تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 355 از 1805 اولاول ... 2553053453513523533543553563573583593654054558551355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیشب نت من کلی داغون بود تز دوستمم پرسیدم همین طور بود کلا قطع و وصل میشد.از چن شب پیش ک سرعن و میاوردن پایین از دیشب کم اوردن احمق ها قطع و وصل میکنن میترسم چن شب دیگه کلا قطع کنن.

دوست عزیزی که کابل خط تلفنت مشکل داره با مخابراتی ها باید مثل خودشون باهاشون رفتار کرد تا جواب بگیری .شما دنبال پشتیبان و قسمت خرابی تلفن واسه اینترنتت نباش .ی کاری میگم جواب میده ولی باید صبور باشی .شما تشریف ببر بیرون از خونتون یه جای کابل خط تلفنتون رو قطعش کن نه اینکه کلا ببریش .یه کاری کن ک بدون اینکه روکش کابل خراب بشه قطع شه بعد زنگ بزن مرکز مخابراتی محلتون بگو خط تلفنمون زیاد قطع و وصل میشه از امروزم دیگه کلا قطع شده جواب نمیده .مجبور میشن بیان چک کنن و وقتی ببینن مشکل از کابله وظیفشونه کلا بیان برات عوضش کنن.کلا کابل مخابرات نباید دو تکه باشه

2. این کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

همون طرح نفره ایی با حجم 30گیگ به صرفه ترینه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

دیشب نت من کلی داغون بود تز دوستمم پرسیدم همین طور بود کلا قطع و وصل میشد.از چن شب پیش ک سرعن و میاوردن پایین از دیشب کم اوردن احمق ها قطع و وصل میکنن میترسم چن شب دیگه کلا قطع کنن.

دوست عزیزی که کابل خط تلفنت مشکل داره با مخابراتی ها باید مثل خودشون باهاشون رفتار کرد تا جواب بگیری .شما دنبال پشتیبان و قسمت خرابی تلفن واسه اینترنتت نباش .ی کاری میگم جواب میده ولی باید صبور باشی .شما تشریف ببر بیرون از خونتون یه جای کابل خط تلفنتون رو قطعش کن نه اینکه کلا ببریش .یه کاری کن ک بدون اینکه روکش کابل خراب بشه قطع شه بعد زنگ بزن مرکز مخابراتی محلتون بگو خط تلفنمون زیاد قطع و وصل میشه از امروزم دیگه کلا قطع شده جواب نمیده .مجبور میشن بیان چک کنن و وقتی ببینن مشکل از کابله وظیفشونه کلا بیان برات عوضش کنن.کلا کابل مخابرات نباید دو تکه باشه
    اگر بفهمن سرکارشون گذاشتیم , حالمونو می گیرن . والا من که می ترسم کل سیم رو قطع کنم و بعدش برم اب خنک

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگر بفهمن سرکارشون گذاشتیم , حالمونو می گیرن . والا من که می ترسم کل سیم رو قطع کنم و بعدش برم اب خنک
    ببین رو پی سی امی یا نه ؟اگه بودی خرجش یک فندکه بزن آتیشش بزن تو شبم بکن کسی نبینت .دی
    بعدش یا این که کابلتو از وسط راه قطعش کن یا این که از تو خونه یکی از زوج های کابلو بکش قطع کن یک کاری کن که طبیعی تر به نظر بیاد بعدش به ماله خودتماکتفا نکن بزن ماله همسایه رو هم قطع کن که فک کنن مردم آزارد بوده بعدش مشکل بر طرف میشه

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینم تازه ترین لیست تعرفه ها
    بعضی از تعرفه ها که نبودند بهش اضافه شدند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جالبه با این تعرفه هاشون اصلا حرفی از سرعت نزدن یعنی ی جورایی دستتشونو باز گزاشتن که اگه طرف سرعتش شد دایال آپ نتونه اعتراض کنه چون هیچ حرفی نزدن از سرعت هر سرویس!

7. 2 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آره منم مشکل داشتم دیشب همش قطعو وصل میشد! به طور ی که بیخیال دانلود شبانه شدم
    این پینگو الان گرفتم

Pinging 4.2.2.2 with 32 bytes of data:
    Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=180ms TTL=53
    Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=181ms TTL=53
    Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=179ms TTL=53
    Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=180ms TTL=53

Ping statistics for 4.2.2.2:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss)
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 179ms, Maximum = 181ms, Average = 180ms

9. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امروز ظهر نت کلا پرید چراغ adsl روشن بود ولی اینترنت خاموش خلاصه با کلی پیگیری و زنگ زدن به پشتیبانی بالاخره ساعت 10:30 دقیقه جواب دادن و گفتن پسورد عوض شده منم کلی در گیر بودم ببینم چرا عوض شده جوابی ندادن...یهو چشمم به حجم افتاد 3 گیگ و 300 مگابایت از حجمم خوردن یک ابم روش بعد میگم چی شده این چرا اینجوریه میگه استفاده کردی میگم مودم خاموش بوده چطور استفاده شده میگه کردی...حالا اب بیار و حوض پر کن.دزدی به این واضحی

11. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این DNS رو توی مودم ست کن شاید جواب بده .
    Preferred DNS server : 217.218.127.127
    Alternate DNS server : 8.8.8.8
    فقطه هواست باشه تویه خود مودم بزنی چون وقتی روی کانکشن این DNS رو میزنی بعضی وقتا جواب نمیده .
    کجا بزنم اینو دقیقا ؟

14. این کاربر از Alishmas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه erfangame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من که مودمم دی لینک هست اینجا میزنم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •