تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 355 از 598 اولاول ... 255305345351352353354355356357358359365405455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

آقا من اعتراض زدم ولی هنوز نتیجش نیومده!!!
    چقدر دیگه میدن؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

اقا این قضیه ی دختر و پسر رو ول کنید.یکی این رو جواب بده
    ببخشید الان موقع انتخاب رشته، کد 12 رقمی سهمیه شاهد رو میخواد.من باید اون کدی رو که قبلا از سایت گرفتم وارد کنم یا باید دوباره برم سایت ایثار یه کد جدید بگیرم؟
    فکر کنم همون قبلی رو باید بدی؛ برو 2 سایت ایثار ببین شماره جدید میده ؟

2 دفترچه اینو نوشته
    داوطلبان واجد شرايط استفاده از تسهيلات مربوط به فرزند و يا همسر جانباز 25 تا 49 درصد در صورتي كه مجاز به انتخاب رشته گردند، لازم است پس از
    در زمان تكميل فرم انتخاب رشته اينترنتي بند مربوط به فرزند و يا همسر جانباز 25 الي 49
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    : دريافت كد 12 رقمي از سايت ايثار، به نشاني
    درصد را علامت گذاري نموده و كد رهگيري 12 رقمي را در محل مربوط در سايت درج نمايند.

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

تو دفترچه مهندسی شیمی گرایشی نزده ،معنیش چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

با6400منطقه یک احتمالش هست بتونه بین المللی قبول شه
    3000 هم میتونه بورسیه ارتش قبول شه
    واقعا آخر فروم بازی ...
    حالا یه سوال واسه خودم:
    دندانپزشکی مشهد بزنم یا تهران ؟
    ساکن مشهدم.
    نمرم به هر دو میرسه

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

مهنسی شیمی کارش تو کدوم شهراس؟ میخوام ببینم اگه از شهر خودم دور باشه محل کارش انتخابش نکنم . تو زنجان هس؟
    اگه توی اطراف شهرتون کارخونه باشه، هر کارخونه ای به مهندسی شیمی احتیاج داره. جای دیگه هم میادین نفت و گازه که خب در سطح کشور مشخصه کجاها هست فکر نکنم زنجان باشه. پالایشگاه و پتروشیمی هم یکی دیگه از محل های کارشه. کار داخل شرکتی هم داره، مثه عمران که هم سر مکان در حال ساخت کار هست و هم در دفتر برای طراحی.

چند سالیه سعی شده در مقطع کارشناسی گرایش خاصی در مدرک زده نشه، بنابراین توی دفترچه گرایش نداره و شما هم که مدرکت رو بگیری نوشته مهندسی شیمی فقط، که برای پیدا کردن کار خیلی کمک میکنه. چون مثلا کسی که گرایش صنایع غذایی خونده در پیدا کردن کار توی شرکت نفتی(به عنوان مثال) دچار مشکل میشه، برای همین در مقطع لیسانس برش داشتند.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

دوستان به نظرتون برای رشته مکانیک دانشگاه های زنجان سمنان اراک رو به چه ترتیبی بزنم؟ میانه رتبشون تو یادگار ماندگار که تقریبا یکی بود...کسی اطلاعی داره کدوم ازنظر امکانات و خوابگاه بهتره؟

یه سوال دیگه...باتوجه به اینکه تو دانشگاه کرمان تعداد کسانیکه خوابگاه بهشون تعلق میگیره تقریبا به صفر میل میکنه! ملت بایدچیکارکنن؟خوابگاه خودگردان برا همه هست دیگه؟نریم اونجا سرگردون شیم!
    ممنون
    کرمان :اونجا می تونید خوابگاه خصوصی بگیرید(اصلا توصیه نمیشه! ممکنه معتاد بشی)
    یا چند نفری خونه اجاره کنید که زیاد بالا نیست؛ یکی از دوستام اونجا خونه گرفت راضی بود, ولی خوابگاهاشو می گفت خیلی افتضاحه...

7. این کاربر از meragj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bazisaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

واقعا آخر فروم بازی ...
    حالا یه سوال واسه خودم:
    دندانپزشکی مشهد بزنم یا تهران ؟
    ساکن مشهدم.
    نمرم به هر دو میرسه
    به نظر من مشهد بمونی بهتره البته اگه حالشو داری بری 6 سال تهران بخونی برو
    راستی کارنامت رو هم بذار ببینیم.

9. 2 کاربر از bazisaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اگه توی اطراف شهرتون کارخونه باشه، هر کارخونه ای به مهندسی شیمی احتیاج داره. جای دیگه هم میادین نفت و گازه که خب در سطح کشور مشخصه کجاها هست فکر نکنم زنجان باشه. پالایشگاه و پتروشیمی هم یکی دیگه از محل های کارشه. کار داخل شرکتی هم داره، مثه عمران که هم سر مکان در حال ساخت کار هست و هم در دفتر برای طراحی.

چند سالیه سعی شده در مقطع کارشناسی گرایش خاصی در مدرک زده نشه، بنابراین توی دفترچه گرایش نداره و شما هم که مدرکت رو بگیری نوشته مهندسی شیمی فقط، که برای پیدا کردن کار خیلی کمک میکنه. چون مثلا کسی که گرایش صنایع غذایی خونده در پیدا کردن کار توی شرکت نفتی(به عنوان مثال) دچار مشکل میشه، برای همین در مقطع لیسانس برش داشتند.
    ها اره دمت گرم ،من همش میترسم یه موقع از همون اول گرایشش صنایع غذایی باشه .

پس گرایشش بعدن تعیین میشه؟

11. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام.موقع ثبتنام برا کنکور پیام نور و غیرانتفاعی رو انتخاب نکردم!
    دیگه نمیشه توشون انتخاب رشته کنم؟
    نه دیگه موقع انتخاب رشته نمیشه غیر انتفاعی و پیام نور رو انتخاب کرد اتفاقا همین اواخر یه لینک توی سایت سنجش اومده بود که کسانی که اعلام علاقه مندی برای پیام نور و غیر انتفاعی نکردن میتونستن اعلام علاقه مندی کنن اگر شما اعلام نکردید نمیتونید انتخاب کنید ولی توجه کنید که نیمه دوم مهرماه همیشه دانشگاه هایی که ظرفیتشون تکمیل نشده اعلام تکمیل ظرفیت میکنن و اگر دانشگاه های پیام نور و غیر انتفاعی هم تکمیل ظرفیت داشته باشن اون موقع یعنی نیمه دوم مهرماه میتونید انتخابشون کنید نیمه دوم مهرماه سایت سنجش خودش اعلام میکنه که چه رشته هایی و کدوم دانشگاه ها تکمیل ظرفیت دارن و میتونید حتی غیر انتفاعی و پیام نور هم انتخاب کنید !!!

13. این کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه parya220's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یه وقت
    منم این سوال و پارسال تو همچین تاپیکی پرسیدم !یا جوابشو نمیدونستن یا میگفتن گرایش ها رو برداشتن !در حالی که اینطور نبود و بعد از اینکه قبول شدم و رفتم دانشگاه فهمیدم گرایشم صنایع گازه !و دروس تخصصی گاز هم داریم .

حتما قبل از انتخاب با دانشگاه تماس بگیرید و بپرسید که چه گرایشی دارن !یه وقت مثلا صنایع غذایی نباشه !منم شانس اوردم چون اگه اینو قبول نمیشدم میرفتم مهندسی شیمی دزفول که بعدها فهمیدم صنایع غذاییه!

در مورد اشتغالش هم که بگم که هر کارخونه به مهندسی شیمی احتیاج داره و جای خاصی نداره لبته اگه بخواید مرتبط به گرایش باشه که مثلا گاز بوشهر نفت خوزستان و....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •