تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 355 از 3347 اولاول ... 2553053453513523533543553563573583593654054558551355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtabaghanidel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

محتوای مخفی: تست تهران 

پارک لاله- خ حجاب

سئول- اکادمی المپیک

Sent from my iPhone using Tapatalk
    رفتی کل تهرانو داری تست میگیریاا :-D

Sent from my C2305 using Tapatalk

2. 3 کاربر از mojtabaghanidel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

رفتی کل تهرانو داری تست میگیریاا :-D

Sent from my C2305 using Tapatalk
    تست های مسیر رفت و امدم هست [emoji106]

Sent from my iPad using Tapatalk

4. 4 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اگر بر اساس این تست بخوایم قضاوت کنیم وضعیت خیلی بده ولی من هنچنان مشکلی با وبگردی ندارم
    انتن هم 45 درصد

محتوای مخفی: اسپید تست 
    Last edited by fanoostalaei; 13-09-2014 at 12:20.

6. 5 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این تست سرعت مال 5-6 روز پیش ـه ولی اینجا نذاشتمآنتن هم خودتون میبینید،بغل آنتن چیزایی دیگه هست اونا رو هم ببینید

8. 3 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این تست سرعت مال 5-6 روز پیش ـه ولی اینجا نذاشتمآنتن هم خودتون میبینید،بغل آنتن چیزایی دیگه هست اونا رو هم ببینید

من تاحالا تصاویر پست های شما رو رویت نکردم

10. 2 کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بالاخره 3G رو تست کردی؟!
    ...
    یادش بخیر، هفته اول که تست کردم تا 13مگ پهنای باند دانلود میداد ولی موقع تست همیشه به تست آپلود که میرسید ارور میداد
    ولی الان بالاتر از 4-3 مگ نمیره البته تو این وضعیت داغون اینترنت مملکت همین 3مگ هم خودش غنمیت ِ به خدا

12. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام مردم تبریز. امروز تست منطقه بازار حد فاصل میدان ساعت تا فردوسی تمام شد. ور ارام ارام در حال راه اندازی هستیم. پوشش بازار تربیت تقریبا کامل شد. پوشش داخلی پاساژ شیخ صفی امروز کامل گردید و پوشش تمام شد. دوستان اگر مشکلی در این مناطق دارند گزارش دهند. همچنین پوشش یوسف اباد و اخر یوسف اباد کامل گردید و وارد فاز بهره برداری شد. دوستان در منطقه مالاران پوشش ناقص است و حد فاصل شیخ الرییس تا حافظ پوشش مناسب نیست. این اخرین پست بنده میباشد. امیدوارم در این مدت توانسته باشم اطلاعاتی موثق در خدمت دوستان بگزارم. هر سخنی از بنده که باعث رنجش دوستان شده باشد از تک تک دوستان عذر خواهی میکنم . سخنان زیادی بود که نتوانستم در پستها قرار دهم امیدوارم مرا ببخشید. در این مدت سعی کردم به جواب های اکثر دوستان جواب دهم اگر نواقصی هم باشد به بزرگی خودتان ببخشید. امروز کار فاز یک ایرانسل تمام است و از فردا وارد فاز 2 خواهد شد که مشاوران چینی سرپرستی امور را در دست خواهند گرفت . نقشه کار اماده شده و اگر دوستان تجهیزات را در وقت خود تحویل داده بودند امروز پوشش 25 مرکز استان تمام میشد که به این هدف نرسیدیم ولی جای نگرانی نیست . اگر خدا بخواهد پیشرفت شبکه با شتاب جلو خواهد رفت . امیدوارم جوانان این سرزمین به رویای اینترنت پرسرعت دست یابند که ارزوی هر ایرانی میباشد. امیدوارم در زندگی شاد و موفق و سربلند باشید. خدا یار ونگهدارتان...

عزیزم چه فایده شبکه را گسترش میدن وقتی سیستم محاسبه حجمشون مشکل داره و بابات حجمی که من استفاده نکردم از من هزینه کم میکنه ؟؟؟؟؟
    من شیراز هستم دیشب برای تست سرعت 4 تومن شارژ کردم حسابم و 150 مگابایت اینترنت یک روزه خریدم. سرعت تست خوب بود و یک ویدئو 2 مگاباتی هم برای تست دانلود کردم
    اما صبح شارژ ریالی و حجمی بنده صفر شده بود و به دلیل محدودیت خرید بسته در 24 ساعت امکان خرید دوباره بسته وجود نداشت و من 2 هزارتومن حسابمو شارژ کردم که ببینم سرعت در روز چطور هست که افتضاح بود و به زور فقط گوگل باز شد و نرم افزار speedtest هم خطا داد و در کمال ناباوری دوباره دیدم شارژم شده 4 ریال . یعنی بدون هیچ تماس تلفنی و دانلود و مشاهده سایتی در عرض 15 دقیقه شارژ من 4 ریال شد

با 700 هم تماس گرفتم یک بار گفتند از طریق سایت ریز مصرف بگیرید که کار نمی کرد و بار دوم هم فرمودند ریز مصرف سایت مشکل داره و خودش چک کرد و گفت کلا شارژ شما بابت اینترنت مصرف شده. من نمی خوام بگم دزدی کردن اما شبکه و سیستم محاسبه حجم ایرانسل مشکل جدی داره چون شخصا بیش از 6 ماه هست از رایتل استفاده میکنم ، هم بسته حجمی رایتل خریداری کردم و از طریق شارژ معمولی از اینترنت رایتل استفاده کردم و از این مشکلات نداشته

این عکس مربوزط به سابقه خرید شارژ در سایت ایرانسل

این هم گزارش باقیمانده شارژ!!!

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عزیزم چه فایده شبکه را گسترش میدن وقتی سیستم محاسبه حجمشون مشکل داره و بابات حجمی که من استفاده نکردم از من هزینه کم میکنه ؟؟؟؟؟
    من شیراز هستم دیشب برای تست سرعت 4 تومن شارژ کردم حسابم و 150 مگابایت اینترنت یک روزه خریدم. سرعت تست خوب بود و یک ویدئو 2 مگاباتی هم برای تست دانلود کردم
    اما صبح شارژ ریالی و حجمی بنده صفر شده بود و به دلیل محدودیت خرید بسته در 24 ساعت امکان خرید دوباره بسته وجود نداشت و من 2 هزارتومن حسابمو شارژ کردم که ببینم سرعت در روز چطور هست که افتضاح بود و به زور فقط گوگل باز شد و نرم افزار speedtest هم خطا داد و در کمال ناباوری دوباره دیدم شارژم شده 4 ریال . یعنی بدون هیچ تماس تلفنی و دانلود و مشاهده سایتی در عرض 15 دقیقه شارژ من 4 ریال شد

با 700 هم تماس گرفتم یک بار گفتند از طریق سایت ریز مصرف بگیرید که کار نمی کرد و بار دوم هم فرمودند ریز مصرف سایت مشکل داره و خودش چک کرد و گفت کلا شارژ شما بابت اینترنت مصرف شده. من نمی خوام بگم دزدی کردن اما شبکه و سیستم محاسبه حجم ایرانسل مشکل جدی داره چون شخصا بیش از 6 ماه هست از رایتل استفاده میکنم ، هم بسته حجمی رایتل خریداری کردم و از طریق شارژ معمولی از اینترنت رایتل استفاده کردم و از این مشکلات نداشته

این عکس مربوزط به سابقه خرید شارژ در سایت ایرانسل

این هم گزارش باقیمانده شارژ!!!

دوست عزیز قیمت ازاد رایتل از ایرانسل کمتره
    کلا برای ایرانسل حتما بسته بگیرید
    من خودم با ادج و سرعت داغونش چند دقیقه رفتم نت 5 تومن خورد شارژمو
    حتما بسته بگیرید
    میتونید از شارژ ویژه استفاده کنید
    *145*رمز شارژ#

15. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بالاخره 3G رو تست کردی؟!
    ...
    یادش بخیر، هفته اول که تست کردم تا 13مگ پهنای باند دانلود میداد ولی موقع تست همیشه به تست آپلود که میرسید ارور میداد
    ولی الان بالاتر از 4-3 مگ نمیره البته تو این وضعیت داغون اینترنت مملکت همین 3مگ هم خودش غنمیت ِ به خدا
    خیلی وقت میشه تست کردم شاید 20 روز بشه

17. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •