تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 355 از 752 اولاول ... 255305345351352353354355356357358359365405455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به همه دوستان

امروز داشتم تو نت در به در به دنبال جایی میگشتم که حداقل یکی دو مدل هدفون shure داشته باشه به یه شرکتی برخوردم که میکروفن های shure جزو لیست اولیه محصولاتش بود اما نداشت. همینطور که داشتم لیست تجهیزاتش رو نگاه میکردم به محصولات شرکت Behringer برخورد کردم.

کسی اینجا هست که با هدفون های شرکت Behringer آشنایی داشته باشه
    قیمت های پایینی دارند. فکر کنم بهترین هدفون این شرکت 70$ هم نباشه (البته اگه اشتباه هست عفو کنید)
    اما من جایی ندیدم که حرفی از این هدفون ها باشه. تنها چیزی که من متوجه شدم مثل اینکه هدفون های بسیار با دوامی هستند.

این یک نمونه که فکر کنم یکی از بهترین های این شرکت هست. و برای قیمت زیر 100$ بد قیافه هم نیست
    Last edited by kindlinessangel; 30-07-2011 at 16:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با درود به همه دوتسان گرامی به خصوص رضا جان که وقت خود را صرف پاسخ دادن به سوالات دوستان می کنند من چند هفته پیش درباره خرید چند مدل هدفون سوال کردم اما سرانجام تصمیم خودم را گرفتم و این مدل را از آلمان به قیمت 100 یورو خریدم.درباره این هدفون باید بگویم من واقعا راضی هستم البته باید دید شما چه سبک آهنگ گوش می دهید مثلا برای من که بیشتر trance گوش می کنم این مدل ب خیلی عالی هست البته اگر با آیپاد کار می کنید با نصب یک اکولایزر حرفه ای روی آیپاد یا آیفون می توانید بهترین صدا را از این هدفون بگیرید .

مطلب قابل توجه دیگر جنس این هدفون هست با اینکه از پلاستیک ساخته شده اما به نظر من ظاهر هدفون قیمت آن را توجیه می کند .

3. 3 کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام به همه دوستان

امروز داشتم تو نت در به در به دنبال جایی میگشتم که حداقل یکی دو مدل هدفون shure داشته باشه به یه شرکتی برخوردم که میکروفن های shure جزو لیست اولیه محصولاتش بود اما نداشت. همینطور که داشتم لیست تجهیزاتش رو نگاه میکردم به محصولات شرکت Behringer برخورد کردم.

کسی اینجا هست که با هدفون های شرکت Behringer آشنایی داشته باشه
    قیمت های پایینی دارند. فکر کنم بهترین هدفون این شرکت 70$ هم نباشه (البته اگه اشتباه هست عفو کنید)
    اما من جایی ندیدم که حرفی از این هدفون ها باشه. تنها چیزی که من متوجه شدم مثل اینکه هدفون های بسیار با دوامی هستند.

این یک نمونه که فکر کنم یکی از بهترین های این شرکت هست. و برای قیمت زیر 100$ بد قیافه هم نیست
    سلام به شما
    دوست من بهرینگر یک برند هدفون ساز نیست و حرفی هم برای گفتن در مقابل رقبای هدفون ساز خود نداره ولی از اون سمت یک برند پر کار و فعال در زمینه محصولات و تجهیزات استدیویی صوتی هست به هر حال شاید هدفون خوبی نداشته باشه ولی باندهای مانیتور خیلی خوبی داره و برای خودشون جایگاهی دارند

شما نمیشه دست از سر شکل و قیافه هدفونها بردارید و یک کمی به باطن پوشیده اونها نیم نگاهی هم بندازید (:

با درود به همه دوتسان گرامی به خصوص رضا جان که وقت خود را صرف پاسخ دادن به سوالات دوستان می کنند من چند هفته پیش درباره خرید چند مدل هدفون سوال کردم اما سرانجام تصمیم خودم را گرفتم و این مدل را از آلمان به قیمت 100 یورو خریدم.درباره این هدفون باید بگویم من واقعا راضی هستم البته باید دید شما چه سبک آهنگ گوش می دهید مثلا برای من که بیشتر trance گوش می کنم این مدل ب خیلی عالی هست البته اگر با آیپاد کار می کنید با نصب یک اکولایزر حرفه ای روی آیپاد یا آیفون می توانید بهترین صدا را از این هدفون بگیرید .

مطلب قابل توجه دیگر جنس این هدفون هست با اینکه از پلاستیک ساخته شده اما به نظر من ظاهر هدفون قیمت آن را توجیه می کند .
    درود بر شما
    هدفون جدیدتون مبارک باشه واوو چه مدلی هم انتخاب کردید اون هم از سری جیدید محصولات AKG

میشه برای من توضیح بیشتری بدید که صداش بدون هیچ تنظیم اکولایزر چطوری هست و بعد با اعمال تنظیمات اکولایزر چطور خواهد شد؟(اگر ممکنه توضیحتون برای سبکهای متفاوت باشه که این هدفون به راحتی قادر به پخش اون هست)

حالا که به نظر شما این هدفو برای ترنس مناسبه ، برای چه سبکی به نظر شما اصلآ مناسب نیست؟
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:24. دليل: پست متوالی

5. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به شما
    دوست من بهرینگر یک برند هدفون ساز نیست و حرفی هم برای گفتن در مقابل رقبای هدفون ساز خود نداره ولی از اون سمت یک برند پر کار و فعال در زمینه محصولات و تجهیزات استدیویی صوتی هست به هر حال شاید هدفون خوبی نداشته باشه ولی باندهای مانیتور خیلی خوبی داره و برای خودشون جایگاهی دارند
    من مثل اینکه منظورم رو خیلی بد گفتم
    منظور من در مقایسه با محصولاتی در رنج قیمت خودش بود
    محصولاتی که ما در ایران زیاد میبینیم و شاید خیلی هدفون ساز نباشن
    مثل Philips و خیلی برند های دیگه .. من دارم راجع به محصولات نهایتا 70 هزار تومانی صحبت میکنم.
    البته میدونم در این رنج محصولاتی مثل K44 و K77 هم وجود داره ( البته دومی فکر کنم کمی بیشتر است)

شما نمیشه دست از سر شکل و قیافه هدفونها بردارید و یک کمی به باطن پوشیده اونها نیم نگاهی هم بندازید (:
    نه متاسفانه نمیشه

اگه اینجوری بود که میگفتم فقط محصولات Beats
    یا از محصولات گرادو با اون ظاهر سنتی خوشم نمیومد
    گفتم شاید برای دوستانی که دنبال هدفون های ارزان قیمت میگردند گزینه های خوبی داشته باشه

شاد باشید

دوست عزیز به شما تبریک میگم هدفون بسیار زیبایی است ( الآن آقا رضا میگه باز گیر دادم به قیافه - شوخی )
    اگه اشتباه نکنم این مدل ولوم تنظیم صدا و میکروفن هم داره که به گفته خود کمپانی برای محصولات اپل طراحی شده. میخواستم اگه امکانش هست روی سایر محصولات هم تست بفرمایید که کار میکنه یا خیر ( البته روی پلیر ها که بعید میدونم بیشتر منظورم تلفن های همراه و تبلت ها بود.)

شاد باشید و حسابی از هدفون زیباتون لذت ببرید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:14. دليل: پست متوالی

7. این کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام عزیزان

بین Klipsch s4 و shure se215 کدوم رو بگیرم. سبک هم بیشتر کلاسیک و اینسترامنتال

پیشاپیش ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من مثل اینکه منظورم رو خیلی بد گفتم
    منظور من در مقایسه با محصولاتی در رنج قیمت خودش بود
    محصولاتی که ما در ایران زیاد میبینیم و شاید خیلی هدفون ساز نباشن
    مثل Philips و خیلی برند های دیگه .. من دارم راجع به محصولات نهایتا 70 هزار تومانی صحبت میکنم.
    البته میدونم در این رنج محصولاتی مثل K44 و K77 هم وجود داره ( البته دومی فکر کنم کمی بیشتر است)

نه متاسفانه نمیشه

اگه اینجوری بود که میگفتم فقط محصولات Beats
    یا از محصولات گرادو با اون ظاهر سنتی خوشم نمیومد
    گفتم شاید برای دوستانی که دنبال هدفون های ارزان قیمت میگردند گزینه های خوبی داشته باشه

شاد باشید
    خوب جواب این سوال رو دقیقآ نمی دونم چی هست چون حتی صدای یک هدفون هم از بهرینگر نشنیدم اما هر چی که باشه فکر کنم به احتمال خیلی زیاد حداقل از هدفونهای فلیپس بهتر باشه ولی بعید می دونم در رده و سطح کیفی AKG به خصوص 77 و 44 باشه.

ماشالا که شما چقدر شوخ و حاضر جواب هستید (:

سلام عزیزان

پیشاپیش ممنون
    سلام به شما

اگر الکترونیک سبک مورد علاقه شما بود %100 Klipsch ولی چون بیس خیلی قوی داره بعید میدونم اون صدای واقعی و فلتی که در موسیقی کلاسیک باید شنیده بشه را برای شما ایجاد کنه و همیشه فرکانسهای پایین رنگی شنیده خواهند شد.

به نظر میاد که 215 از این نظر چون بیس فلت تری نسبت به Klipsch داره مناسبتر باشه هر چند قیمت این دو مدل تفاوت نسبتآ زیادی با هم داره

در آخر Klipsch S4 جواب خودشو پس داده ولی 215 یک محصول جدید هست و با اینکه تازه تولید شده ولی نظر خیلی از کاربرهای حرفه ای را هم جلب کرده به خصوص با خصوصیات فیزیکی که در این هدفون بکار گرفته شده ارزش هدفون را دو چندان می کنه
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:15. دليل: پست متوالی

10. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

درود بر شما
    هدفون جدیدتون مبارک باشه واوو چه مدلی هم انتخاب کردید اون هم از سری جیدید محصولات AKG

میشه برای من توضیح بیشتری بدید که صداش بدون هیچ تنظیم اکولایزر چطوری هست و بعد با اعمال تنظیمات اکولایزر چطور خواهد شد؟(اگر ممکنه توضیحتون برای سبکهای متفاوت باشه که این هدفون به راحتی قادر به پخش اون هست)

حالا که به نظر شما این هدفو برای ترنس مناسبه ، برای چه سبکی به نظر شما اصلآ مناسب نیست؟
    با درود رضا جان به نظر من این هدفون با آهنگهای trance و dance بهترین سازگاری را دارد دلیل آن هم bass قوی می باشد .حالا این می تواند در مقابل یک شنونده حرفه ای باشد یا یک مزیت باشد . گفنم باید دید طرف بیشتر چه جور سبکی گوش می کند با بقیه سبکها مشکلی ندارد و من راضی هستم فقط برای آهنگهای راک با اکولایزر کار می کنم که واقعا بعد از ایجاد تغیرات صدا عالی می شود .رضا جان چند هفته پیش از شما در باره هدفونهای beats پرسیده بودم که واقعا باید از شما سپاسگذار باشم که بنده را راهنمایی کردید من چند روز پیش با beats مدل استودیو که پسر خواهرم از آلمان آورده بود 2 ساعت آهنگ گوش دادم و خیلی خوشحال هستم که پول خودم را تو سطل زباله نریختم کیفیت بدنه هدفون واقعا عالی هست اما نسبت به قیمتی که دارد صدای دلنشینی ندارد و من از خرید این مدل akg ناراضی نیستم .

این مشخصات هدفون Akg Q460
    واحدهای محرکه: 40 میلیمتری
    امپدانس: 30 اهم
    گستره پاسخگویی: 18 هرتز تا 24 کیلوهرتز
    حساسیت: 126 دسی بل بر میلی وات
    Last edited by hosein_artist; 31-07-2011 at 17:41.

12. 5 کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

سلام عزیزان

پیشاپیش ممنون
    شما از کجا میخواین تهیه کنین؟

14. این کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با درود رضا جان به نظر من این هدفون با آهنگهای trance و dance بهترین سازگاری را دارد دلیل آن هم bass قوی می باشد .حالا این می تواند در مقابل یک شنونده حرفه ای باشد یا یک مزیت باشد . گفنم باید دید طرف بیشتر چه جور سبکی گوش می کند با بقیه سبکها مشکلی ندارد و من راضی هستم فقط برای آهنگهای راک با اکولایزر کار می کنم که واقعا بعد از ایجاد تغیرات صدا عالی می شود .رضا جان چند هفته پیش از شما در باره هدفونهای beats پرسیده بودم که واقعا باید از شما سپاسگذار باشم که بنده را راهنمایی کردید من چند روز پیش با beats مدل استودیو که پسر خواهرم از آلمان آورده بود 2 ساعت آهنگ گوش دادم و خیلی خوشحال هستم که پول خودم را تو سطل زباله نریختم کیفیت بدنه هدفون واقعا عالی هست اما نسبت به قیمتی که دارد صدای دلنشینی ندارد و من از خرید این مدل akg ناراضی نیستم .

این مشخصات هدفون Akg Q460
    واحدهای محرکه: 40 میلیمتری
    امپدانس: 30 اهم
    گستره پاسخگویی: 18 هرتز تا 24 کیلوهرتز
    حساسیت: 126 دسی بل بر میلی وات
    درود بر شما
    مرسی از اینکه نظر و تجربه خودتون را درباره جنس صدای Q460 با ما درمیون گذاشتید.
    کاملآ حق با شماست بیس این هدفون بمراتب قوی تر از سایر محدوده فرکانسهای این این هدفون هست و در تکمیل تجربه شما این رو اضافه کنم که کسانی که قصد خرید این هدفون را دارند اگر غیر از سبکهای الکترونیک سبک مورد علاقه خودشون را ترجیح می دهند با این هدفون گوش کنند حتمآ نیاز به تنظیم اکولایزر خواهند داشت چون فرکانسهای پاین با شدتی بیش از 10db نسبت به فرکانسهای بالاتر پخش خواهند شد البته تا فرکانسهای Mid چندان تنظیم زیادی نیاز نداره پس بیشتر تنظیمات شامل فرکانسهای بالا خواهد شد برای اینکه پاسخ هدفون کاملآ فلت بشه باید چیزی در حدود 3db- فرکانسهای پایین و 2db+ فرکانسهای High Low و برای فرکانسهای High Mid تنظیم اکولایزر باید حدود 3db+ و High هم 3db+ باشه تا فلت ترین حالت صدای این هدفون به دست بیاد البته برای پلیرهای متفاوت ممکنه این پارامترها قدری تفاوت کنه ولی نه خیلی زیاد.

در هدفونهای Beats بیس قوی قوی حرف اول رو می زنه اما نه خبری از مید هست نه های نمی دونم چطور ممکنه تراکی پیدا کرد که این نوع فرکانس پایین فقط درش استفاده شده باشه
    به هر حال همین برند فشن (جواهر بدلی ساز البته به کنایه) فروش خیلی خوبی هم داره و جالبه که همین برند چینی ها را وادار کرد که از تکنولوژی بسیار پیشرفته High Copy(نمونه سازی %100 مشابه اصل از نظر ظاهر) برای تولید تقلبی اون استفاده کنند که برای یک برند خاص اونهم مطرح بسیار کم سابقه بوده چه برسه به Beats طوری که تقریبآ تمام محصولات این برند غیر از نمونه تقلبی عادی نمونه تقلبی High Copy اون هم ساخته شده و اگه اراده بکنید با قیمت یک دهم قیمت اصل در اختیارتون گذاشته میشه
    جالب اینجاست که نمونه High Copy کمی کیفیت صداشون به نظر بهتر میاد و این رو هم اضافه کنم که غیر از متلاشی کردن خود هدفون تقریبآ تشخیص اصل از High Copy بسیار بسیار سخته

و در آخر صدای تقلبی AKG بسیار حرفه ای تر از Beats اصل خواهد بود حالا هر مدلش که شما مد نظرتون هست هر کی که مخالفه نظر بده (هر چند این نظر و تجربه شخصی هست)

16. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بچه ها زنگ زدم نمايندگي بيردايناميك قيمت dt231 pro رو 65 تومن گفتن نظرتون چيه؟بعد مدل معمولي با pro چه فرقي داره؟
    فقط يه چيزي بگم pad ش گوشم رو اذيت نكنه خيلي مهمه الان من از كيفيت صداي همين كريتيو 605 راضيم فقط padش باكيفيت نيس بعد چند دقيقه گرم ميشه و بعد احساس سنگيني...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •