من که چیزی از توضیحات حالیم نشد
من که چیزی از توضیحات حالیم نشد
Statistics
Average FPS: 28.01
Duration: 37.23 sec
CPU Usage: 95%
System memory usage: 46%
Video memory usage: 100%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (70 Hz)
Texture Quality: Low
Render Quality: High
View Distance: 1
Detail Distance: 67
Hardware
Microsoft(R) Windows(R) XP Professional x64 Edition
Service Pack 2
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GTS
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel(R) Core(TM)2 CPU 6320 @ 1.86GHz
Intel(R) Core(TM)2 CPU 6320 @ 1.86GHz
File ID: benchmark.cli
دوست عزيز فكر نمي كنم ابراز عقيده دوستان باعث بشه تاشما به خودتون حق بدهيد به ديگران اعتراض كنيد وبه اونا اهانت كنيد هركسي يه بازي رو دوست داره كه ممكنه شما از اون بازي نفرت داشته باشيد
پس لطفا در اظهار نظر هاتون يكمي خودتون رو كنترل كنيد وگرنه كسي از شما نخواسته مخافان ويا منتقدان gta رو تير باران كنيد لطفا از اين به بعد رعايت كنيد
سلام
دوست عزیز طبق راهنما شما درایور Physx که به همراه این درایور جدید عرضه شده رو هم نصب کنید پرفورمنس بهتری میگیرید !
بعضی از سایت های معتبر گیم رو با دریافت پول برای شما اجازه دانلود میدن ! با شماره سریال و ... ولی به نظر ما نمی صرفه چون بازی های کرک شده با کرک نشده هیچ فرقی نداره !
خیلی حال کردم عجب بازیه توپیه
فقط خیلی زود داره تموم میشه من الان شهر سوم رو هم باز کردم :
![]()
سلام
برای حل این مشکل ابتدا طبق راهنما درایور های فیزیک و ... خود را پاک کنید و بعد درایور جدید رو به همراه درایور فیزیکی که در Temp اش میذاره نصب کنید مشکلات حل خواهد شد .
يعني اصلا نسخه ارجينال اين بازي با غير ارجينالش هيچ فرقي نداره ؟؟!!!بعضی از سایت های معتبر گیم رو با دریافت پول برای شما اجازه دانلود میدن ! با شماره سریال و ... ولی به نظر ما نمی صرفه چون بازی های کرک شده با کرک نشده هیچ فرقی نداره !
من اين كار رو هم كردم جواب نداد !!
بازم امتحان مي كنم !
دوستان شما از کجا خریدید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)