همه انتن های بازار تا جایی که من دیدم در محدوده 700 تا 2600 هستن و فکر نکنم رو فرکانس 3500 و 3600 تاثیری داشته باشن .
همه انتن های بازار تا جایی که من دیدم در محدوده 700 تا 2600 هستن و فکر نکنم رو فرکانس 3500 و 3600 تاثیری داشته باشن .
مودم 4g+ مثلا چه برتری نسبت به مودم tf- i60 داره ؟ اصولا شما با چه سیم کارتی و چه تعرفه ای میخواین با سرعت بالا دانلود کنین مگه ایرانسل یا همراه اول یا رایتل بسته ۳۰ روزه بالای ده گیگ دارن، شاید بگین بسته های شبانه ساعتی باید بگم واقعا در عین کم حوصله گی واقعا خیلی حوصله دارین که میشینین شب دانلود میکنین . مودم tf i60 روی تک باند سرعت بیشتری نسبت به مودم های 4g+ میده ، شما میتونید از سیم کارت td که تعرفه های خوبی دارن استفاده کنید یا مثل خود من سیم کارت های وب بگیرین بسته ماهانه پنجاه گیگ به قیمت پنجاه هزار تومان را فعال کنین. حرف آخر این که مودم tf i60 بهترین مودم حال حاضر بازار ایران هست.
یعنی یه گوشی تلفن وصل میکنین به مودم یه دونه سیم کارت معمولی میذارین رو مودم بعد با گوشی تلفن میتونین تماس بگیرین و یا تماس دریافت کنین.
نه اینطوری نیست گفتی یه انتن داری به دیوار نصبش کردی با اون نمیتونی تست کنی؟
اینجا الان tdd ندارم باید برم مرکز استان و اونجا تست بزنم .
دوستان اگه مخابرات شهرتون خط تلفن بیسم داره انتن اون روی td جواب میده من تست کردم و جواب گرفتم، مودم من یه دونه انتن داشت با وصل کردن اون آنتنش پنج تا کامل شد.
آنتن اینترنت وایرلس منظورتون هست ؟
سرعت اینترنت تک باند i60 همیشه و در همه جا زیاد نیست میخواهید تست بدم خودتون تعجب بکنید ! ولی فورجی پلاس همیشه سرعتش زیاده چون دو باند رو باهم ترکیب میکنه و در شلوغ ترین و بدترین حالت 9 مگابایت برثانیه میتونید دانلود کنید .
نه صابر جان این فرق میکنه ، تو شهر ما مخابرات آمده جاهایی که امکان کابل کشی نبوده آمده خط تلفن بیسم داده ، یعنی یه انتن روی پشت بام وصل میشه و یک دستگاه مربعی شکل سی در سی سانتیمتر داخل خونه و گوشی تلفن هم وصل میشه به دستگاه ، حالا اسم دستگاهش رو نمیدونم چی میگن ، ولی انتنی که داره سوکت sma داره و روی td ایرانسل جواب میده ، روی fd ایرانسل انتن زیاد میشه ولی سرعت تغییری نمیکنه روی همراه اول برعکس عمل میکنه انتن زیاد میشه ولی سرعت میاد پایین
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)