تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 355 از 452 اولاول ... 255305345351352353354355356357358359365405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوست عزیز عرض کردم برای 360 محدودیتی نداره در سرعت.
    TD معمولی محدودیت داره فقط.
    شما از سیمکارت داخل گوشی هم تست گرفتید با FDD ؟ منظورم سیمکارت مبین نت داخل گوشی هست.
    Last edited by sunicorn; 10-12-2019 at 19:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوست عزیز عرض کردم برای 360 محدودیتی نداره در سرعت.
    TD معمولی محدودیت داره فقط.
    شما از سیمکارت داخل گوشی هم تست گرفتید با FDD ؟ منظورم سیمکارت مبین نت داخل گوشی هست.
    سیم کارت مبین نت در گوشی موبایل جواب نمیدهد.اگر چنین کاری بکنید احتمال سوختن سیم کارت بسار بالاست.

3. 2 کاربر از dadadasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سیم کارت مبین نت در گوشی موبایل جواب نمیدهد.اگر چنین کاری بکنید احتمال سوختن سیم کارت بسار بالاست.
    نمی سوزه ....در واقع رجیسترش می پره ...برای من اینطوری شد نصاب اومد و دوباره با تلفن درستش کردن ...ولی جدیدا من تست کردم هم در مودم ها جواب می دهد در گوشی همراه هم جواب میده ولی اینترنت ندارد .
    طرح 360 کلا شده مثل همون شاتل .... تعرفه هاشم بخاطر انحصار و هزینه این سرویس گرونتره

5. این کاربر از f_s10224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

اگر میخواین تو‌موبایل استفاده کنین
    باید حتما ۳۶۰ باشین
    سیم کارت رو بندازین
    بعد تنظیمات دیتا رو براش بسازین
    فقط تو قسمت apn بنویسین mobinnet
    و رومینگ دیتا رو هم فعال کنین و حتما رو حالت 4g باشین و اپراتور رو دستی همراه اول قرار بدین
    رو همه گوشیا جواب میده☺️

7. 2 کاربر از bnsh2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من چند بار تو پیشنهادات بهشون گفتم که طرحی بزارن که خود کاربر بتونه بسته مورد نیاز خودش رو بصورت سفارشی انتخاب کنه.
    یعنی مقدار روزهای طرح، حجم روزانه، حجم شبانه، سرعت دانلود شبانه(سرعت بالا یا سرعت پایین) رو با توجه به نیاز خودش انتخاب کنه و هزینه نهایی بر اساس این فاکتورها بصورت خودکار توسط سیستم محاسبه بشه و کاربر با پرداخت هزینه، بسته سفارشی خودش رو فعال کنه.
    اینطوری خیلی بهتره چون مثلا منکه شبانه نیاز ندارم و میخوام سرعتم ۲۴ ساعته بالا باشه، مجبور نیستم با شبانه سرعت پایین سر کنم. به جای حجم شبانه هم میتونم به حجم روزانه، اضافه کنم.
    به نظرم همه برن این پیشنهاد رو بدن تا بلکه این امکان رو اضافه کنن. چون به نفع همه‌مون هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

اگر میخواین تو‌موبایل استفاده کنین
    باید حتما ۳۶۰ باشین
    سیم کارت رو بندازین
    بعد تنظیمات دیتا رو براش بسازین
    فقط تو قسمت apn بنویسین mobinnet
    و رومینگ دیتا رو هم فعال کنین و حتما رو حالت 4g باشین و اپراتور رو دستی همراه اول قرار بدین
    رو همه گوشیا جواب میده☺️
    شما خودتون این کار رو کردید. سیم کارت مبین نت که نانو نیست (تمام گوشی های جدید سیم کارت نانو می خورند) برای این کار احتیاج به پانچ سیم کارت هست اگه هم همینطور که دوستمون در پست قبلی فرمودند رجیستری سیم کارت از بین بره و با پانچ سیم کارت دیگه شرکت مبین نت سیم کارت رو شامل حال گارانتی نمی کنه و هزینه برای تعویض سیم کارت پانچ شده می گیرد.
    Last edited by dadadasa; 11-12-2019 at 15:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

نمی سوزه ....در واقع رجیسترش می پره ...برای من اینطوری شد نصاب اومد و دوباره با تلفن درستش کردن ...ولی جدیدا من تست کردم هم در مودم ها جواب می دهد در گوشی همراه هم جواب میده ولی اینترنت ندارد .
    طرح 360 کلا شده مثل همون شاتل .... تعرفه هاشم بخاطر انحصار و هزینه این سرویس گرونتره
    برای من یک بار سیم کارت داخل مودم b612 سوخت به صورت کامل و برام نصاب تعویضش کرد.هرکاری هم کرد نتونست درستش کنه به پشتیبانی تهران هم زنگ زد اونها هم تلفنی و با راهنمایی کردن نصاب نتوستند درستش کنند و برام عوضش کردند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

من چند بار تو پیشنهادات بهشون گفتم که طرحی بزارن که خود کاربر بتونه بسته مورد نیاز خودش رو بصورت سفارشی انتخاب کنه.
    یعنی مقدار روزهای طرح، حجم روزانه، حجم شبانه، سرعت دانلود شبانه(سرعت بالا یا سرعت پایین) رو با توجه به نیاز خودش انتخاب کنه و هزینه نهایی بر اساس این فاکتورها بصورت خودکار توسط سیستم محاسبه بشه و کاربر با پرداخت هزینه، بسته سفارشی خودش رو فعال کنه.
    اینطوری خیلی بهتره چون مثلا منکه شبانه نیاز ندارم و میخوام سرعتم ۲۴ ساعته بالا باشه، مجبور نیستم با شبانه سرعت پایین سر کنم. به جای حجم شبانه هم میتونم به حجم روزانه، اضافه کنم.
    به نظرم همه برن این پیشنهاد رو بدن تا بلکه این امکان رو اضافه کنن. چون به نفع همه‌مون هستش
    اگه این کار رو بکنند که عالی هست و احترام به حقوق مصرف کننده هست چنین چیزی هم که در کشور ایران معنی و مفهومی نداره شاید هم داشته باشه ما نمی دونیم.به هر جهت بنده به گفته شما عمل می کنم.

12. این کاربر از dadadasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

شما خودتون این کار رو کردید. سیم کارت مبین نت که نانو نیست (تمام گوشی های جدید سیم کارت نانو می خورند) برای این کار احتیاج به پانچ سیم کارت هست اگه هم همینطور که دوستمون در پست قبلی فرمودند رجیستری سیم کارت از بین بره و با پانچ سیم کارت دیگه شرکت مبین نت سیم کارت رو شامل حال گارانتی نمی کنه و هزینه برای تعویض سیم کارت پانچ شده می گیرد.
    والا سیم کارتی که مبین نت به من داده دوپانچه هست یعنی نانو هم هست، براحتی رو ایفون استفاده میکنم
    سیم کارت های قدیمی میکرو بودن
    دلیلی نداره بسوزه
    من ماه هاست استفاده میکنم

14. 2 کاربر از bnsh2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

والا سیم کارتی که مبین نت به من داده دوپانچه هست یعنی نانو هم هست، براحتی رو ایفون استفاده میکنم
    سیم کارت های قدیمی میکرو بودن
    دلیلی نداره بسوزه
    من ماه هاست استفاده میکنم
    من خیلی دوست دارم بتونم سیم مبین نت (360) رو در گوشیم استفاده کنم اگر سیم کارت بعدا در مودم جواب نداد چکار باید کرد.تنظیمات آندروید چگونه است.

16. این کاربر از dadadasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •