پیرو این پست باید اضافه کنم که:
کومودو و کروم را پاک و دوباره نصب کردم ... این بار کروم توی محیط مجازی به هیچ عنوان اجرا نمیشه.... بقیه برنامه ها مشکلی ندارن .پیشنهادتون چیه؟
پیرو این پست باید اضافه کنم که:
کومودو و کروم را پاک و دوباره نصب کردم ... این بار کروم توی محیط مجازی به هیچ عنوان اجرا نمیشه.... بقیه برنامه ها مشکلی ندارن .پیشنهادتون چیه؟
سلام
واسه منم همینطور هست، با فایرفاکس و دراگون و ... غیره توی محیط مجازی مشکلی ندارم ولی با کروم نسخه Version 38.0.2125.104 این مشکلو منم دارم. کاری خاصی نمیشه انجام داد،
محتوای مخفی: گزارش
Last edited by Jadda; 24-10-2014 at 18:42.
با سلام
اقا توی محیط کیوسک مجازی امکان عکس گرفتن از دسکتا\ش باید وجود داشته باشه یا نه ؟ من الان به راحتی با \رینت اسکرین عکس میگیرم و میازم به محیط اصلی ویندوز . فکر کنم قبلا نمی شد اینکار رو کرد حالا چرا اینطور شده ؟
من روی سیستم خودم نتونستم این کارو انجام بدم. ویندوزتون چی هست 7 یا 8 و 32 یا 64؟
سلام توی قسمت های حوزه های شبکه , غیر از loopback zone نزدیک چندین خانه و چندین مکان عمومی هست
اینا مشکلی نداره؟ چون هر کدوم یه نوع آی پی دارن
سلام علی جان
من ویندوزم 8.1 نسخه 64 بیتی هست و الان هم که امتحان کردم به راحتی میشه عکس گرفت کومودو من اخرین نسخه 7 هست . اینو پیگیری کنید بی زحمت
سلام ببخشید
یک مشکل من با نرم افزار free download manager از تورنت دانلود میکنم
ولی هر از گاهی کمودو به اون گیر میده و فایل استوپ میشه و دانلود ادامه پیدا میکنه !
چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
دوستان چطوری میشه جوری تنظیم کرد که هر برنامه ایی که میخواد به اینترنت وصل بشه قبلش یک پیام مبنی بر رد یا تایید اتصال به اینترنت بیاد ؟
فایروال رو روی custom ruleset بذارید و توی تنظیمات فایروال تیک گزینه do not show popup alerts رو بردارید
سلام لینک دانلود انتی ویروس کومودو(فایروالش) رو چند صفحه پیش یکی از بچه ها گذاشته بود
refer
Adressکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموقع دانلود پس چرا یوزر پس می خواد ؟؟! چی بزنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمرسی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)