تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 355 از 421 اولاول ... 255305345351352353354355356357358359365405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود

دوستان ی راهکار میخام برای آدمایی که حرفی که بهشون میزنی رو خیلی راحت منکر میشن! مخصوصا تو محیط کار
    من مسئول آموزش ی بنده خدای تازه کاری شدم بعد یک ماه هرچی پیش میاد و ایشون اشتباه می کنه و قبلش من بهش گفتم فلان کار رو انجام بده
    باز اشتباه می کنه و خیلی راحت می گه نه نگفتی!
    یا کاری رو بهش میسپرم و خودم نیستم میرم چند روز بعد نتیجه رو میخام میگه نه نگفتی..یا من فکر کردم منظورت فلان بوده
    با وجود اینکه چیزایی که مثلا مربوطه به حقوق اش هست خیلی قشنگ یادش میمونه..
    من بعضی موقع ها بی جواب گذاشتم..سکوت کردم..چند بار هم بهش گفتم من بهتر میدونم چی رو به شما گفتم و چی رو نگفتم
    ولی روال ادامه داره...
    چیکار میشه کرد بنظرتون؟
    سلام .

کاری که باید انجام بشه و همچنین شرح وظایف رو بصورت مکتوب و بدون هیچ ابهامی بهش بدید .

البته جایی که کار میکنم شرح وظایف بصورت نامه رسمی و شماره شده به کارمند ابلاغ میشه ولی کاری که باید در اون روز انجام بده رو مثلاً صبح اول وقت بصورت کتبی بهش بدید .

2. 8 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

درود

دوستان ی راهکار میخام برای آدمایی که حرفی که بهشون میزنی رو خیلی راحت منکر میشن! مخصوصا تو محیط کار
    من مسئول آموزش ی بنده خدای تازه کاری شدم بعد یک ماه هرچی پیش میاد و ایشون اشتباه می کنه و قبلش من بهش گفتم فلان کار رو انجام بده
    باز اشتباه می کنه و خیلی راحت می گه نه نگفتی!
    یا کاری رو بهش میسپرم و خودم نیستم میرم چند روز بعد نتیجه رو میخام میگه نه نگفتی..یا من فکر کردم منظورت فلان بوده
    با وجود اینکه چیزایی که مثلا مربوطه به حقوق اش هست خیلی قشنگ یادش میمونه..
    من بعضی موقع ها بی جواب گذاشتم..سکوت کردم..چند بار هم بهش گفتم من بهتر میدونم چی رو به شما گفتم و چی رو نگفتم
    ولی روال ادامه داره...
    چیکار میشه کرد بنظرتون؟
    سلام علاوه بر راهكاري كه دوستمون اشاره كردند و بسيار خوب هست من توصيه ميكنم كه ازشون به طور هفتگي گزارش كار بخوايد!
    يعني در انتهاي هفته با ذكر تاريخ ايشون گزارش بدند كه دقيقا چه كارهايي رو انجام و پيگيري كردند...
    ما در شركتمون فرمي براي اين امر داريم...

4. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوتا سوال :

* با استادی که رابطه خوبی داریم اگر در مناسبتهایی مانند یلدا یا نوروز در تلگرام پیام تبریک بفرستیم خوب است یا بد ؟

* به خانمی (از آشنایان / اندکی بزرگتر) که نسبتا با او رابطه ی خوبی داریم و مجرد است اگر از نظر مواردیکه خودتان بهتر میدانید() همینطور رک و بی پروا بگوییم جذابیت فوق العاده ای داری آیا او ناراحت میشود ؟ با کمی چاشنی قصد و غرض گفته شود یا طور دیگری؟ اگر این جمله نباید گفته شود چطور بحث را به این سمت بکشانیم ؟!
    Last edited by banii; 17-11-2015 at 21:44.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوتا سوال :

* با استادی که رابطه خوبی داریم اگر در مناسبتهایی مانند یلدا یا نوروز در تلگرام پیام تبریک بفرستیم خوب است یا بد ؟

* به خانمی (از آشنایان / اندکی بزرگتر) که نسبتا با او رابطه ی خوبی داریم و مجرد است اگر از نظر مواردیکه خودتان بهتر میدانید() همینطور رک و بی پروا بگوییم جذابیت فوق العاده ای داری آیا او ناراحت میشود ؟ با کمی چاشنی قصد و غرض گفته شود یا طور دیگری؟ اگر این جمله نباید گفته شود چطور بحث را به این سمت بکشانیم ؟!
    سلام
    بنظرم تبریک مناسبت ها به استادی که با شما رابطه ی خوبی داره کار خوبیه چناچه بازخوردی گرفتید میتونید ادامه بدید ولی اگر هیچ جوابی نداد ترجیحا دیگه بیخیالش باشید چون بعضا علاقه ندارند با دانشجوها زیاد نزدیک باشن (البته بعضی هاشونم اینطوری نیستن یکبار که پیام بزنید و بازخورد رو ببینید متوجه خواهید شد)

در مورد دوم اگر متولد قبل 69 باشه صحبتهای منو دنبال کنید برای بعد از این بازه از اونجایی که شناختی ندارم و واقعا برام ناشناخته هستند نمیتونم نظری بدم
    نه اصلا مستقیم و بی پروا مطرحش نکنید چون بنظرم قریب به اتفاق خوششون نمیاد همچین موردی رو اما در لفافه و در پس یک موضوعی اگر مطرح بشه خیلی بهتر میتونه باشه
    برای مثال شما از یک فیلم تعریف کنید و بعد برسید به بازیگر خانوم اون فیلم و ازش تعریف و تمجید کنید هر اونطوری که قصد ستایش این خانم فامیل رو دارید! و ته حرفاتون بگید که عجیب این بازیگره منو یاده شما میندازه...حالا نه اینکه عین هم باشید اما نمیدونم چرا در مجموع مثل شماست یجورایی دیگه بعد منتظر بازخورد برای ادامه باشید....

