این چیه داداش !!!
این چیه داداش !!!
یه چیز عجیب
واسه نیم ساعت سرعت دانلود شده بود دو مگ![]()
mohammad.t من بازی a.v.a میکردم اما الان 10 روزه دیسکانکت میده
البته شاید به این خاطره که ویندوز عوض کردم
mw2 چجور آنلاین میزنی؟
اغلب با سرورهاي خارجي كه از توي خود بازي انتخاب مي كنم. سرور ايراني هم از xfire مي گيرم.
دیشب کلا قطع بود الانم وضعش جالب نیست
به به پس همشهری هستیم از فردا بام نصف قیمت حساب میکنی
قیمتش با آسیاتک یکسانه پس، شاید هم کمتر. آسیاتک با مالیات میشه 24 تومن ماهی 512ش.
سرعت دانلودش چجوریه؟ یعنی برای 256 که داری سرعتش حداکثر 32 هست یا بیشتر؟
من فعلا که حدود 40 روز از اشتراکم مونده. و از 10 فروردین، از مرکز اهواز انتقال دادن ما رو به مرکز یزد، پینگم از 190 با سرور خارجی شده 370 حداقلگرچه بخاطر امتحانا همچین بد هم نشد
دیگه نمیشینم پای APB. شما مرکز امام هستید که دیر وصل میشه؟ تا اونجا که میدونم مشکل دیر وصل شدن رابطه ی مستقیم با مرکز مخابراتی داره.
من فعلا هر سه ISP شاتل و پارس و آسیاتک رو از مخابرات فردوسی گرفتم، همه خوب وصل شدن و قطعی چندانی نداشتن. میترسم بیام مخابرات بعد از این 40 روز، اون گندش درآد، این خوب بشه
دزفول ارائه دهنده ی دیگه ای غیر از پارس آنلاین و شاتل و آسیاتک و مخابرات نداره؟ خبر داری؟
تشکر ازت![]()
نه يكماهه 512 رو نوشته 26500 !
سرعت دانلود 100 تا 120 هست.
كلا روي پينگ توي هيچ isp حساب نكن! بعضي وقتها پينگ خوبه بعضي وقتها بد!
من فردوسي هستم.
قبلا سه سال پارس انلاين داشتم. اگه دانلود ميكني بيا مخابرات چون كه پارس انلاين شب تا صبح ميذاشتم دانلود بشه با 256 صبح مي ديدم 500 مگ دانلود شده. با اين توي 2 ساعت 500 مگ رو حداقل مي گيري.
ولي براي بازي و وبگردي پارس خيلي بهتر بود چون خيلي كم پيش مي اومد مثل اين صبح تا ظهر اصلا وصل نشه!
نه ديگه اي اس پي به ذهنم نمي رسه!
اقا الان سایتهای داخلی هیچ کدوم برای من باز نمیشن فقط خارجی ها رو باز میکنه گوگل رو درجا و بدون تاخیر میاره چرا اینجوری شده ؟ کار دنیا برعکسه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)