده الکی دو برابر کردن (به حساب داخلی! که اصلا هیچ سایت درست و حسابی جزوش نیست)
پس شما اون حجم رو نصف کن میشه حجم واقعی اینترنت شما
بعد هر چی مصرف کنی به همون مقدار از حجم واقعی شما (که نصف اونی هست که توی پنل نوشته شده) کم میکنند
اره موافقم با حرفات
دزدی که تا دلت بخواد تو این شرکت و شرکت های گنده تر از این هم میشه تا دلت بخواد . 70-80 درصد کاربرای adsl هنوز نمیدونن حجم و اینا چی هست یه اینترنت میخره و همینطور استفاده میکنه . دیگه تو فامیلای خودم نمونشو دیدم .
دیشب هم من دیدم قسمت شبانه نیست سریع عکس گرفتم ساعت 2 هم ریست کردم نتو که فردا داستان شد مدرک داشته باشم که همینطورم شد .
Last edited by Greedy; 01-03-2018 at 02:08.
سلام من خط و از رانژه صبا نت در آوردم در خاوست جمع آوری دادم بودم چند ماه قبل الان وقتی چک میکنم خطم رو برای ثبت نام اینترنت ای دی اس ال هر شرکتی میگن شماره شما موجو نمی بشد!! فکر میکنم مخابرات حلال حور!!! سر خود خطم رو فیبر کرده باشه!! احتمال قوی چون چندین نفر گفته بودن خط شون بهد از جمع اوری رانژه مخابرات حلال خور!
خط رو فیبر نوری کرده تا مشترک خط مجبور باشه از مخابرات سرویس اینترنت بگیره!!! حالا سوال اینه که چطور میشه خط رو از فیبر نوری به سیمی تغییر داد اول سیمی بود الان بعد چند ماه تخلیه بودن خط از رانژه فیبر کردن! کجا باید از این مخابرات حلال خور! میشه شکایت کرد؟؟ تا به درخواستم رسیدگی بشه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)