کسی جواب نمیده!!!
کسی جواب نمیده!!!
با سلام!
درباره يكي از سوالات:
به نظر من بهترين درايور صدا همون 1.6 است، هرچند كه جديدترين نيست ولي فكر كنم از همه بهتر باشه!
![]()
منو راهنمایی کنید بگین تاپیک هک گوشی کجاست؟
بيا پخمه جون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت masoud_ac عزيز....
چرا پيغام خصوصيت رو بستي؟؟؟
يك كار خصوصي باهات دارم ولي اگر باز نكني مجبورم همينجا درخواست بدم!
با تشكر
(ببخشيد اينجا مطرح كردم! هيچ چاره اي نداشتم! )
اقا من این ممودی یه گیگم بعضی اهنگا رو پخش نمیکنه اگه هم عکس زیاد توش بریزی وقتی با دوربین عکس بگیری سیو نمیکنه چیکار کنم ؟
مموریتو عوض کن احتمالا درست میشه ...![]()
منم اولش یه مموری sony highspeed گرفتم همین مشکلاتو داشت معمولیشو که گرفتم حل شد .![]()
یه فرمت بکن شاید درست شه.
تو برنامه ی My Phone Explorer تو قسمت Messages تو قسمت Sent item تاریخ و ساعت اس ام اس ها رو نشون نمیده باید چیکار کنم؟(تو Inbox نشون میده مشکلی نداره).
قبل از فلش کردن گوشی خوب بود.یعنی تاریخ و ساعت رو نشون میداد.بعد از فلش بهم خورد.امروز دوباره خودم فلش کردم و ورژن رو بالاتر بردم.یعنی R4EA031 رو ریختم رو گوشی ولی بازم خوب نشد که نشد.اگه کسی تو برنامه ی MyPhoneExplorer ساعت و تاریخ اس ام اس های ارسالیش خوبه لطفا به من بگه تا بدونم از کدوم ورژن باید استفاده کنم تا خوب شه؟
در ضمن ساعت گوشیم کاملا تنظیمه و تو گوشیم وقتی رو اس ام اس ها میرم ساعت و تاریخ رو درست نشون میده.
دوست عزیز لطفا اول یه سرچ کنید
مخصوصا دوستان تازه وارد اول به این تاپیک مراجعه کنن:
تو فهرست مطالب این سوال شما پاسخ داده شده با این حال بازم لینکش رو میگذارم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Firmware...EROM....GDFS...DB2000/DB2010/DB2020 ...OTP....CUSTOMIZATION
اینها اصطلاحات هک هستن...در این پست به تعریف این اصطلاحات پرداخته اییم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخواهش
اره شماها چرا اینقدر شبیه هم هستین؟2قلوید؟
منم همین طور فکر میکنم درایو صدای خوبیه
گل پسر جوابت رو تو پست خصوصیت دادم
شاد باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)