منم همین رو گفتم که گرفتی به 4.3 آپ نکن
منم همین رو گفتم که گرفتی به 4.3 آپ نکن
اینجا یعنی همه تخصصشون تبلت زیر 600 700 که هیشکی جواب مارو نمیده؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
Note 10.1
رام سامسونگ
چیپست s800 و 3گیگ رم
قلم کاربردی
صفحه نمایش بهتر
و دوربینش فلش داره
در مقابل تبلت z
قشنگه و ضدآب
Last edited by Iloveu-ALL; 26-01-2014 at 21:12.
از لحاظ سرعت Note 10.1 2014 قویتره
بنچمارکش رو نگاه بنداز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیدا میشه عزیز.یخورده بیشتر بگرد
فعلا اگه آپدیت نکنی مشکلی پیش نمیاد
متشکر از شما و دیگر دوستان:
تا 150 بودجه بیشتر چی پیشنهاد میفرمایید؟
نظرتون درباره این دوتا چیه؟
Asus Fonepad ME371MG New - 8GB : 669 TOMAN
ASUS Fonepad 7 ME372CG - 8GB : 750 TOMAN
البته دومی قیمتش زیاده ولی واسه مقایسه گذاشتم.غیر از اینها مورد دیگه ای هم هست؟
به عنوان سوال اخر این 669 تومنیه در مقایسه با ایسر چه ویژگی داره؟
سلام من میخواهم دیش ماهواره نصب کنم من دیک ----- کوچک دارم میتونم حملش کنم با خودم ببرم روی پشت بام ولی تی وی رو نمیتونم میخواهم تبلتی بخرم که کابل hdmi بخوره و بشه تصویر ----- رو با کابل hdmi روش انداخت آیاکسی تست کرده ببینه میشه یا چه مدلی حداقل؟؟؟؟؟![]()
با سلام دوستان گرامی واساتید میشه دقیقا فرق mini hdmi و همچنین میکرو usb رو با خود hdmi , usb بگید. ایا تبدیل زیاد میخواد برای زدن به تلویزیون؟ ودردسر داره؟ وهمچنین usb اون.
بهترین وکاملترین تبلت کدومه سایزه 10 و9 ؟ که هم سیم کارت بخوره و hdmi و usb و gps , قطب نما و gprs وباطری عالی که خوب شارژو نگه داره هم داشته باشه و 4 هسته ای باشه .بدبختی هر کدومشون یک ناقصی داره.منتظر جوابم دوستان وکامل بگید .خیلی فوریه
سلام من میخواهم دیش ماهواره نصب کنم من دیک ----- کوچک دارم میتونم حملش کنم با خودم ببرم روی پشت بام ولی تی وی رو نمیتونم میخواهم تبلتی بخرم که کابل hdmi بخوره و بشه تصویر ----- رو با کابل hdmi روش انداخت آیاکسی تست کرده ببینه میشه یا چه مدلی حداقل؟؟؟؟؟
آچ دی ام آی رو تبلتا خروجیه، ورودی نیست که تصویر روش بندازی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)