تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 355 از 1421 اولاول ... 2553053453513523533543553563573583593654054558551355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseynn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    motelghoo

پيش فرض

خیلی زود ترافیک من کم میشه.
    شبانه هنوز رایگانه؟ ساعتش هنوز 1 تا 6 هست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام دوستان.یه سوال
    3 تا از دوستام رفتن اینترنت مخابرات گرفتن من همون لحظه داشتم 480 دانلود میکردم رفتنم براشون نصب کردم سرعت آخرش 110بود
    هر کس از این به بعد مخابرات بگیره اینجوری؟
    احتمال داره که به مشرکای قدیمی سرعت بالا بدن؟
    به 2020 زنگ زدم گفت دیتای مشترکان قدیمی با مشترکای جدید فرق داره.این حرفشون راسته؟

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

توجه به کیفیت سرویسهای مخابراتی ، شرایط انتقال را دگرگون خواهد کرد

مهندس باباجانی در نشست دیتای مخابرات مازندران:
    نشست بررسی توسعه دیتا واینترنت پرسرعت در تاریخ 16 دی91 با حضور مدیرعامل ، مدیران ارشد و جمعی ازمدیران وکارشناسان واحدهای ذیربط در ستاد و شهرستانهای تابعه مخابرات مازندران بصورت ارتباط ویدئو کنفرانسی در محل ستاد شرکت برگزار شد. به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان ، مهندس باباجانی مدیرعامل این شرکت طی سخنانی با اشاره به فعالیتهای گسترده مدیران و کارکنان درراستای کمپین ADSL اخیر و اطلاع رسانی مناسب آن به مشتریان ، ازیکایک تلاشگران این عرصه قدردانی کرد. وی ضمن بازخوانی عملیات تخصصی در جهت توسعه ADSL و فراگیر ساختن دولت الکترونیک درسطح استان ، اظهار داشت: شرایط جدید پیامد خوبی داشته و می تواند سرفصل تازه ای از فعالیت وتوسعه در استان مازندران باشد که در این شرایط باید همگی به کیفیت سرویس ها اهمیت بیشتری قائل شویم. مدیرعامل مخابرات استان مازندران با تاکید بر اجرای طرح جامع مشترکین در کلیه مراکز وادارات مخابرات استان ، تصریح کرد : ارائه جدید محصولات متنوع مخابراتی با درک جدید از شرایط رخ دهد و روسای مخابرات شهرستانهای استان ، حجم عظیم مشترکان بخشهای مختلف تلفن ثابت ، موبایل و دیتا را در این عرصه قدرنهند و با تلاش خوبشان پاسخگو باشند. درادامه نشست، مهندس قنبرزاده معاون نگهداری مخابرات استان طی سخنانی پیرامون سطح تقاضای مشترکین در تلفن ثابت وراه اندازی سامانه 2020 ، خاطر نشان کرد: موقعیت متقاضیان باید از بستر طرح جامع مشترکین انجام شود چرا که اگر طرحی اجرا گردد براساس اطلاعات موجود درطرح جامع صورت خواهد گرفت. همچنین مهندس اخضری رئیس اداره دیتا در بخشهایی ازاین نشست ضمن ارزیابی کمپین ADSL در یکماهه اخیر و سپاسگزاری از تلاش کلیه همکاران، اعلام داشت: فعلاً مشکلاتی در زمینه SLA پرداختی شرکت ارتباطات زیرساخت وکندی ADSL در این شبکه وجود دارد که امیدواریم زودتر حل شود ، لیکن در زمینه کمپین به اهداف عمده این شرکت رسیده ایم. سپس آقایان دکتر حسینی ، مهندس سیف اله پور، مهندس رمضانیان از ستاد شرکت و اکثر مدیران و روسای مخابرات شهرستانهای تابعه به ارائه گزارش وضعیت پروژه کمپین ADSL و بررسی موقعیت مشتریان و امکانات موجود پرداختند./

4. 2 کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

احتراماً به اطلاع می رساند برای جابجایی تجهیزات سوئیچ دیتا از SC2 به مرکز دانشگاه بابل،دان تایمی در بامداد پنجشنبه 21/ 10/ 91 از ساعت 24 الی 6 بامداد اجرا خواهد شد که باعث قطعی و یا اختلالات ارتباطات مشترکین G. دیتا و همچنین قطع ارتباط برخی از شرکت های PAP خواهد شد. لذا خواهشمند است دستور فرمائید نسبت به اطلاع رسانی مناسب مشترکین مزبور اقدام لازم صورت پذیرد.

