دوست عزیز عرض کردم برای 360 محدودیتی نداره در سرعت.
TD معمولی محدودیت داره فقط.
شما از سیمکارت داخل گوشی هم تست گرفتید با FDD ؟ منظورم سیمکارت مبین نت داخل گوشی هست.
دوست عزیز عرض کردم برای 360 محدودیتی نداره در سرعت.
TD معمولی محدودیت داره فقط.
شما از سیمکارت داخل گوشی هم تست گرفتید با FDD ؟ منظورم سیمکارت مبین نت داخل گوشی هست.
Last edited by sunicorn; 10-12-2019 at 19:58.
سیم کارت مبین نت در گوشی موبایل جواب نمیدهد.اگر چنین کاری بکنید احتمال سوختن سیم کارت بسار بالاست.
نمی سوزه ....در واقع رجیسترش می پره ...برای من اینطوری شد نصاب اومد و دوباره با تلفن درستش کردن ...ولی جدیدا من تست کردم هم در مودم ها جواب می دهد در گوشی همراه هم جواب میده ولی اینترنت ندارد .
طرح 360 کلا شده مثل همون شاتل .... تعرفه هاشم بخاطر انحصار و هزینه این سرویس گرونتره
اگر میخواین توموبایل استفاده کنین
باید حتما ۳۶۰ باشین
سیم کارت رو بندازین
بعد تنظیمات دیتا رو براش بسازین
فقط تو قسمت apn بنویسین mobinnet
و رومینگ دیتا رو هم فعال کنین و حتما رو حالت 4g باشین و اپراتور رو دستی همراه اول قرار بدین
رو همه گوشیا جواب میده☺️
من چند بار تو پیشنهادات بهشون گفتم که طرحی بزارن که خود کاربر بتونه بسته مورد نیاز خودش رو بصورت سفارشی انتخاب کنه.
یعنی مقدار روزهای طرح، حجم روزانه، حجم شبانه، سرعت دانلود شبانه(سرعت بالا یا سرعت پایین) رو با توجه به نیاز خودش انتخاب کنه و هزینه نهایی بر اساس این فاکتورها بصورت خودکار توسط سیستم محاسبه بشه و کاربر با پرداخت هزینه، بسته سفارشی خودش رو فعال کنه.
اینطوری خیلی بهتره چون مثلا منکه شبانه نیاز ندارم و میخوام سرعتم ۲۴ ساعته بالا باشه، مجبور نیستم با شبانه سرعت پایین سر کنم. به جای حجم شبانه هم میتونم به حجم روزانه، اضافه کنم.
به نظرم همه برن این پیشنهاد رو بدن تا بلکه این امکان رو اضافه کنن. چون به نفع همهمون هستش
شما خودتون این کار رو کردید. سیم کارت مبین نت که نانو نیست (تمام گوشی های جدید سیم کارت نانو می خورند) برای این کار احتیاج به پانچ سیم کارت هست اگه هم همینطور که دوستمون در پست قبلی فرمودند رجیستری سیم کارت از بین بره و با پانچ سیم کارت دیگه شرکت مبین نت سیم کارت رو شامل حال گارانتی نمی کنه و هزینه برای تعویض سیم کارت پانچ شده می گیرد.
Last edited by dadadasa; 11-12-2019 at 15:44.
برای من یک بار سیم کارت داخل مودم b612 سوخت به صورت کامل و برام نصاب تعویضش کرد.هرکاری هم کرد نتونست درستش کنه به پشتیبانی تهران هم زنگ زد اونها هم تلفنی و با راهنمایی کردن نصاب نتوستند درستش کنند و برام عوضش کردند.
اگه این کار رو بکنند که عالی هست و احترام به حقوق مصرف کننده هست چنین چیزی هم که در کشور ایران معنی و مفهومی نداره شاید هم داشته باشه ما نمی دونیم.به هر جهت بنده به گفته شما عمل می کنم.
والا سیم کارتی که مبین نت به من داده دوپانچه هست یعنی نانو هم هست، براحتی رو ایفون استفاده میکنم
سیم کارت های قدیمی میکرو بودن
دلیلی نداره بسوزه
من ماه هاست استفاده میکنم
من خیلی دوست دارم بتونم سیم مبین نت (360) رو در گوشیم استفاده کنم اگر سیم کارت بعدا در مودم جواب نداد چکار باید کرد.تنظیمات آندروید چگونه است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)