تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 355 از 400 اولاول ... 255305345351352353354355356357358359365 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

صابر این انتن های اکسترنال 4g که روی پشتبام نصب میشن رو روی مودم b612 در حالت td تست زدی ببینی چون باند فرکانسی انتن اکسترنال مخصوص تی دی نیست و فرق میکنه چه تاثیری روی تی دی داره ؟؟ کمتر میشه یا بیشتر یا بدون تغییر ؟
    همه انتن های بازار تا جایی که من دیدم در محدوده 700 تا 2600 هستن و فکر نکنم رو فرکانس 3500 و 3600 تاثیری داشته باشن .

2. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

مودم 4g+ مثلا چه برتری نسبت به مودم tf- i60 داره ؟ اصولا شما با چه سیم کارتی و چه تعرفه ای میخواین با سرعت بالا دانلود کنین مگه ایرانسل یا همراه اول یا رایتل بسته ۳۰ روزه بالای ده گیگ دارن، شاید بگین بسته های شبانه ساعتی باید بگم واقعا در عین کم حوصله گی واقعا خیلی حوصله دارین که میشینین شب دانلود میکنین . مودم tf i60 روی تک باند سرعت بیشتری نسبت به مودم های 4g+ میده ، شما میتونید از سیم کارت td که تعرفه های خوبی دارن استفاده کنید یا مثل خود من سیم کارت های وب بگیرین بسته ماهانه پنجاه گیگ به قیمت پنجاه هزار تومان را فعال کنین. حرف آخر این که مودم tf i60 بهترین مودم حال حاضر بازار ایران هست.

4. 5 کاربر از taghifathizade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه navid.zz68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یعنی چی؟

6. 3 کاربر از navid.zz68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

یعنی یه گوشی تلفن وصل میکنین به مودم یه دونه سیم کارت معمولی میذارین رو مودم بعد با گوشی تلفن میتونین تماس بگیرین و یا تماس دریافت کنین.

8. 3 کاربر از taghifathizade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

همه انتن های بازار تا جایی که من دیدم در محدوده 700 تا 2600 هستن و فکر نکنم رو فرکانس 3500 و 3600 تاثیری داشته باشن .
    نه اینطوری نیست گفتی یه انتن داری به دیوار نصبش کردی با اون نمیتونی تست کنی؟

10. 3 کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

نه اینطوری نیست گفتی یه انتن داری به دیوار نصبش کردی با اون نمیتونی تست کنی؟
    اینجا الان tdd ندارم باید برم مرکز استان و اونجا تست بزنم .

12. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

دوستان اگه مخابرات شهرتون خط تلفن بیسم داره انتن اون روی td جواب میده من تست کردم و جواب گرفتم، مودم من یه دونه انتن داشت با وصل کردن اون آنتنش پنج تا کامل شد.

14. 5 کاربر از taghifathizade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان اگه مخابرات شهرتون خط تلفن بیسم داره انتن اون روی td جواب میده من تست کردم و جواب گرفتم، مودم من یه دونه انتن داشت با وصل کردن اون آنتنش پنج تا کامل شد.
    آنتن اینترنت وایرلس منظورتون هست ؟

16. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مودم 4g+ مثلا چه برتری نسبت به مودم tf- i60 داره ؟ اصولا شما با چه سیم کارتی و چه تعرفه ای میخواین با سرعت بالا دانلود کنین مگه ایرانسل یا همراه اول یا رایتل بسته ۳۰ روزه بالای ده گیگ دارن، شاید بگین بسته های شبانه ساعتی باید بگم واقعا در عین کم حوصله گی واقعا خیلی حوصله دارین که میشینین شب دانلود میکنین . مودم tf i60 روی تک باند سرعت بیشتری نسبت به مودم های 4g+ میده ، شما میتونید از سیم کارت td که تعرفه های خوبی دارن استفاده کنید یا مثل خود من سیم کارت های وب بگیرین بسته ماهانه پنجاه گیگ به قیمت پنجاه هزار تومان را فعال کنین. حرف آخر این که مودم tf i60 بهترین مودم حال حاضر بازار ایران هست.
    سرعت اینترنت تک باند i60 همیشه و در همه جا زیاد نیست میخواهید تست بدم خودتون تعجب بکنید ! ولی فورجی پلاس همیشه سرعتش زیاده چون دو باند رو باهم ترکیب میکنه و در شلوغ ترین و بدترین حالت 9 مگابایت برثانیه میتونید دانلود کنید .

18. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

آنتن اینترنت وایرلس منظورتون هست ؟
    نه صابر جان این فرق میکنه ، تو شهر ما مخابرات آمده جاهایی که امکان کابل کشی نبوده آمده خط تلفن بیسم داده ، یعنی یه انتن روی پشت بام وصل میشه و یک دستگاه مربعی شکل سی در سی سانتیمتر داخل خونه و گوشی تلفن هم وصل میشه به دستگاه ، حالا اسم دستگاهش رو نمیدونم چی میگن ، ولی انتنی که داره سوکت sma داره و روی td ایرانسل جواب میده ، روی fd ایرانسل انتن زیاد میشه ولی سرعت تغییری نمیکنه روی همراه اول برعکس عمل میکنه انتن زیاد میشه ولی سرعت میاد پایین

20. 4 کاربر از taghifathizade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •