بهترین فیفا کدوم نسخه است رفیقا
من الان دارم 14 بازی میکنم ولی میگن که 13 بهتره
نظرتون کدوم نسخه است
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
بهترین فیفا کدوم نسخه است رفیقا
من الان دارم 14 بازی میکنم ولی میگن که 13 بهتره
نظرتون کدوم نسخه است
من اصلا انلاین بازی نمیکنم
بهترین نسخه ی فیفا برای افلاین کدوم نسخشه
الان فیفا 14 رو با تمام پچ های مودینگ وی دانلود کردم و بازی میکنم
13 فقط گرافیکش و هوش مصنوعیش نسبت بهتره
کاملترین نسخه همین هستش
البته این دوتا مهمترین ملاک ها هستن مخصوصا هوش مصنوعی . درسته بازی پیشرفت هم داشته . اما هوش مصنوعی خیلی مهمه . امیدوارم طی اپدیتهایی که میاد این مشکلات هم رفع بشه تا بشه گفت کاملترین نسخه .
امشب مرکاتو زمستانی تموم میشه....دیتابیس نقل و انتقالات میاد دیگه؟
ملّت ایران از این چرت و پرتا زیاد میگن. شما توجه نکن. همون 14 رو بشین بازی کن.
یکی تو این دو زمینه راهنمایی کنه :
1- گرفتن پنالتی : شوک فعاله و دروازبان به طرفین می پره . منظورم فهمیدن اینه که داره به کدوم سمت پنالتی رو میزنه. خیلی تمرین کردم اما اصلا نمیشه متوجه شد کدوم سمتی می خواد بزنه . دیگه 50 50 هم نیست. خیلی شانس می خواد گرفتن پنالتی ها
2- زدن کرنر : هر چی سانتر می کنیم اولین توپو دفاع میزنه و چون از سیستم 1-3-2-4 زیاد استفاده می کنم بازیکن پشت 18 ندارم تا تو موج دوم از پشت 18 شوت کنه و توپ میره زیر پای بازیکن حریف و یه جواریی میشه ضد حمله به خصوص بارسا رو برداری .
چطور می تونم در زمان زدن کرنر یار اضافه کنم برای زدن کرنر کوتاه چون فکر کنم بهتر جواب میده.
--------------
تا حالا این همه تیمای مختلف رو برداشتم به نظرم بهترین تیم ها از نظر مهره و کارایی بیشترشون با سیستمی که گفتم ، آرسنال و دورتموند هستند . البته این نظر منه و یا شاید من با این تیما راحت تر هستم.
البته خارج از کریر رو میگم. عاشق حرکتای تو عمق اوبامیانگ (شماره 17 دورتموند) هستم. سرعتش محشره![]()
تو پنالتی به سر بازیکنا دقت کن ببین تو اخرین لحظه به کدوم طرف نگا میکنن
شما از کدوم ملتین؟ملّت ایران از این چرت و پرتا زیاد میگن. شما توجه نکن. همون 14 رو بشین بازی کن.
اقا یه پچی چیزی هست که تو گروه بندی لیگ قهرمانان و جام جهانی تو کریر مود کمی گرافیکی باشه...مثلا uclمثل خودش باشه شکلش یا تو جام جهانی که میری تم و جدولش انحصاری باشه!
الان تو هرسالی جام جهانی میری همش رو نوشته برزیل2014! :|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)