سلام
تو یکی از تاپیک ها دیدم که نوشته بودن که اگر دوست دخترهای cj رو بکشیم یه ماموریت جدید برامون میاد! این صحت داره؟؟؟ اگه صحت داره لطفاً بگبن که کدوم دوست دخترو باید بکشیم؟!
سلام
تو یکی از تاپیک ها دیدم که نوشته بودن که اگر دوست دخترهای cj رو بکشیم یه ماموریت جدید برامون میاد! این صحت داره؟؟؟ اگه صحت داره لطفاً بگبن که کدوم دوست دخترو باید بکشیم؟!
تو رو خدا يكي به من كمك كنه. من توي مرحله madd dogg گير كردم. نمي تونم ردش كنم. اينم سيوم. اگه كسي مي تونه كمكم كنه! اگرم كسي خواست ردش كنه، لطفاً فقط همين يه مرحله رو رد كنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب این مد را باید چه کار کرد؟
آموزش بدیدد...
لطفا
سلام
حالا اگه در صندوق عقب و کاپوت رو باز کنیم به چه دردی می خوره؟!!!!![]()
عزیز دل با مد و پچ معلومه که میشه !!!چرا نمیشه کاپوت وصندوق عقب رو باز کرد ؟ میشه خوبشم میشه ببینید
ولی من بازی ارجینال و بدون دستکاری رو گفتم .
نمیدونم شاید میخوان جنس قاچاقی وارد کنند !سلام
حالا اگه در صندوق عقب و کاپوت رو باز کنیم به چه دردی می خوره؟!!!!
حالا از حق نگزریم GTA با این دستکاریا هم حال خودشو داره.مخصوصا رمزای عجق وجقش.پسر عمه ام یکی میزد مشتش قدرتی میشد میرفت پلیسا رو میزد شلیک میشدن تو شهر بعدی
يكي نيست به دادم برسه؟!!!!!!!!!!
شما ندیدید روی بعضی از ماشینهای توی بازی سیستم خفن بستند خوب این به همون درد میخوره حالا میریم سراغ آموزشش
محتویات فلدر cleo3 رو (خود فلدر نه) میریزیم کنار فایل exe بازی بعد محتویات فلدر فایلز رو میریزیم توی فلدر CLEO که توی محل نصب بازی هست حالا آموزش استفاده کردن در بازی
کلید y : روشن شدن چراغهای ماشین
کلید n : خاموش شدن چراغهای ماشین
کلید q : باز شدن صندوق عقب
کلیک چپ یا ctrl که در سمت چپ کیبرد قرار دارد : باز شدن کاپوت
کلید v : خاموش شدن ماشین
امیدوارم به دردتون بخوره
Last edited by aRThaS_08; 20-04-2008 at 17:10. دليل: خط یکی مونده به آخر
ندیدم.الان ردش میکنم اگر رد نکردی البته.صبر کن
خدایا توبه.چیکار کردی با بازیت؟این که شروع نشده میپره.در اصل باید بری اونور یک کامیونو برداری بیاری این بپره توش.اما ماشالا واسه تو تاپی میپره اون اول.
فک کنم اثرات رمز و ترینره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)