تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 355 از 602 اولاول ... 255305345351352353354355356357358359365405455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من این دو مدل هدفون رو دیدم و از دیزاینشون خیلی خوشم اومد خیلی روی گوش راحته
    sony mdr-q140

PHILIPS / SHS 4700

نظرتون در مورد این نوع هدفون ها و مدل های مدنظرم چیه؟!با توجه به قیمتی کهدارن ارزش خریدن دارن یا نه؟!اگر پیشنهادی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید در همین رنج فیلیپس...
    با تشکر فراواااااااااااااااااان
    این هدفون ها معمولا" هنگام فعالیت استفاده می شوند و چون افراد هنگام فعالیت خیلی به جزئیات موسیقی توجه نمی کنند این هدفون ها نیز جزئیات را متناسب با قیمتشان به طور عالی پخش نمی کنند. در صورتی که کاربرد شما فعالیت است پیشنهاد می شوند. در ضمن Isolation خوبی هم به خاطر ساختار فیزیکی و نحوه قرار گیری آن ها روی گوش ندارند.
    موفق باشید.

دوستان من هر کدوم از هدفونارو انتخاب کردم موجودیش صفر شد با بودجه 100 تومن شروع کردم رسیدم به 240 تومن xb500 سونی ولی نمیدونم از کجا تهیه کنم با گارانتی ایرانرهجو...یکی از دوستان گفت Sennheiser HD 419

بهتره موجود هم هست حالا شما چی پیشنهاد میکنید میخوام صدا بیسش بالا باشه و کیفیتم داشته باشه xb 500 نکردم
    سلام.
    اگر بیس قوی دست دارید همان XB500 سونی مناسب است. کیفیت صدای خوبی هم دارد.
    در مورد موجود بودن از طریق تلفن زیر استعام بگیرید: (ایران رهجو _ مجتمع پایتخت)
    88879148
    88879149
    88879150
    موفق باشید.

من بین HD650 با قیمت 1500 و BeyerDynamic DT880 Pro با قیمت 1200 موندم. نظرتون کدوم میتونه انتخاب بهتری باشه

سلام.
    خیلی وقت پیش لینک مفیدی از مقایسه DT 880 و K 701 و HD 650 وجود داشت اما هر چه گشتم پیدا نکردم. شاید این کمی مفید باشد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 29-08-2013 at 18:32.

2. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خب با این حساب من سعی میکنم یه سانسا کلیپ زیپ تهیه کنم. از لحاظ قیمت هم به نفعم میشه. ولی اگه ببینم خیلی طول میکشه شاید برم سراغ B173F
    تقریبن تا سقف 125 دلار پول میمونه واسه هدفون. من تا حالا هدفون و پلیر خوب نداشتم. چیزی هم اگه استفاده کردم آکبند خود موبایل یا پلیر بوده.
    دوست دارم برای اینکه جواب سوال شما رو بدم کمی وقت بذارم. اول سه چهار تا ترک موسیقی مناسب و متنوع گلچین کنم، بریزمشون رو یه پلیر مناسب، بعد برم دنبال هدفون برای تست کردن.
    سعی میکنم همین هدفونهایی که تو انجمن مطرح شده اند رو پیدا کنم برای تست. شما جای خاصی هست که پیشنهاد کنید؟
    کیفیت آهنگ هاتون چجوریه؟
    در نظر داشته باشین که برای حداکثر استفاده از ستاپتون، آهنگ هاتون لااقل mp3 با کیفیت 320kbps باشه. اگر نیست و می خواین دانلود کنین، همین الأن به فکر فایل های flac با کیفیت 16bit/44.1 khz باشین. فکر نکنم اون پلیر سونی، فایل های فلک رو ساپورت کنه. البته اگر برای تو حرکت می خواین، و همین الأن فایل های موسیقیتو mp3و 320 هستش، همون 320 کافیه. ولی خب ما که توی ایران آهنگ ها رو مجانی (غیر قانونی) دانلود می کنیم، آدم حیفش میاد flac نگیره.
    نظر من بیشتر روی همون کلیپ زیپ هستش
    در نهایت حداکثر تلاش رو روی خرید هدفون از خارج کشور بزارین. هدفون خیلی تأثیرش بیشتره. شما اگر برین به پاساژ پایتخت، احتمالاً می تونین چند تا هدفون تست کنین. مدل های معروف سنهایزر و akg و creative ep630 , 830 رو تست کنین. پایین میدون ولیعصر، بالاتر از طالقانی 1 پاساژ هست که چند طبقست. یدونه از مغازه اولی هاش (سمت چپ) قد دیوارش تعدادی هدفون آویزونه. برای تست آزاده احتمالاً.

4. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

این هدفون ها معمولا" هنگام فعالیت استفاده می شوند و چون افراد هنگام فعالیت خیلی به جزئیات موسیقی توجه نمی کنند این هدفون ها نیز جزئیات را متناسب با قیمتشان به طور عالی پخش نمی کنند. در صورتی که کاربرد شما فعالیت است پیشنهاد می شوند. در ضمن Isolation خوبی هم به خاطر ساختار فیزیکی و نحوه قرار گیری آن ها روی گوش ندارند.
    موفق باشید.
    با تشکر
    من به خاطر فعالین نمی خوام بگیرم.فقط به خاطر راحتیشونه.حالا توی همین سبک هدفون خوبی هست که قیمت مناسبی هم داشته باشه در حد همون فیلیپسه؟

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من بین HD650 با قیمت 1500 و BeyerDynamic DT880 Pro با قیمت 1200 موندم. نظرتون کدوم میتونه انتخاب بهتری باشه

hd650 هدفون بهتریه البته بستگی به سبکتون هم داره
    این اون لینکیه که برادر کاوه میگه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دیگه احتیاجی نیست که من بخوام حرفی بزنم.
    البته بگم که یک سری نالیده بودند که کابل hd650 خیلی جالب نست و با تعویض کابل صدا خیلی بهتر میشه و از این حرفا
    که شما هم احتمالا برای ساختن کابل خود استادی
    موفق باشید.

7. 4 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان برای من کسی پبشنهادی اخر نکرد هنوزم هیچی نخریدم.بودجمم گفتم متغیره بسته به نارزش هدفون شاید تا 700دلار هم بتونم.درضمن مدلی نیست که خودش ست هدفون و امپ باشه یعنی خود شرکت سازنده هردو رو باهم بهینه کرده باشه که نخواد ادم هدفون بگیره بعد بیفته دنبال امپ مورد تطابقش! البته گفتم اگه با سورسم که جی3کووان و فقط هم فلک گوش میدم و درحال حاضر سنهایزر اچ دی 280پرو دارم هدفون خالی بدون نیاز به امپ باشه خیلی برام بهتره چون 700دلارو میدم فقط به هدفون ولی خب بعضی ازاین ستها ارزش دارن
    من تاحالا هدفون اوپن نداشتم اینم کلوزه فقط نمیدونم برم سمت اوپن گوشم میپسنده یانه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4

9. این کاربر از armenak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان برای من کسی پبشنهادی اخر نکرد هنوزم هیچی نخریدم.بودجمم گفتم متغیره بسته به نارزش هدفون شاید تا 700دلار هم بتونم.درضمن مدلی نیست که خودش ست هدفون و امپ باشه یعنی خود شرکت سازنده هردو رو باهم بهینه کرده باشه که نخواد ادم هدفون بگیره بعد بیفته دنبال امپ مورد تطابقش! البته گفتم اگه با سورسم که جی3کووان و فقط هم فلک گوش میدم و درحال حاضر سنهایزر اچ دی 280پرو دارم هدفون خالی بدون نیاز به امپ باشه خیلی برام بهتره چون 700دلارو میدم فقط به هدفون ولی خب بعضی ازاین ستها ارزش دارن
    من تاحالا هدفون اوپن نداشتم اینم کلوزه فقط نمیدونم برم سمت اوپن گوشم میپسنده یانه

خب چرا یه چیزی مثل HD650 یا HD700 نمیگیری اگه اینقدر بودجه داری؟ بابت امپ هم نگران نباش امپ لامپی که ساختم بخوبی هدفن های امپدانس بالا رو درایو میکنه و از نظر کارایی صوتی هم بسیار عالی عمل میکنه و هزینه انچنانی هم ندارن ساختش

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

اگه قرار نیست سورست رو تغییر بدی هدفون از 250 دلار بیشتر هزینه نکن

ببین آمپ یعنی وصله اگه استفاده کنی یا داری ست High-end استفاده میکنی یا اشتباه داری استفاده میکنی

دیروز گفتم که برو پایتخت aiaiai DJ تو پایتخت و چند تا دیگه جمهوری وقتی برای تست هست هیچ وقت به نوشته اکتفا نکن برو این هایی که هستا رو با حوصله گوش بده
    دوستان پیشنهاد دادند ولی هیچ کس به جای شما نمیتونه تصمیم بگیره حتی اگه شما سبک موسیقیت رو بگی و جنس صدای که دوس داری وسورست که مهترین عامل در مشورت و نظر دادن هستش.

12. 5 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

راستی دوستان یه چیزی رو میخواستم بگم، توصیه میکنم سنهایزر Mementum نخرید (اگه لازمه بیشتر توضیح بدم)

14. 2 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.
    به غیر از Isolation که ضعیف می شود فکر نمی کنم ضعف چشمگیر دیگری در هدفون های Open وجود داشته باشد. از طرفی بیشتر (نه همه) هدفون های Open در Soundstage از هدفون های Close قوی تر عمل می کنند بنابراین در مورد این که هدفون Open باشد یا Close حساسیت زیاد به خرج ندهید.
    موفق باشید.
    راستی دوستان یه چیزی رو میخواستم بگم، توصیه میکنم سنهایزر Mementum نخرید (اگه لازمه بیشتر توضیح بدم)
    سلام.
    لطفا" بیشتر توضیح بدهید!
    من تا به حال این مدل را یک هدفون پرتابل ایده آل می دانستم (بهترین هدفون پرتابل موجود در ایران).
    منتظر توضیحات شما هستیم.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 30-08-2013 at 00:30.

16. 6 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

لطفا" بیشتر توضیح بدهید! ق
    من تا به حال این مدل را یک هدفون پرتابل ایده آل می دانستم (بهترین هدفون پرتابل موجود در ایران).
    منتظر توضیحات شما هستیم.
    موفق باشید.

سلام,
    دیروز موقیعتی پیش اومد که این هدفون رو گوش کنم. یکی از دوستان خریده بود آورد منزل من که تست کنیم.
    تجهیزات:
    رکورد: FLAC Lossless البوم هایی مثل Best Audiophile Voices, Manger test reconrding, XLR, Marantz Test CD...
    سورس:تبدیل دیجیتال به آنالوگ Shanling DAC-50 با خروجی 32 اهم هدفون
    اتصالات: کابل Acoustic Revive 1.0SPS USB

قبل از نوشتن گزارش باید این نکته رو بگم که هدفون حدود 50 ساعت کار کرده. طراحی این هدفون خیلی عالیه و بسیار راحت روی سر قرار میگیره و مشکلی خاصی از این بابت نبود. اول چند رکور از Eva Cassidy گوش کردم. اولین چیزی که تو ذوق میزد، ووکال اغراق شده و forward بود. ووکال فاقد تفکیک و richness کافی بود. نوعی انقطاع در صدا شنیده میشد. bass خیلی full body و عمیق بود و تفکیک خوبی داشت و صدا خیلی ول نبود و در مقام مقایسه HD800 کمی bassshy به نظر میرسید برام که کاملا مشخصه که کالریشن در لوفرکانسی Mementum بالاست و این لوفرکانسی اونقدر برجسته هست که عملا میدرنج رو کاور میکنه و صدا کمی bloat میشه. های فرکانسی در ممنتیوم خیلی شارپ نیست و بجاست و این لوفرکانسی بجا در مقایسه با میدرنج و لوفرکانسی اغراق شده، باعث muddy و dark شدن صدای کلی میشه. ممنتیوم در بازآفرینی سازهای بادی خوب عمل میکنه مثل ساکسیفون و فلوت و سازهای زهی هم خوبه ولی در رکورهایی با گیتار که بکگراند ساکتی دارند (مثل Jheena Lodwick - Perhaps Love) با هر استرینگ گیتار صدا کاملا bloat میشد و تونالیته کاملا بهم میریخت و نت های گیتار اصلا اون چیزی باید باشند نبودند. نتیجه گیری کلی من اینه که این هدفون کیفیت ساخت عالی داره، راحته و مشخصه ای صوتی قابل قبولی داره ولی نه برای همه کاربران، شاید بعنوان یک ارتقا برای کاربران هدفون های Beats باشه

18. 7 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •