تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 355 از 461 اولاول ... 255305345351352353354355356357358359365405455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

واقعا قلمچی تو ازمون اخر شورشو دراورده بود نمیدونم داوطلبا با روحیه خراب چطوری نتیجه بهتری میگیرن به اضافه اینکه پشتیبان همش میگفت ازمون اخر راحتتره ولی از همه سخت تر بود!
    کلا تو این 3 تا آزمون آخر قلم چی سوالات دین وزندگی رو که بررسی کردم هیچ کدومش تا حالا با این سختی تو کنکور نیومده بود
    باور نمیکنیدولی همه ی سوالات آیه داشت دریغ از یه سوال بدون آیه پدر آدم در میومد تا سوال رو جواب بدی

مثل اینکه سایت گزینه 2 رو -- کردن

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دین و زندگی قلمچی من رو خیلی نا امید کرد از دینی لذا تصمیم گرفتم که بی خیالش بشم اما از امروز شروع کردم که هر سه کتاب رو یه بار دوره کنم....دین و زندگی پیش و سوم آسانه سال دوم بدبختیه....
    امروز دینی پیش رو خواندم تا فردا 3 رو دوره کنم پس فردا اگه وقت شد دوم رو دوره کنم....
    کلا از دروسم چیز زیادی باقی نمانده.... قلمچی کلا عمومیای من رو نابود کرد...هم ادبیات و هم دینی ... در عوض انگلیسیم رو بهتر کرد..... ادبیاتش همش شمارش هست.... یعنی اگه یه چیزی رو بلد نباشی کلن نصف سوالا رو اشتباه میزنی...
    سایت گزینه دو رو nod32 بلاک میکنه.....فک کنم سایتشون -- شده یا هم چین چیزی چون هم ir و هم com بلاک شد و malware detected میزنه....
    Last edited by M A M M U T; 25-06-2012 at 20:15.

داره خودمونی میشه Sn@pe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کلا تو کله سال که قلمچی میرفتین سوالاته پیشش خوب بود با الکی سخت میگرفتنو ناامید میشدین ؟
    بعد هر چند وقت به چند وقت امتحان میدادین ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دانشگاه آزاد نیمده؟؟

لطفا کسی میدونه بگه

کارت ورود به جلسه دانشگاه آزاد کی میاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

لطفا کسی میدونه بگه

کارت ورود به جلسه دانشگاه آزاد کی میاد؟
    چه عجله ایه بزار این یکیو بدیم تا بعدی....... هفته بعد اعلام می کنن

6. این کاربر از saeed 1428 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کلا تو کله سال که قلمچی میرفتین سوالاته پیشش خوب بود با الکی سخت میگرفتنو ناامید میشدین ؟
    بعد هر چند وقت به چند وقت امتحان میدادین ؟
    بیشتر آزموناش هر دو هفته یکباره. اگه با برنامه قلمچی خوب پیش بری و همه درسایی که تو برنامش هست رو برای آزمون بخونی (بودجه بندش برای دو هفته سنگینه) و100% مطابق برنامه باشی برات مشکلی پیش نمیاد ولی آگه از برنامه عقب بیفتی جبرانش سخت میشه و اون موقع ناامید میشی. سوالاتش در کل خوبه حالا بعضی درس هارو سخت می گیرن بعضی رو آسون .

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

وقتی میگه نرو خطر داره خب نرید دیگه چرا مرورگر و فلان فلان عوض میکنین :

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

دین و زندگی قلمچی من رو خیلی نا امید کرد از دینی لذا تصمیم گرفتم که بی خیالش بشم اما از امروز شروع کردم که هر سه کتاب رو یه بار دوره کنم....دین و زندگی پیش و سوم آسانه سال دوم بدبختیه....
    امروز دینی پیش رو خواندم تا فردا 3 رو دوره کنم پس فردا اگه وقت شد دوم رو دوره کنم....
    کلا از دروسم چیز زیادی باقی نمانده.... قلمچی کلا عمومیای من رو نابود کرد...هم ادبیات و هم دینی ... در عوض انگلیسیم رو بهتر کرد..... ادبیاتش همش شمارش هست.... یعنی اگه یه چیزی رو بلد نباشی کلن نصف سوالا رو اشتباه میزنی...
    سایت گزینه دو رو nod32 بلاک میکنه.....فک کنم سایتشون -- شده یا هم چین چیزی چون هم ir و هم com بلاک شد و malware detected میزنه....
    سلام !!
    خوبی ؟
    منم این دو سه روز فقط دین و زندگی خوندم
    ادبیات هم برای 50-60 دارم میرم ! شمارشی هم بده 99 درصد نمیزنمش چون واقعا باید خیلی مطمئن باشی که بزنیش . منم هر بار زدم غلط درومده
    زبان فارسیم تکواژ شماریو نمیزنم ! چون کنکور خودشم با خودش مشکل داره ! همون 90 واسه ما کلمه ی چهار گوشه رو داده بودن واسه شما سه گوشه ! بعد یکیشو گفته بودن مشتق مرکب اونیکی رو مرکب !
    حالا جالبیش اینجاس چون من انگلیسی و دین و زندگی رو فوق سریع میزنم یه چیزی حدود نیم ساعت وقت اضافه میارم که هیچ کار خاصی نمیتونم باش بکنم ! معمولا میشینم عربی رو شونصد بار سوالاشو چک میکنم . که البته کلیم تاثیر داره به خصوص اگه ریدینگ رو سخت بدن و بقیه بچه ها نرسن درست بخوننش

کلا همه امید من به اختصاصیاست !
    اونم باید زحمت کشید دیگه ! به خصوص ریاضی که از الان میدونم قراره عین آزمونایی قلمچی اینقدر ابتکار وشامورتی بازی به خرج بدم که پدرم دراد !

خودت خوبی ؟ از مسی چه خبر ؟

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام !!
    خوبی ؟
    منم این دو سه روز فقط دین و زندگی خوندم
    ادبیات هم برای 50-60 دارم میرم ! شمارشی هم بده 99 درصد نمیزنمش چون واقعا باید خیلی مطمئن باشی که بزنیش . منم هر بار زدم غلط درومده
    زبان فارسیم تکواژ شماریو نمیزنم ! چون کنکور خودشم با خودش مشکل داره ! همون 90 واسه ما کلمه ی چهار گوشه رو داده بودن واسه شما سه گوشه ! بعد یکیشو گفته بودن مشتق مرکب اونیکی رو مرکب !
    حالا جالبیش اینجاس چون من انگلیسی و دین و زندگی رو فوق سریع میزنم یه چیزی حدود نیم ساعت وقت اضافه میارم که هیچ کار خاصی نمیتونم باش بکنم ! معمولا میشینم عربی رو شونصد بار سوالاشو چک میکنم . که البته کلیم تاثیر داره به خصوص اگه ریدینگ رو سخت بدن و بقیه بچه ها نرسن درست بخوننش

کلا همه امید من به اختصاصیاست !
    اونم باید زحمت کشید دیگه ! به خصوص ریاضی که از الان میدونم قراره عین آزمونایی قلمچی اینقدر ابتکار وشامورتی بازی به خرج بدم که پدرم دراد !

خودت خوبی ؟ از مسی چه خبر ؟
    ممنون خوبم... اون سه گوشه و چهار گوشه رو من هم دقت کردم واقعا با خودشان درگیرن.... من تا 9 و 5 دقیقه عمومی هام تمام میشه برمیگردم رو ادبیات.... من امیدم به انگلیسیه تو عمومیا.... اول سال فکر میکردم عربی ضعیف ترین درسم باشه اما الآن دینی و ادب ضعیف ترین درسامه
    عربی بستگی به شانسم داره اگه ریدینگش ساده باشه بالای 70 میزنم ولی اگه سخت باشه ممکنه زیر 60 هم بیاد..کلا عربیم شناوره... اختصاصیا غیر ریاضی بقیش رو فولم..... مخصوصن این آخرا فیزیک و زیستو و شیمی رو کامل دوره کردم... ریاضی هم مثل عربی ه...بین 50 تا 70 متغیره

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

ممنون خوبم... اون سه گوشه و چهار گوشه رو من هم دقت کردم واقعا با خودشان درگیرن.... من تا 9 و 5 دقیقه عمومی هام تمام میشه برمیگردم رو ادبیات.... من امیدم به انگلیسیه تو عمومیا.... اول سال فکر میکردم عربی ضعیف ترین درسم باشه اما الآن دینی و ادب ضعیف ترین درسامه
    عربی بستگی به شانسم داره اگه ریدینگش ساده باشه بالای 70 میزنم ولی اگه سخت باشه ممکنه زیر 60 هم بیاد..کلا عربیم شناوره... اختصاصیا غیر ریاضی بقیش رو فولم..... مخصوصن این آخرا فیزیک و زیستو و شیمی رو کامل دوره کردم... ریاضی هم مثل عربی ه...بین 50 تا 70 متغیره
    منم از دقایقی دیگر میشینم پای تاریخ ادبیات
    میگم یادته سال دوم مرآت میدادیم همه چقد جو گیر ؟ درویشیم از همه جو گیر تر ! یه روز جمع شده بودیم من میگفتم من که مطمئنم !!! ادبیاتو بالای 90 میزنم ! بعد اُجی و پوریا به من میخندیدن میگفتن بدبخت مگه ادبیات چی داره که 100 نزنی !؟
    48 ساعت دیگه این موقع ها من رسیدم به شیمی
    این لامصبم تموم شه یکم زندگی کنیم

12. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •