پونل جان مبارکت باشه ایشالا سال دیگه 65 شو بگیری، آقا پشتش چندتا فن داره؟ صداش از چه فاصله ای قابل تشخیصه؟ و کارت جایزت چند دراومد؟
پونل جان مبارکت باشه ایشالا سال دیگه 65 شو بگیری، آقا پشتش چندتا فن داره؟ صداش از چه فاصله ای قابل تشخیصه؟ و کارت جایزت چند دراومد؟
سلام من فردا میرم یه st30 بگیرم
هرچی گشتم تو این 161 صفحه گم شدمو نتونستم کارایی رو که هنگام روشن کردن برای اولین بار مثل کالبره و چک کردن ÷یکسل سوخته و رفتن به منو مخفی برا چک کردن ساعت کارکرد و ... ÷یدا کنم
اگه میشه بگی که تا 100 ساعت رو چه مد و تنضیماتی باید باشه و چه طوری کالیبره کنمش
یا لینکه این مطالبو بهم بدید
اگه جواب بدین ممنون میشم چون فردا میرم بخرم و باید این کارا روش انجام بدم
ممنون از همگی![]()
ممنون.
4 تا فن پشتش هست.
صدا ندارن. بلکه بری پشت پنل و گوشت رو نزدیک فن کنی تا یه صدای خیلی کم وز وز بشنوی.
75 کارت جایزه بود.
با این عکسها میتونی پیکسل سوخته رو چک کنی :
من خودم با همین ها چک کردم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی چک کردم یه پیکسلش رنگش فرق داشت. فکر کردم سوخته اما چند دقیقه که کار کرد برطرف شد.
ساعت کارکرد رو میخوای چکار؟
اگه آک باشه وقتی اولین بار روشن میشه اتوماتیک تنظیم زبان و بعدش کانال یابی دیجیتال و آنالوگ میاد رو صفحه.
من 100 ساعت اول رو مد نرمال نگاه می کنم که تنظیمات تصویر رو 50 هست. دیگه مثل مدلهای قبلی 100 ساعت اولیه مهم نیست ولی محض احتیاط تنظیمات رو 50 یا کمتر بزار و شبکه هایی که لوگو ثابت دارند بیشتر از 15 - 20 دقیقه نبین.
من پس کلی کلنجار رفتن و دیدن پست های دیگران و استفاده از تنظیمات کالیبراتورهای حرفه ای و سلیقه خودم توی تصویر و .... به یه تصویر دلخواه سینمایی رسیدم.تنظیمات رو اینجا می گذارم تا اگر کسی خواست این تنظیمات رو اعمال کنه شاید کس دیگه ای هم خوشش اومد.نکته قابل توجه اینکه این تنظیمات فقط برای فیلم بلوری یا FULL HD ریپ نشده و استفاده توی تاریکی زیباست.
Mode Professional 1
CONTRAST 60
Brightness 0
Color 50
Sharpness 50
Tint 0
Color Remaster Auto
Eco Mode on
P-NR Max
White Balance:
RG 9
GG -6
BG 9
RC 2
GC 0
BC 0
More Detailed:
IRE10 -7,1,-11
IRE20 -6,0,-13
IRE30 -2,0,-5
IRE40 0,0,-3
IRE50 1,2,-4
IRE60 3,0,3
IRE70 2,0,-2
IRE80 0,0,-4
IRE90 -2,0,-1
IRE100 -3,0,-3
Color Managment:
RH 0
GH -3
BH 11
RS -3
GS -11
BS 20
RL -4
GL -7
BL 14
More Detaled:
YH 6
CH -2
MH 5
YS 2
CS -2
MS 0
YL -2
CL -2
ML -5
Gama 2.2
More Detailed:
10IRE -11
20IRE 0
30IRE 0
40IRE 0
50IRE 0
60IRE 0
70IRE -2
80IRE 1
90IRE 1
100IRE 0
دوستان واقعا هیچکی نمی دونه st30 از رو یو اس بیش فیلم 3d پخش میکنه یا نه؟
دو رود دوست عزیز
مرسی از برنامه که برای تنظیم داشتین این تظیم برای vt30 هستش و همه این منو های که تو لیستتون هست توی این tv وجود داره ممنون میشم اگه یمقدار روشنتر توضیح بدین من 50 vt30 جدیدا گرفتم خیلی دنبال نحوه کالیبره شدن بودم خوشحال میشم که کمکم کنید شاد باشین مرسی از توجه شما![]()
سلام به همه
تبریک به پونل جان
من رفتم نمایندگی پانا تو خیابان داریوش شیراز 42 vt30 رو میگفت 1430
ولی یه چیز عجیب تصویر vt30 در وسط پنل بسیار جالب اما در گوشه ها تصویر مات میشد
تصویری که داشت پخش میشد تصویر یه فوتبال بود دوربین که روی تماشاچیان میرفت تو گوشه ها تصویر مات بود ولی در وسط
تصویر تماشاچیان واضح و مشخص بودند.
کسی دلیلش رو نمیدونه
من با اينكه خيلي مشتاقم كه اين تلويزيون رو تهيه كنم ولي توي همين تاپيك به اين نتيجه رسيدم كه يكي دوماهي صبر كنم تا قيمتش بياد پايينتر ....نمي دونم كار درستيه يا نه !
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
عجب !!!!!....براي چي ؟..يه نفر ديگه هم انگار قبلا همچين گزارشي داده بود !
Delmajd جان ممنون
اون که شما میگید بخاطر فوکوس دوربینه یعنی فیلمش همینطوریه.
قیمتی هم که بهتون دادن چرا اینقدر کمه؟ بنظرم اشتباه تایپ کردید.
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
بطور کلی پاناسونیک کاهش قیمت چشمگیر مثل سامسونگ و ال جی نداره.
بخصوص با این وضع دلار گرون نشه شانس آوردین.
بنظر من تا گرون تر نشده برید بخرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)