سلام به همه
اگر بیش از حد شارژر به لب تاپ وصل کنم مشکلی پیش نمی اد؟؟؟
و ایا می شه لب تاپ رو بدون باطری وفقط با شارژر استفاده کرد یعنی لبتاب مستقیم از انرژی شارژر استفاده کنه؟؟؟؟
اخه من مصرفم زیاده روزی سه بارباید شارژ کنم وبخاطر همین کلافه شدم...
سلام به همه
اگر بیش از حد شارژر به لب تاپ وصل کنم مشکلی پیش نمی اد؟؟؟
و ایا می شه لب تاپ رو بدون باطری وفقط با شارژر استفاده کرد یعنی لبتاب مستقیم از انرژی شارژر استفاده کنه؟؟؟؟
اخه من مصرفم زیاده روزی سه بارباید شارژ کنم وبخاطر همین کلافه شدم...
Last edited by thinking21; 03-04-2010 at 11:00.
باطری لب تاپ تون مشکل داره یا شایدم شارزرش مشکل داشته باشه
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------
من لب تاپم ویندوز وصل کردم سیدی درایور ندارم
کسی نیست کمکم کنه
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
درضمن ازکجا می تونم اسم درایورهامو مثلا صدا وگرافیک شناسایی کنم
سلام به شما
سیستم لپ تاپ ها جوری طراحی شده که اگر باتری شما کامل شارژ بشه برق بطور اتوماتیک قطع میشه
و دیگه عمل شارژ انجام نمیشه.
اما من خودم عقیده دارم که اگه شما یه شارژر رو بطور مرتب به لپ تاپ خاموش وصل کنی و شارژ لپ تاپ
هم پر شده باشه به ترانس شارژر آسیب می زنه و بعد از مدتی شما صدای سوت از درون شارژر میشونید
اما ما باید مقدار شارژ شدن لپ تاپ رو کنترل کنیم تا از بروز این مشکلات جلوگیر بشه.
در مورد سوال بعدی شما باید بگم که:
من نمیدونم این چه فکر اشتباهی هست که بین ما افتاده که میگن شما باتری رو فابریک بذار باشه و از
برق شهری استفاده کنید...زمانی که باتری درون لپ تاپ هست شارژر به اضافه تامین برق نیاز در حال
شارژ کردن باتری شما نیز هست.حالا برفرض شما باتری رو در می آرید و با انرژی شهری کار می کنید
بر حسب اتفاق برق میره و یا فیش اتصال جدا میشه و در نتیجه لپ تاپ شما خاموش میشه
این خاموش شدن های اتفاقی به مادربورد آسیب میزنه حالا بهتره باتری کارکنه یا مادربورد آسیب ببینه؟
ضمن باتری دارای حالتی هست که هر چقدر بیش تر استفاده بشه قویتر میشه!!!!!
موفق باشید
سلام
من به شما لپ تاپ های hp و ASUS وIBM رو پیشنهاد می کنم من خودم الان چندبار لپ تاپ عوض کردم
همه رو HP گرفتم چون واقعا طراحی زیبا و دلنشینی داره.
لپ تاپ های ASUS تقریبا مقاوم تر از HP هستند.
درمورد مقدار کار لپ تاپ ها :
به نظر من لپ تاپ کار 30 دقیقه هست شما قصد دارید نصف روز از یه لپ تاپ کار بکشید و این خودش
عمر لپ تاپ شما رو بطوره چشمگیری کم می کنه.
همونطور که اطلاع دارید لپ تاپ ها وسیله بسیار حساس هستند از جمله :
1.مادربورد آنها که به نوسانات برق بسیار حساس هستند.
2.رام های آنها که برای خواندن سی دی ها و دی وی دی های اصل طراحی شده اند.
3.هارد لپ تاپ ها با کوچکترین حرکت دچار اختلال و خرابی میشوند.
4.کیبورد و تاچ پد آنها که به مایعات و ضربات با فشار بسیار حساس هستند.
5.پورت های آنها که به گرد و غبار بسیار حساس هستند.
6.مودم آنها که با یک غفلت ((زدن اشتباه به پریز برق)) دچار خراب و سوختگی میشوند.
7. و قطعات دیگر....
حالا به نظر شما با این حساسیت شما می نونید 12 ساعت کارکنید؟
امیدوارم مطلب مفیدی برای شما باشه.
موفق باشید
لب تاپ نو خریدم ولی مصرفم بالاست باطری 2.5ساعت کار می کنه ولی وقتی که بازی می کنم مصرفش بیشتر می شه
حالا نمی دونم چکار کنم
در مورد سئوال خودتون هم بهترین راه اینه که به سایت لب تاپ تون مراجعه کنید اونجا راحت می تونین با وارد کردن مدل
لبتاپتون درایور هاش بگیرین.
[QUOTE=thinking21;4808163]لب تاپ نو خریدم ولی مصرفم بالاست باطری 2.5ساعت کار می کنه ولی وقتی که بازی می کنم مصرفش بیشتر می شه
حالا نمی دونم چکار کنم
خب عزیز من شما وقتی وارد بازی میشید مصرف باتری بطور چشمگیری افزایش پیدا می کنه
چون تمامی قطعات بطور دو برابر دارن کار می کنن از جمله گرافیک
شما باید از برق شهری استفاده کنید
ضمنن لپ تاپ ساخته نشده برای بازی کردن اگه دنبال بازی هستید برید psp بخرید که خیلی هم خوبه
[QUOTE=pooriya_hp;4808364]
عذر می خوام ببخشید کی گفته لپ تاپ برای بازی نیست ؟
شما یه لطفی کن حتما به سایت سازنده لپ مثل MSI یا DELL سر بزن و سری GAMING LAPTOP رو ببین
[QUOTE=pooriya_hp;4808364]بازیهایpsp,playstation3,xbox360 هیچ کدوم به پی سی نمی رسه فقط بازیهای پی سی( اون هم رو لب تاپ )![]()
[QUOTE=pooriya_hp;4808364]دو برابر ؟ !!
یعنی شما می فرمائید وقتی وارد بازی میشم یه جورایی سیستم اورکلاک میشه
میزان صرف در بازی فقط به خاط اینکه سیستم از تمام توانش برای اجرای بازیها استفاده می کنه نه اینکه قدرتش 2 برابر بشه
[QUOTE=saman3230;4810367]دوست عزیزم جناب سامان جان
شما پیش خودتون فکر کنید که آیا یک لپ تاپ که وسیله حساس هست میشه از اون بیش از اندازه استفاده کرد؟
اون سری از لپ تاپ ها که بقول خود سازنده ها برای بازی طراحی شده اند فقط برای جذب مشتری هست !!!!
هرکاری راه خودش رو داره ...
برای بازی کردن ما باید به کنسول های مخصوص مراجع کنیم !!!!
من گفتم لپ تاپ در حین اجرای بازی بطور 2برابر داره کار می کنه و باتری هم بطور چشمگیری کاهش پیدا میکنه.بطور ساده منظور من همون حرف شما بود که سیستم از توانش برای اجرای بازی استفاده می کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)