6. 6 کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad6947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    بــابـــــل

9

سلام دوستان.یه سوال
    3 تا از دوستام رفتن اینترنت مخابرات گرفتن من همون لحظه داشتم 480 دانلود میکردم رفتنم براشون نصب کردم سرعت آخرش 110بود
    هر کس از این به بعد مخابرات بگیره اینجوری؟
    احتمال داره که به مشرکای قدیمی سرعت بالا بدن؟
    به 2020 زنگ زدم گفت دیتای مشترکان قدیمی با مشترکای جدید فرق داره.این حرفشون راسته؟
    دوست عزیز اپراتور های 2020 حرف الکی زیاد میزنن
    شما هر دفعه زنگ بزنی 2020 در مورد یه مشکل سولا کنی هربار یه جواب جدید میشنوی

من برای مشکل تام اوت وقطعی وقتی زنگ میزدم 2020 هر بار اپراتور ها یه جواب میدادن
    طرف اینقدر حالیش نبود که قطعی شبکه و تایم اوت به و اسه اختلال تو شبکه هست نه کامپیوتر شخص!!!!

اما اداره دیتا اکثر حرف هاش درست از آب در میاد
    حالا بزاراین موج قطعی از مخابرات مازندران بره ببینیم چی میشه
    گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی
    Last edited by mohammad6947; 09-01-2013 at 14:50.

8. این کاربر از mohammad6947 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shoeib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

فعلاً که خوبه
    دوباره 4 روز خوبه 1 هفته خراب میشه..
    به قولِ اون کاراکتره که همش میگفت "مـــــــــــن میـــــــــــدونــم"!

10. 2 کاربر از shoeib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کسی اینجا سرور سرعت بالا سراغ نداره ؟

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

من که اینترنتم در حد فاجعه اس...
    شب هایی بود که من حتی 12 گیگ در ساعات رایگان دانلود میکردم(البته همیشه به این مقدار نبود؛ولی میانگین دانلود من در شب ها بین 5-8 گیگ میشد معمولا)
    اما حالا 3 هفته ای است که 1 گیگ هم تجربه نکردم!!
    دیشب که سرعت با اینکه بهتر شده بود تنها 500 مگابایت دانلود کردم...
    یه موقعی واقعا از اینترنت مخابرات راضی بودم...اما الان واقعا افتضاحه!!
    لطفا همه ی دوستان به آدرسی که دوست عزیزمون داد شکایت بفرستید....
    بدون شک 2-3 تا نامه هیچ دردی رو دوا نمیکنه!!
    اما وقتی تعداد این شکایات زیاد بشه مطمئن باشید جداقل تغییرات و بهبودی با سرعت بیشتری انجام خواهد شد...

اینم نامه ی شدیدالحن من به مخابرات و شکایت من ازشون...

سلام...

نمیتونم بگم خسته نباشید...چون کسی که خسته است ما مشتریان اینترنت شرکت مخابرات هستیم...نه شما...
    البته پوزش می خواهم بابت لحن تند و صریحم...اما باید درک کنید که ما مشتریان سرویس اینترنت متصور هستیم که در حق ما این روزا کم لطفی شده به شدت و به دلیل رضایت نسبی در ماه های قبلی از سرویس اینترنت مخابرات،این روزها ترجیح دادیم سکوت کنیم،مسئولین فکر کردند که با ارائه ی هر سرویس،هرچند به بی کیفیت،ما مشتریان سکوت خواهیم کرد...زیرا نمی فهمیم...زیرا بیشتر احتیاج نداریم...شاید تا قبل از این از سر مشرتیان هم کیفیت قبلی زیاد بوده است و چرا های بی پاسخ دیگر...؛
    از اونجایی که اعتماد زیادی به دستگاه های اجرایی مخابرات خصوصا در بخش خدمات رسانی اینترنت داشتیم ما مشترکین،سعی کردیم بنا رو به همان اعتماد قبلی بگذاریم و تصور کردیم که شاید مسئولین در حال رسیدگی به مشکلات ما هستند به زودی از این بی کیفیتی خلاص خواهیم شد و ما به همان اندازه ی قبل از سرویس دهی اینترنت رضایت خواهیم داشت...
    اما بعد از گذشت چند هفته ی متوالی هیچ بهبودی،حتی به صورت نسبی حاصل نشد و کاملا روشن است که به این مشکلات بی توجهی میشود...

مشکل اینجاست؛که ما فقط یک مشکل نداریم!!!!
    -قطعی های متداوم و مکرر
    -نوسان بی سابقه در سرعت که باز کردن پیج های متنی و سبک رو گاها به یک امر دشوار تبدیل میکنه
    -سرعت بسیار کم در دانلود و آپلود
    و چندین و چند مشکل اساسی دیگر که در نهایت منجر به یکی از بی کیفیت ترین اینترنت های مخابرات در طول سرویس دهی شده...
    آیا این مشکل سرعت و نوسانات سرعت و قطعی های مکرر قرار است برای مدتی دیگر ادامه داشته باشه؟
    اگر به این صورت خواهد بود؛لطفا اطلاع رسانی کنید که تا بهبود و رفع مشکلات ما اقدام به تمدید سرویس نکنیم...
    به علت اینکه با این وضعیت داشتن اینترنت در صورت نیاز،با نداشتن آن فرق زیادی نخواهد داشت و فقط در این شرایط به بی توجهی مسئولین چراغ سبز نشان خواهیم داد...
    به امید رفع مشکلات و رضایت مشتریان از سرویس های اینترنتی مخابرات همانند گذشته...
    بدرود...

13. 6 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

من که اینترنتم در حد فاجعه اس...
    شب هایی بود که من حتی 12 گیگ در ساعات رایگان دانلود میکردم(البته همیشه به این مقدار نبود؛ولی میانگین دانلود من در شب ها بین 5-8 گیگ میشد معمولا)
    اما حالا 3 هفته ای است که 1 گیگ هم تجربه نکردم!!
    دیشب که سرعت با اینکه بهتر شده بود تنها 500 مگابایت دانلود کردم...
    یه موقعی واقعا از اینترنت مخابرات راضی بودم...اما الان واقعا افتضاحه!!
    لطفا همه ی دوستان به آدرسی که دوست عزیزمون داد شکایت بفرستید....
    بدون شک 2-3 تا نامه هیچ دردی رو دوا نمیکنه!!
    اما وقتی تعداد این شکایات زیاد بشه مطمئن باشید جداقل تغییرات و بهبودی با سرعت بیشتری انجام خواهد شد...

اینم نامه ی شدیدالحن من به مخابرات و شکایت من ازشون...
    فردا جوابش رو هم اینجا بزار.من که شنبه یه نامه شکایت نوشتم طرف اومده بود خونمون گفت کفت یه شکایت ازمون کردی اونجایقمون رو گرفتن.خلاصه مشکل از من بود

داره خودمونی میشه ali1933's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    ........

پيش فرض

[QUOTE=mohammad6947;7418934]دوست عزیز اپراتور های 2020 حرف الکی زیاد میزنن
    شما هر دفعه زنگ بزنی 2020 در مورد یه مشکل سولا کنی هربار یه جواب جدید میشنوی

من برای مشکل تام اوت وقطعی وقتی زنگ میزدم 2020 هر بار اپراتور ها یه جواب میدادن
    طرف اینقدر حالیش نبود که قطعی شبکه و تایم اوت به و اسه اختلال تو شبکه هست نه کامپیوتر شخص!!!!

اما اداره دیتا اکثر حرف هاش درست از آب در میاد
    حالا بزاراین موج قطعی از مخابرات مازندران بره ببینیم چی میشه
    گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی
    زنگ زده بودم 2020 بهش گفته بودم این پورت های زایکسل
    که روی 20مگ بسته بودن باز به حالت اولش بر میگرده؟
    باور نمیکنید طرف بهم چی گفت؟
    فرمود:پورت چیه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من که دیدم طرف برای خودش شاه کاریه بی معطلی قطع
    کردم!واقعا اینا هالو هستن

16. این کاربر از ali1933 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •