آقا من اعتراض زدم ولی هنوز نتیجش نیومده!!!
چقدر دیگه میدن؟!
آقا من اعتراض زدم ولی هنوز نتیجش نیومده!!!
چقدر دیگه میدن؟!
فکر کنم همون قبلی رو باید بدی؛ برو 2 سایت ایثار ببین شماره جدید میده ؟ببخشید الان موقع انتخاب رشته، کد 12 رقمی سهمیه شاهد رو میخواد.من باید اون کدی رو که قبلا از سایت گرفتم وارد کنم یا باید دوباره برم سایت ایثار یه کد جدید بگیرم؟
2 دفترچه اینو نوشته
داوطلبان واجد شرايط استفاده از تسهيلات مربوط به فرزند و يا همسر جانباز 25 تا 49 درصد در صورتي كه مجاز به انتخاب رشته گردند، لازم است پس از
در زمان تكميل فرم انتخاب رشته اينترنتي بند مربوط به فرزند و يا همسر جانباز 25 الي 49: دريافت كد 12 رقمي از سايت ايثار، به نشانيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درصد را علامت گذاري نموده و كد رهگيري 12 رقمي را در محل مربوط در سايت درج نمايند.
تو دفترچه مهندسی شیمی گرایشی نزده ،معنیش چیه؟
واقعا آخر فروم بازی ...
حالا یه سوال واسه خودم:
دندانپزشکی مشهد بزنم یا تهران ؟
ساکن مشهدم.
نمرم به هر دو میرسه
اگه توی اطراف شهرتون کارخونه باشه، هر کارخونه ای به مهندسی شیمی احتیاج داره. جای دیگه هم میادین نفت و گازه که خب در سطح کشور مشخصه کجاها هست فکر نکنم زنجان باشه. پالایشگاه و پتروشیمی هم یکی دیگه از محل های کارشه. کار داخل شرکتی هم داره، مثه عمران که هم سر مکان در حال ساخت کار هست و هم در دفتر برای طراحی.
چند سالیه سعی شده در مقطع کارشناسی گرایش خاصی در مدرک زده نشه، بنابراین توی دفترچه گرایش نداره و شما هم که مدرکت رو بگیری نوشته مهندسی شیمی فقط، که برای پیدا کردن کار خیلی کمک میکنه. چون مثلا کسی که گرایش صنایع غذایی خونده در پیدا کردن کار توی شرکت نفتی(به عنوان مثال) دچار مشکل میشه، برای همین در مقطع لیسانس برش داشتند.
کرمان :اونجا می تونید خوابگاه خصوصی بگیرید(اصلا توصیه نمیشه! ممکنه معتاد بشی)
یا چند نفری خونه اجاره کنید که زیاد بالا نیست؛ یکی از دوستام اونجا خونه گرفت راضی بود, ولی خوابگاهاشو می گفت خیلی افتضاحه...
به نظر من مشهد بمونی بهتره البته اگه حالشو داری بری 6 سال تهران بخونی برو
راستی کارنامت رو هم بذار ببینیم.
ها اره دمت گرم ،من همش میترسم یه موقع از همون اول گرایشش صنایع غذایی باشه .
پس گرایشش بعدن تعیین میشه؟
نه دیگه موقع انتخاب رشته نمیشه غیر انتفاعی و پیام نور رو انتخاب کرد اتفاقا همین اواخر یه لینک توی سایت سنجش اومده بود که کسانی که اعلام علاقه مندی برای پیام نور و غیر انتفاعی نکردن میتونستن اعلام علاقه مندی کنن اگر شما اعلام نکردید نمیتونید انتخاب کنید ولی توجه کنید که نیمه دوم مهرماه همیشه دانشگاه هایی که ظرفیتشون تکمیل نشده اعلام تکمیل ظرفیت میکنن و اگر دانشگاه های پیام نور و غیر انتفاعی هم تکمیل ظرفیت داشته باشن اون موقع یعنی نیمه دوم مهرماه میتونید انتخابشون کنید نیمه دوم مهرماه سایت سنجش خودش اعلام میکنه که چه رشته هایی و کدوم دانشگاه ها تکمیل ظرفیت دارن و میتونید حتی غیر انتفاعی و پیام نور هم انتخاب کنید !!!![]()
یه وقت
منم این سوال و پارسال تو همچین تاپیکی پرسیدم !یا جوابشو نمیدونستن یا میگفتن گرایش ها رو برداشتن !در حالی که اینطور نبود و بعد از اینکه قبول شدم و رفتم دانشگاه فهمیدم گرایشم صنایع گازه !و دروس تخصصی گاز هم داریم .
حتما قبل از انتخاب با دانشگاه تماس بگیرید و بپرسید که چه گرایشی دارن !یه وقت مثلا صنایع غذایی نباشه !منم شانس اوردم چون اگه اینو قبول نمیشدم میرفتم مهندسی شیمی دزفول که بعدها فهمیدم صنایع غذاییه!
در مورد اشتغالش هم که بگم که هر کارخونه به مهندسی شیمی احتیاج داره و جای خاصی نداره لبته اگه بخواید مرتبط به گرایش باشه که مثلا گاز بوشهر نفت خوزستان و....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)