Lore Mire Khastegari....
Migan Mehrieh 50 Millioon....
Mige : Bebakhshid Shabi Chand Hesab Kardin ?!
Lore Mire Khastegari....
Migan Mehrieh 50 Millioon....
Mige : Bebakhshid Shabi Chand Hesab Kardin ?!
Qazvinie Zange Khoonasho Paeine Dar Nasb Mikone Balash Minivise :
Madyooni Age Ba PA Zang Bezani !!!
اونقدر بزرگه كه نميدونم كجا مخفيش كنم، از زير شلوار حسابي تابلوئه، وقتي بهش احتياج دارم روم نميشه درش بيارم، عجب كوفتيه اين نوكيا سي و سه ده!
شجاعترين مرد جهان كيست؟
.
.
.
امام جمعه قزوين
اختراعی که برای جبران اشتباهات بشر درست شده چيست؟
.
.
.
.
طلاق!
چرا دوچرخه خودش نميتونه بهايسته؟
.
.
.
.
چون خيلي خسته است!
baba kojai?nisti?turisti?amperyalisti?komonisti?fashist i?demokratisti?khodayi nakarde mariz ke nisti?rasti,to khodet nomreye bisti
با سلام خدمت آقايون و خانوم !!! نام تاپيك تغيير پيدا كرد به : جر و بحث و كلكل. ورود 18- ممنوع.!!!!!!!
در ضمن آقا يا خانوم هر كس به اين تاپيك مياد فقط و فقط به خودش مربوطه اگه دوست نداشت ديگه نمياد. مقررات اين تاپيك با توجه به اسمش الان خيلي وقته كه زير پا گذاشته شده و اونم باز به هيچ كس مربوط نيست به جز مديران سايت. پس لطفا مسايل حقوق زنان و سانسور اينترنت و غيره را كنار بذاريد و در عوض براي به جا آوردن قسمتي از نام اين تاپيك هم كه شده حداقل sms بديد. با تشكر از همه.
Last edited by doctor_apachi2; 28-05-2006 at 12:08.
میتونم یه چیزی بهت بگم مطمین باش که از ته قلبم میگم همیشه از خدا میخواستم که تو زندگیم یه همراه خوب بهم بده همراهی که همیشه کنارم باشه و بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم خدا یکیشو به من داد مال من نوکیاست مال تو چیه؟
to kheyli khoobi. to hame chizo kheyli khoob mifahmi. to karato dorost anjam midi. to az hame behtari ( sms talghini be yek mongol)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)