- - - Updated - - -
    Last edited by Atghia; 20-11-2015 at 12:14.

7. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوتا سوال :

زن ها از رک گویی ، حقیقت و ... بیزارند.
    عاشق بازی ، رمز و راز و ... هستند.
    هیچوقت چیزی رو نگید که اونها رو بالاتر از خودتون نشون بده چون شما رو دیگه همسطح خودشون نمیدونند.
    سرور کائنات جمله ای دارند با این مضمون که زنان چون دنده کجی هستند اگر بخواهید صافشان کنید میشکند اگر به همان کجی بسنده کنید میتوانید ازشان بهره ببرید.

- - - Updated - - -

دوتا سوال :

زن ها از رک گویی ، حقیقت و ... بیزارند.
    عاشق بازی ، رمز و راز و ... هستند.
    هیچوقت چیزی رو نگید که اونها رو بالاتر از خودتون نشون بده چون شما رو دیگه همسطح خودشون نمیدونند.
    سرور کائنات جمله ای دارند با این مضمون که زنان چون دنده کجی هستند اگر بخواهید صافشان کنید میشکند اگر به همان کجی بسنده کنید میتوانید ازشان بهره ببرید.

9. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام

دوستان وقتی میخوان عکس دسته جمعی بگیرن . و یا کلا عکسی بگیرید به همراه چند نفر .

اگر خوشمون نیاد عکس بگیریم و تو عکس باشیم . . چطور باید به طرف بگیم که دوست نداریم تو عکس باشیم که باعاث ناراحتی و شکستن دلش نشه ؟!
    Last edited by استاد شیفو; 23-11-2015 at 08:35.

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

سلام

دوستان وقتی میخوان عکس دسته جمعی بگیرن . و یا کلا عکسی بگیرید به همراه چند نفر .

اگر خوشمون نیاد عکس بگیریم و تو عکس باشیم . . چطور باید به طرف بگیم که دوست نداریم تو عکس باشیم که باعاث ناراحتی و شکستن دلش نشه ؟!
    خوب بهشون بگو به عکس انداختن الرژی داری یا رک راست بهشون بگو دوست نداری .......
    البته یه راهی هم هست اینه که زمان عکس انداختن جیم شو این واقعیتی که نمیشه ازش گذشت بازور میندازن مورد داشتیم یارو رو باهمه نوع ابزار شکنجه دادن تا عکس دسته جمعی بندازه

12. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام

میشه راهنمایی کنید .

- - - Updated - - -

سلام

میشه راهنمایی کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه 880446534's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان.
    خلاصه اش اینه:
    داشتم به یکی یه پیشنهاد میدادم که اقا (مثلا) از این مدل گوشی بخر، خیلی خوبه.
    برگشته میگه ای بابا، من فکر کردم میخوای واسم کادو بخری.

دیگه خندیدم و دهنم بسته شد.

میخوام بدونم چیزی نمیشه در جوابش گفت؟؟؟؟؟
    یه تیکه ای، جوابی

ممنونم

Sent from my C5303 using Tapatalk

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام

میشه راهنمایی کنید .

- - - Updated - - -

میشه راهنمایی کنید .
    وقتی جزئی از یه جمع شدی یعنی یه سری هنجارهای داخلی اون جمع رو پذیرفتی بهترین راه اینه که اول تو همچین جمعی ظاهر نشید.
    بعدش اینه که کلک مرغابی بزنی مثلا خودت دوربین بگیری دستت عکس بگیری تازه اگه منوپاد و سلفی نباشه.
    اگه هم بخوای رک بگی متاسفانه بر میخوره به اعضا اون جمع فکر میکنن داری خودتو میگیری.
    من هم اصلا دوست ندارم عکس جمعی و دو نفر و ... بگیرم ولی دیگه نمیشه یه جاهایی پیچوند واسه همین دیگه حساسیت به خرج نمیدم.
    سلام دوستان.
    خلاصه اش اینه:
    داشتم به یکی یه پیشنهاد میدادم که اقا (مثلا) از این مدل گوشی بخر، خیلی خوبه.
    برگشته میگه ای بابا، من فکر کردم میخوای واسم کادو بخری.

دیگه خندیدم و دهنم بسته شد.

میخوام بدونم چیزی نمیشه در جوابش گفت؟؟؟؟؟
    یه تیکه ای، جوابی

ممنونم

Sent from my C5303 using Tapatalk
    الان که دیگه جواب تیکه رو باید همون موقع داد یا یه اتفاقی مشابه بیوفتی شما یه کنایه از اون یاد کنی.
    ازین گذشته هیچ وقت چیزی رو به کسی معرفی نکن مگه اینکه فروشنده باشی و کالا یا خدماتت رو داری معرفی میکنی.

16. 4 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •