تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 355 از 456 اولاول ... 255305345351352353354355356357358359365405455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

گزارش روز- هدف جدید ویا: حضور در بازی ال کلاسیکو

مهاجم اسپانیایی باشگاه بارسلونا می خواهد در بازی برگشت ال کلاسیکو حضور داشته باشد

سایت گل- داوید ویا، مهاجم مصدوم باشگاه بارسلونا روزهای بعد از انجام عمل جراحی و دوران نقاهتش را به بهترین نحو ممکن طی می کند و اکنون برای خودش روز خاصی را برای بازگشت به زمین مشخص کرده. او در نظر دارد تا در دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا (در صورتی که بارسا به این دیدار برسد) حضور داشته باشد ولی هدف اصلی او حضور در دیدار برگشت ال کلاسیکو در رقابتهای لالیگاست که در روز 21 یا 22 آوریل برگزار خواهد شد
    ویا می داند که نمی تواند به صورت کامل و در طول نود دقیقه در این بازی حضور داشته باشد ولی امیدوار است که بتواند برای دقایقی در ال کلاسیکو به میدان برود
    ویا با عزمی جزم و با تمام توان روزهای بازیابی را سپری می کند و روزی شش ساعت تمرین می کند. ویا صبحها به شهرک ورزشی بارسلونا می رود و تمرینات بدنسازی اش را انجام می دهد و بعد ازظهرها به کلینیک می رود تا تحت فیزیوتراپی قرار گرفته و زیرنظر ماشینهای پزشکی مختلفی روند بهبودش را تسریع بخشد
    دیروز، دقیقا دوماه از مصدومیت ویا گذشت و ال گواخه الان حدود یک ماهی هست که سوار دوچرخه بدنسازی می شود. قرار است که او در اواخر فوریه دویدن را شروع کرده و به تقویت عضلاتش بپردازد واز ماه می تمریناتش را با جدیت بیشتری انجام خواهد داد. در اواخر ماه می او قادر خواهد بود تا پا به توپ شود و از اوایل آوریل به تمرینات بارسا بازخواهد گشت
    این طور به نظر می رسد که ویا از برنامه ریزی های انجام شده برای بازیابی اش پیشی گرفته و از برنامه ها جلوتر است و شیوه های تمرینی او در کنار فشردگی برنامه هایش به او کمک کرده تا اینگونه موفق شود. او علاوه بر استفاده از دوچرخه بدنسازی ساعات زیادی را به شنا کردن در استخر می پردازد و به زودی از کمربند ضد جاذبه استفاده خواهد کرد. این دستگاه طراحی ناسا است که با بهره گیری از آن این ستاره اسپانیایی می تواند بدون تاثیر جاذبه به دویدن ادامه دهد.
    پزشکان متخصص برای ویا الکتروتراپی هم درنظر گرفته اند که اثر ضد تورم دارد و ویا به مگنوتراپی هم می پردازد تا دوران بازیابی شکستگی ها را کمتر کند. این ماشین از قطعات مگنتیک استفاده می کند تا به رشد سلول های استخوانی کمک کند. درنتیجه استفاده از این دستگاه ها بافتها سریعتر ترمیم شده و شکل گیری استخوانها سرعت می یابد.
    اگر تمام این برنامه ها به خوبی پیش برود، ماه آوریل، ماه داوید ویا خواهد بود

Last edited by boy iran; 17-02-2012 at 20:55.

2. 13 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

والدس: از نبودن ژاوي ضربه خورديم

دروازه‌بان اول تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا گفت: متاسفانه در بازي‌هاي اخير از نبودن ژاوي ضربه خورده‌ايم.

به نقل از مارکا اسپانیا، ژاوی هرناندز از دید دروازه‌بان اول بارسلونا کلیدی‌ترین بازیکن بارسلونا است و مشکلات ماهیچه‌ای این بازیکن و غیبت او در تمرین های فشرده باعث شده تا بارسا دچار مشکلات تاکتیکی عدیده‌ای شود.

وی افزود: ژاوی عملا از ترکیب اصلی کنار رفته، هر چند در چند بازی داخل میدان بوده اما نتوانسته مثل همیشه به ما کمک کند، کشیدگی شدید عضله جدی است و ژاوی باید استراحت کامل داشته باشد، در چند بازی اخیر به همین خاطر دچار مشکل شده‌ایم.
    والدس ادامه داد: مقابل اوساسونا شکست بدی را متحمل شدیم و البته نتیجه عادلانه بود چرا که اوساسونا بهتر از ما بازی کرد، گواردیولا در همان بازی از من تقدیر کرد و این برای من بسیار ارزشمند بود، به خاطر ۳ گل خورده در آن بازی خیلی ناراحتم و امیدوارم در آینده این شرایط تغییر کند و همه چیز را جبران کنم.

والدس درخصوص فاصله ۱۰ امتیازی با رئال مادرید گفت: این فاصله این هفته کمتر می‌شود، در نهایت مانعی بر سر قهرمانی ما حتی در لالیگا نیست، ما به رئال مادرید فکر نمی‌کنیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 6 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

اخبار کوتاه از بارسا

- مسی در 39 بازی رسمی این فصل برای بارسا،38 گل به ثمر رسانده و 21 پاس گل داده است.

... - بارسلونا احتمالا تابستان امسال برای برگزاری اردوی پیش فصلشان راهی هندوستان خواهند شد.

- والنتینو روسی : من دوست دارم پپ گواردیولا هدایت اینتر را بر دست بگیرد ولی ترک کردن بارسلونا برای او بسیار سخت خواهد بود.

- کالدرون (رئیس سابق رئال مادرید) : اینکه رئال مادرید ورزشگاهشان را برای فینال جام حذفی در اختیار بارسا و اتلتیک قرار نمیدهد،باعث کوچک شدن این باشگاه میشود.فلورنتینو پرز تنها کسی است که نمیخواهد این اتفاق بیوفتد.

- بازیکنانی که بیشترین بازی را برای باشگاه بارسلونا انجام داده اند (منظور بازیکنان کنونی است) :
    ژاوی 401 - پویول 359 - والدس 317 - اینیستا 258 - مسی 199

- داوید ویا میخواهد در پایان فوریه دویدن را آغاز کند،در پایان ماه مارچ کار با توپ را آغاز کند و در آغاز ماه آپریل به تمرینات گروهی بپیوندد.

- مونیسا : من خیلی خوشحالم که در تابستان آینده به تیم اصلی منتقل میشوم.رویای من به حقیقت میپیوندد.

- ژاوی برای دیدار یکشنبه مقابل والنسیا آماده نخواهد بود.او به زمان بیشتری برای ریکاوری نیاز دارد و میتواند در دیداره هفته آینده مقابل آتلتیکو مادرید به میدان بازگردد.

6. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

رسيدگي لورکوزن به مجادله بر سر پيراهن "مسي"

مدير ورزشي تيم فوتبال بايرلوکوزن گفته که به مجادله دو بازيکن اين تيم بر سر پيراهن "ليونل مسي" رسيدگي خواهد کرد.

مسی در دیدار با لورکوزن، یک گل زد، یک پاس گل داد و یک بار هم توپ را به تیر دروازه کوبید.

بارسلونا در این دیدار موفق شد با نتیجه 3 بر یک در زمین لورکوزن به برتری برسد. این در حالی است که دو بازیکن لورکوزن بر سر اینکه پیراهن یادگاری مهاجم آرژانتینی این تیم را در اختیار داشته باشند با یکدیگر به جر و بحث پرداختند.

"رودی فولر" در گفتگو با بیلد اظهار داشت: درگیری "مایکل کادلچ" و "مانوئل فردریش" ناراحت کننده بود.

بیلد پیش تر گزارش داده بود که کادلچ در بین دو نیمه پیراهن خود را با مسی عوض کرده بود اما فردیریش در رختکن طی مجادله ای، پیراهن را از او گرفته است.

کادلچ به روزنامه بیلد گفت: "مانوئل پیراهن را در رختکن از من دزدید."

هر دو مدافع در زمانی که مسی پاس گل اول را برای آلکسیس سانچز هموار کرد، جایگیری بدی داشتند. فولر با ابراز نارضایی از این دو مدافع، به طعنه گفت: "90 درصد از بازیکنان بر روی بازی تمرکز داشتند."

کادلچ که تک گل لورکوزن را به ثمر رساند در پایان بازی بار دیگر پیراهن خود را با لیونل مسی معاوضه کرد. این در حالی بود که فولر قول داده که به این موضوع رسیدگی کرده و با هر دو بازیکن صحبت کند.

مدیر ورزشی لورکوزن اظهار داشت: "من تضمین می دهم که کادلچ و فردریش این پیراهن را برای مزایده به منظور کارهای خیرخواهانه می خواسته اند."

کادلچ بعدتر اعتراف کرد که شوخی کرده که گفته مانوئل پیراهن را دزدیده است.

8. 4 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

این بازیکن آرژانتینی اگر روز یکشنبه مقابل والنسیا به میدان برود، 200 مین بازی خود را در لیگ برای بارسلونا انجام خواهد داد. او پنجمین بازیکن حاضر در تیم است که موفق به رسیدن به رکورد 200 بازی در لیگ شده است.

ژاوی با 401 بازی، پویول با 359 بازی، والدس با 317 بازی و اینیستا با 258 بازی در لیگ، کسانی هستند که قبلا به این رکورد دست یافته اند و بیشترین بازی در لیگ را در بین بازیکنان تیم دارند. لئو مسی در 199 بازی خود در لیگ، موفق به ثمر رساندن 142 گل شده است.

در روز یکشنبه، لئو مسی به گروه بازیکنان دویست تایی بارسلونا در لیگ، که حداقل 200 بار پیراهن تیم را در لیگ پوشیده اند می پیوندد. بازیکن آرژانتینی در همه دیدار های این فصل عضو ثابت تیم بوده است و در صورتی که پپ گواردیولا در بازی مقابل والنسیا در نیوکمپ، وی را در ترکیب قرار دهد، او 200 مین بازی خود را در لیگ با پیراهن بارسلونا تجربه خواهد کرد. این رکورد توسط مسی یاعث می شود که وی تبدیل به پنجمین شاگرد گواردیولا در تیم حاضر بشود که حداقل 200 بازی در لیگ را با پیراهن بارسا تجربه کرده است. در این رتبه بندی، ژاوی با 401 بازی صدرنشین است و پویول با 359 بازی، والدز با 317 بازی و اینیستا با 258 بازی در رتبه های بعدی قرار دارند.

149 گل در 199 بازی

لئو مسی درحالی که تنها 17 سال سن داشت، در تاریخ 16 اکتبر 2004 اولین بازی خود را در لیگ، در ورزشگاه المپیک انجام داد. او در آن بازی که تحت هدایت فرانک رایکارد بود در دقیقه 82 به جای دکو وارد زمین شد. هشت فصل از آن زمان می گذرد و مسی در 199 بازی 149 گل به ثمر رساند و میانگین فوق العاده 0.7 گل در هر بازی را برای خود رقم زده است. بهترین آمار گلزنی او مربوط به فصل 2009/10 می شود، زمانی که او در 35 بازی 34 گل به ثمر رساند و موفق به کسب جایزه پیچیچی شد.

مسی در این سال مانند همیشه به طور منظم گلزنی می کند، او در 22 بازی 23 گل به ثمر رسانده و دارای میانگین بیش از یک گل در هر مسابقه است.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 9 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بارسلونا و بررسی برگزاری اردوی پیش فصل در هند

تیم کاتالان در حال برنامه ریزی برای اردوی پیش فصل، فصل آینده است

سایت گل- طبق گزارش اعلام شده در «اسپورتس کوپ»، سران باشگاه بارسلونا در حال مطالعه احتمال برگزاری اردوی پیش فصلشان در کشور هند هستند. هند کشوری است که کاروان تیم کاتالان هنوز به آن سفر نکرده است
    این درحالی است که سران بارسلوناهمچنان در انتظار تمدید قرارداد گواردیولا هستند تا بتوانند با دقت بیشتری برنامه اردوی پیش فصل سال آینده شان مشخص کنند. آنها به یاد دارند که در تابستان آتی شاهد برگزاری رقابتهای یورو2012 و شرکت تیم ملی المپیک اسپانیا در بازیهای المپیک لندن خواهیم بود.
    الان این مسئولان کادر فنی بارسلونا هستند که حرف نهایی را درمورد اردوی پیش فصل خواهند زد که آیا بارسلونا به کشور جدیدی برای برگزاری اردوی پیش فصل سفر خواهد کرد یا نه.
    البته لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا همراه با تیم ملی کشورش برای برگزاری دیدار دوستانه آرژانتین- ونزوئلا، به این کشور سفر کرده بود ودر شهر کلکته مورد استقبال فوتبالدوستان هندی قرار گرفت.

نایب رئیس بارسا: داستان گواردیولا در نوکمپ هنوز تمام نشده

قرارداد گواردیولا با بارسا در پایان فصل جاری به پایان می رسد و او هنوز قراردادش را با این باشگاه تمدید نکرده است

سایت گل- جوزپ بارتومئو، نایب رئیس باشگاه بارسا، مطمئن است که پپ گواردیولا در پایان فصل این باشگاه را ترک نخواهد کرد.
    قرارداد گواردیولا با بارسا در پایان فصل جاری به پایان می رسد و او هنوز قراردادش را با این باشگاه تمدید نکرده است.
    اما بارتومئو نشانه هایی از علاقه مندی گواردیولا برای تمدید قرارداد دریافت کرده است.
    او در گفتگو با نشریه اسپورت گفت:" ما دوست داریم او قراردادش را برای چند سال تمدید کند. او بهترین مربی دنیاست و از زمانی که به این باشگاه آمده افتخارات زیادی به دست آورده است. شخصا فکر می کنم داستان گواردیولا در بارسا تمام نشده است."
    گواردیولا که در سال 2008 هدایت بارسا را به عهده گرفت، تا به حال 13 جام مختلف با این باشگاه به دست آورده است؛ از جمله دو قهرمانی در چمپیونزلیگ و سه قهرمانی پیاپی در بارسا.

بارسا به دنبال دو ستاره اینترناسیونال

دامیائو و اسکار از با استعدادترین بازیکنان جوان فوتبال برزیل محسوب می شوند و پیراهن تیم ملی برزیل را نیز به تن کرده اند

سایت گل- براساس گزارش ها، بارسا به دنبال به خدمت گرفتن لئاندرو دامیائو و اسکار، دو ستاره تیم برزیلی اینترناسیونال است.
    این دو بازیکن از با استعدادترین بازیکنان جوان فوتبال برزیل محسوب می شوند و پیراهن تیم ملی برزیل را نیز به تن کرده اند.
    به گزارش نشریه اسپورت، بارسا تابستان گذشته هم به دنبال دامیائو بود و همچنان به دنبال این مهاجم بلند قامت است تا تنوع بیشتری به خط حمله شان بدهند.
    پیش از این، از تاتنهام نیز به عنوان یکی از مشتریان دامیائو نام برده شده بود و مدیر برنامه های او نیز اعلام کرده بود روزهای حضور این بازیکن در اینترناسیونال به روزهای پایانی نزدیک شده است. " در ژانویه، دامیائو و باشگاه تصمیم گرفتند روی دیدارهای کوپا لیبرتادورس تمرکز کنند اما شرایط در جولای می تواند تغییر کند."
    نشریه اسپورت ادعا کرد که بارسا در تابستان هم به دنبال به خدمت گرفتن اسکار بود و قصد داشتند پیش از قرار دادن او در تیم اصلی، از او در تیم بی استقاده کنند.

12. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

بازیکنای جوون واسه بازی با والنسیا

جوزپه گواردیولا برای حل مشکلات ناشی از مصدومیت و غیبت چند بازیکن کلیدی بازیکنانی نظیر بارترا و مونوتویا را به تیم اصلی دعوت کرده است.

دانیل آلوس و ماسکرانو به خاطر دریافت کارت‌های زرد مقابل والنسیا حضور ندارند و این خلا دفاعی با ستارگان جوانی چون مونتویا و بارترا از تیم دوم بارسلونا جبران خواهد شد.

مارتین مونتویا تورالبو مدافع راست ۲۰ ساله تیم دوم بارسلونا است که در تیم‌های پایه اسپانیا حضوری درخشان داشته و از سال ۲۰۰۹ در آکادمی بارسلونا ثبت نام کرده است.

مارک بارترا آرگال ۲۱ ساله نیز به عنوان مدافع مرکزی با ۷۶ بازی برای تیم دوم بارسلونا حضوری قابل توجه در تیم‌های ملی زیر ۱۷، ۱۹ و ۲۱ سال اسپانیا داشته است.

منبع:سايت رسمي باشگاه

14. 11 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ژاوی ، ادریانو و بوسکتس به تمرینات گروهی بازگشتند .

بعد از تعطیلی روز جمعه ، 22 بازیکن ، 18 نفر از تیم اول و 4 نفر از تیم ب در روز شنبه در سیوتات اسپورتیوا به تمرین پرداختند . در بین انها ژاوی ، بوسکتس و ادریانو هم که پنج شنبه دور از هم تیمی های خود تمرین کرده بودند حضور داشتند .
    در روز پنجشنبه ، ژاوی به دلیل مشکلات عضلانی در پای راست خود در سالن بدن سازی به ریکاوری پرداخت .در حالی که بوسکتس (مصدومیت زانو)ذ و ادریانو ( درد در پای چپ) به تمرین سبک در زمین پرداخته بودند. ولی در روز شنبه همه با هم به تمرین پرداختند .
    چهار بازیکن بارسای ب شامل مونتویا ، بارترا ، مونسیا و تلو برای این بازی فراخوانده شده اند . حضور سه مدافع دعوت شده به خاطر این است که الوز و ماسکرانو به دلیل محرومیت این بازی روز یک شنبه رو از دست دادند.
    تیم رو روز یک شنبه تمرین اخر خود را قبل از رویارویی با والنسیا در نیو کمپ در ساعت 12 ظهر به وقت محلی انجام میدهند . بازی ساعت 21:30 به وقت محلی خوهد بود .

16. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه ی تیترهای روزانه ی اسپورت و الموندو در 18 فوریه ی 2012

پیکه بازی میکند

گواردیولا به او اجازه میدهد تا دوباره در ترکیب آغازین حضور داشته باشد

سرمربی هنوز به او اعتماد دارد و اعتقاد دارد که او یک بازیکن کلیدی برای ادامه ی فصل است

امروز، همه ی شم ها به مادرید . مورینیو :" من فکر میکنم که این ممکن نیست که ما در نوکمپ قهرمان شویم"

مادرید-راسینگ سانتاندر ( ساعت 20 به وقت محلی )

==================

بارسای غارتگر

اگر اشتباهات داوران نبود، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3 امتیاز بیشتر از مادرید داشت

در این فصل تا کنون داوران 6 امتیار از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفته اند و 7 امتیاز به مادرید هدیه داده اند

آنها تسلیم نمیشوند.در طول ناهار با هم شعار میدادند : “A por ellos!” ( برو و شکست بده آنها را )

18. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

خدا را شکر که آنها را به خدمت گرفتیم!

بازیکنان جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در فصل 2012 - 2011 ،23% گلهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را تا اینجای فصل در طول همه ی رقابتها به ثمر رسانده اند.
    آمار به این ترتیب است:
    سسک 15 گل
    الکسیس 11 گل
    و تیاگو 3 گل
    که در مجموع 29 گل از 124 گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این فصل است.این در حالی است که بازیکنان جدید سال قبل فقط 18% گلهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را تا پایان فصل به ثمر رساندند.ویا،ماسکرانو،آفلا � ،آدریانو و جفرن در مجموع 27 گل برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به ثمر رسانده بودند

منبع:

---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------

گواردیولا:هیچ تیمی برایم به اندازه بارسا خوب نیست

مربی بارسلونا در کنفرانسی خبری درمورد اوضاع مبهمی که برسر تمدید قراردادش به وجود آمده صحبت کرد

سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا در کنفرانس خبری تیمش قبل از بازی با والنسیا شرکت کرد و به بررسی شرایط کنونی تیمش پرداخت.گواردیولا دراین کنفرانس خبری به تمام مسائل پرداخت و هیچ سوالی را بی پاسخ نگذاشت . او با جدیت تمام درمورد تمدید قراردادش اعلام کرد که هنوز درمورد آینده اش با بارسا تصمیم نگرفته است
    گواردیولا گفت:« ترجیح می دهم اندکی دیرتر تصمیم بگیرم. بیست بار این را گفته ام. می توانم پنج ساله تمدید کنم و همه چیز باثبات تر خواهد بود. این یک موضوع شخصی است و هیچ ربطی به ارگان باشگاه ندارد.من بارها گفته ام که هیچ جایی بهتر از بارسا برایم نیست. باید این راحس کنم. اگر مطمئن نباشم که قدرت کافی برای هدایت تیم را دارم، نمی توانم در تیمی تا این حد متوقع کار کنم. هربار هم که این را از من بپرسید، پاسخم همین است. نمی توانم پاسخ این سوال را بدهم چون هنوز تصمیم نگرفته ام. سران باشگاه تاریخی را مشخص کرده اند و تا آن زمان صحبت می کنیم و درمورد موضوعی که باید، تصمیم خواهیم گرفت. ولی من درمورد چیزهایی که باید نگران باشم، نگرانم: رقابتهای لالیگا و بازی های تیم. چهار سال است که با هم هستیم و روی هر تصمیم باید خیلی فکر کرد. نمی خواهم به شیوه بدی از باشگاه سوءاستفاده کنم یا کاری را بکنم که احساسم با من همراهی نکند. ترجیح می دهم زمان بیشتری داشته باشم. اگر به من احترام بگذارند که بهتر و درغیراین صورت هم که بدشانسی است. نمی توانم سر خودم را کلاه بگذارم.هنوز دراین باره تصمیم نگرفته ام. زمانی که تصمیمم را بگیرم به سران باشگاه اعلام خواهم کرد. من روز به روز پیش می روم تا اینکه دلیلی پیدا کنم که برای ماندن به من انگیزه دهد.»
    گواردیولا ادامه داد:« مدتی است که در برنامه ریزی های باشگاه برای فصل بعد ( با وجودی که قراردادم را هنوز تمدید نکرده ام) همکاری می کنم..»
    گواردیولا در پاسخ به سوال مجددی درمورد تمدید قراردادش گفت:« سران باشگاه کاملا این حق را دارند که تاریخ مشخصی را برای اطلاع از تصمیم من اعلام کنند.آنها می دانند که من باید کاملا متقاعد شوم. اگر آنها همین الان به پاسخ نیاز داشته باشند، من باید این کار را بکنم چون بارسلونا مهمترین چیز است.آن چیزی که من باید حس کنم ،به همین سادگی است.ولی سران باشگاه هنوز تاریخ مشخصی برای اطلاع از تصمیم من اعلام نکرده اند»
    مربی تیم کاتالان درادامه اعلام کرد که بارسا دست از تلاش در کورس قهرمانی برنداشته:«اگر در فصول قبل نتایج خوبی گرفته ایم، به این خاطر است که می دانیم که چطور باید در تمام تورنمنتها به رقابت بپردازیم.همیشه همین طور بوده.من دلیلی نمی بینم که نتوانیم در سه ماه باقی مانده رقابت را ادامه دهیم. بارسلونا جامهای دوگانه فراوانی را به دست آورده ولی هیچ چیزی آسان نیست. برد در بازی بعدی مهمترین نکته است.فاصله ما تا صدر جدول به اندازه کافی زیاد است و این انگیزه کافی برای برد ما در بازی با والنسیا خواهد بود. با فاصله ده امتیازی، نمی توان به فینال فکر کرد؛بلکه فعلا باید به برد در بازی بعدی اندیشید. برای فکر کردن به فرضیات بلند مدت، فاصله بیش از حد زیاد است. فعلا فقط باید به بازی بعدی فکر کرد وبس. کار ما در رقابتهای لالیگا خیلی سخت است ولی نباید به چیز دیگری به جز بازی با والنسیا فکر کرد.»
    گواردیولا درمورد بازی با والنسیا گفت:« والنسیا همیشه خیلی خوب حمله می کند.درمورد حضور چابی در زمین مسابقه باید بگویم که او الان با تیم تمرین می کند باید ببینیم که فردا شرایط او چطور است تا درموردش تصمیم گیری کنیم. درمورد پیکه و غیبت او در دیدار لیگ قهرمانان اروپا هم باید بگویم که من 18 بازیکن را به آلمان بردم و جرارد روی سکوها بود. همین و بس.»
    گواردیولا درمورد برگزاری مراسم غذای رسمی بارسلونا که باغیبت او همراه بود، به شوخی گفت:« من نرفتم، چون گرسنه نبودم. راستش نیازی نیست که برای اثبات دوستی مان مراسم ناهار و شام ترتیب داده شود. بازیکنان دور هم غذا خوردند، چون دلشان می خواست که با هم باشند و این کار را انجام دادند. همیشه بهتر این است که بازیکنان تنها باشند و مربی مزاحمشان نشود.»
    مسی دربازی با والنسیا دویستمین بازی اش در لالیگا را انجام خواهد داد.گواردیولا درادامه صحبتهایش به تمجید از مسی پرداخت و گفت:« مسی کیفیتش را نشان می دهد. او با توجه به سن و سالی که دارد دویستمین بازی اش در لالیگا را برگزار خواهد کرد. آمار و ارقام به تنهایی صحبت می کنند.مسی رقابتی ترین بازیکنی است که می شناسم.او یک الگوی خوب برای تمام ماست.»
    گواردیولا درمورد درگیری برسر پیراهن مسی در رختکن بایرلورکوزن ایجاد شد گفت:« گهگداری پیش می آید که از ما پیراهن مسی را می خواهند. درمورد تصمیم فولر برای فروش پیراهن مسی و اهدای وجه آن برای خیریه باید بگویم که نه برای اوست و نه برای من . سران باشگاه شان چنین تصمیمی گرفته اند.»
    مربی جوان بارسا درمورد افزایش استفاده از تکنولوژی در دنیای فوتبال گفت:« برخی نکات قطعا کمک خواهد کرد ولی نمی دانم که حد و مرز این استفاده درچه حدی است. آقای پلاتینی اصلا طرفداری نمی کند. در فوتبال تاثیر موثر داوری وجود دارد و از همین رو درک می کنم که فوتبال به همین ترتیب دنبال شود.»
    Last edited by nw_nk; 19-02-2012 at 15:45. دليل: تکرار

20. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •