تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 355 از 639 اولاول ... 255305345351352353354355356357358359365405455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز Baltaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بهترین سود خالص روز شمار و سالیانه رو کدوم بانک ها و یا موسسه ها میدن ؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض چک کیفری ( مجازات دار ) و چک حقوقی ( بدون مجازات )

اگر کسی چک بابت ضمانت داده باشه میتونه تو دادگاه داستانو کش دار کنه یا حتما محکوم میشه و باید وجه چک رو بپردازه؟
    سلام .

چک دو نوع هست :
    کیفری
    حقوقی

چک های حقوقی چک هایی هستند که در صورتی که مبلغ آن ها در زمان سر رسید وصول نشوند ، قابل تعقیب کیفری نیستند و مجازاتی برای آن ها اعمال نمی شود .
    در این دسته از چک ها ، دارنده چک در صورت عدم وصول آن ، می تواند به دادگاه های حقوقی مراجعه کرده و از دادگاه درخواست مبلغ چک را بکند .
    اما در چک های کیفری ، در صورت عدم وصول ، دارنده می تواند به مراجع کیفری رجوع کند و علاوه بر وصول مبلغ چک ، مجازات صادر کننده را هم درخواست کند .در این دسته چک ها ، كسی كه چک در دست اوست و محق دریافت مبلغ چک می باشد ، می تواند پس از مراجعه به بانک و گرفتن گواهینامه عدم پرداخت از بانک ، با در دست داشتن مدارک لازم مثل گواهینامه عدم پرداخت و اصل چک و شناسنامه برای احراز هویتش به دادسرای محل مراجعه و با طرح شكایت كیفری خواستار مجازات صادر كننده چک بلامحل یا دارای كسر اعتبار موجودی گردد .

غیر از موارد ی که در ادامه ذکر می شود ، در سایر موارد چک کیفری است یعنی صادر کننده چک قابل تعقیب کیفری و مستوجب مجازات خواهد بود :

در صورتی که چک دارای وعده باشد :
    چک باید بصورت نقد و بدون وعده صادر شود زیرا چک باید همانند اسکناس وسیله پرداخت نقدی باشد لذا اگر مثلاً امروز چکی برای تاریخ فردا یا هفته یا ماه یا سال آینده صادر شود ، صادر کننده مجازات نخواهد شد زیرا این چک حقوقی است .

هرگاه چک بابت تضمین انجام تعهد یا تضمین انجام معامله ای صادر شده باشد: منشأ و علت صدور چک باید بدهی صادر کننده معادل مبلغ چک باشد مانند آنکه شخصی بابت خرید یک دستگاه اتومبیل یا آپارتمان یک فقره چک برای پرداخت تمام یا قسمتی از وجه معامله صادر نماید اما اگر مبنا و علت صدور چک مدیونیت و بدهکاری صادر کننده نباشد بلکه بعنوان تضـمین مـعاملـه یا تعـهد صادر شده باشد صـادر کننده قابل تعقیب کیفری و مجازات نخواهد بود.
    مثل آنکه شخصی مغازه یا منزل مسکونی را اجاره نموده باشد و مالک خانه یا مغازه در اجاره نامه از مستأجر تعهد بگیرد که در رأس انقضاء مدت اجاره و در پایان مدت اجاره ، محل را تخلیه نماید سپس برای آنکه به گمان خود تضمینی برای این تعهد دریافت کرده باشد از مستأجر بخواهد که یک فقره چک ( مثلاً معادل قیمت منزل یا مغازه ) بعنوان تضمین تعهد به تخلیه صادر و به او ارائه نماید مثال دیگر آنکه خریدار یک دستگاه آپارتمان از فروشنده بخواهد برای تضمین تعهد به انتقال سند در دفترخانه یک فقره چک صادر نماید و به دست خریدار و یا به نزد واسطه ( بنگاه ) بسپارد در تمامی این موارد به دلیل آنکه صادر کننده در حقیقت مبلغ ذکر شده در متن چک را بدهکار نمی باشد لذا صادر کننده قابل تعقیب کیفری و قابل مجازات نخواهد بود این که چک بابت تضمین صادر شده است ممکن است در متن خود چک ذکر شده باشد و یا آنکه این مطلب در چک بیان نشده باشد اما صادر کننده بتواند به طریق دیگری ( مانند قولنامه یا شهادت شهود ) این موضوع را اثبات نماید .

هرگاه چک سفید امضاء صادر شده باشد :
    یعنی اینکه صادر کننده بدون قید مبلغ ، تاریخ و نام دارنده ، فقط ، چک را امضاء و ارائه کرده باشد .

در صورتی که ثابت گردد چک بدون تاریخ صادر شده است: معمولاً در این موارد دارنده چک قبل از شکایت و قبل از مراجعه به بانک مبادرت به درج تاریخ می نماید 0
    اما چنانچه در مرجع قضایی ثابت شود صادر کننده در هنگام صدور تاریخ چک را ننوشته است صادر کننده مسئولیت کیفری نخواهد داشت .

هرگاه وصول وجه چک منوط به تحقق شرطی شده باشد:
    این شرط ممکن است در خود متن چک ذکر شده باشد یا آنکه بعداً بر اساس یک فقره قولـنامه ، صـورتجلسه ، شهـادت شهود ، و غیره اثبـات شود 0
    مثلاً خریدار اتومبیل تمام یا قسمتی از مبلغ معامله را بصورت یک فقره چک صادر و در اختیار طلبکار ( یعنی فروشنده ) یا واسطه ( مثلاً بنگاه ) بگذارد و شرط نماید که تنها پس از انتقال سند در محضر ، طلبکار حق داشته باشد به بانک مراجعه و وجه چک را وصول نماید .

هرگاه ثابت شود چک بابت معاملات نامشروع یا ربا ( بهره ) صادر شده است:
    هرگاه دارنده چک تا 6 ماه از تاریخ صدور چک برای وصول آن به بانک مراجعه نکند یا ظرف 6 ماه از تاریخ صدور گواهی عدم پرداخت ( یعنی برگشتی از بانک ) شکایت ننماید .
    مجازات چک کیفری ویرایش
    مجازات صدور چک بلامحل بستگی به مبلغ چک دارد :

مجازات صدور چک بلامحل کمتر از مبلغ 10.000.000 ریال ، تا شش ماه حبس است .
    مجازات صدور چک بلامحل از 10.000.000 ریال تا 50.000.000 ریال از شش ماه تا یک سال حبس است .
    مجازات صدور چک بلامحل بیش از 50.000.000 ریال از یکسال تا دو سال حبس بعلاوه محرومیت از داشتن دسته چک به مدت دو سال است .
    چنانچه کسی چند فقره چک صادر نماید ، جمع مبلغ چک ها مبنای تعیین مجازات قرار خواهد گرفت ؛ بنابراین چنانچه مثلاً کسی دو فقره چک هر یک به مبلغ 7.000.000 ریال صادر نماید ، به حبس از شش ماه تا یک سال محکوم خواهد شد البته چنانچه مثلاً ، شخصی پنج فقره چک صادر کـرده باشـد دو فقره حقوقی و سه فقره کیفری باشد برای تعیین مجازات فقط جمع مبلغ چکهای کیفری ملاک محاسبه قرار خواهد گرفت .

3. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تهران، ونک

پيش فرض

از مطالب خوب شما ممنونم
    فرض کنید شخصی بابت ضمانت انجام کاری 600 میلیون تومان چک صادر کرده باشد ودر انجام ان کار به میزان 50 میلیون تومان قصور کرده باشد دادگاه به مبلغ چک نگاه میکند یا وارد ان کار میشود بررسی میکند که چقدر از کار باقیمانده؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

از مطالب خوب شما ممنون
    مفرض کنید شخصی بابت ضمانت انجام کاری 600 میلیون تومان چک صادر کرده باشد ودر انجام ان کار به میزان 50 میلیون تومان قصور کرده باشد
    دادگاه به مبلغ چک نگاه میکند یا وارد ان کار میشود بررسی میکند که چقدر از کار باقیمانده؟
    سلام .
    این چک اگر بابت ضمانت باشه پس حقوقی هست و میره دادگاه حقوقی .
    حتی اگر شاکی بره دادگاه کیفری , به محض اینکه مدارکی که ثابت کنه چک حقوقی هست رو ارائه کنین پرونده بسته میشه و چک رو بهش برمیگردونند تا اگه خواست در دادگاه حقوقی دادخواست بده
    شاید هم خودشون پرونده رو بفرستند دادگاه حقوقی .

در دادگاه حقوقی هم اگر شما همه ی کارهاتون رو با مدرکِ معتبر انجام داده باشین ( قرارداد قانونی و معتبر , انجام همه ی پرداختها با مدرکِ قانونی و محکمه پسند و غیره ) , پس میتونین مدارکتون رو ارائه بدین و ثابت کنین که شاکی فقط 50 م طلبکاره .
    حسن دادگاه حقوقی اینه که کِشنده ی چک زندانی نمیشه . فقط در طی جلسه های مختلف که ممکنه ماهها طول بکشه مبلغ بدهی مشخص میشه و اگر نداشت پرداخت کنه اموالش توقیف میشه تا در مزایده ی علنی فروخته بشه و پول طلبکار جور بشه .
    گاهی هم وقتی کار به توقیف اموال و اینها میکشه , بدهکار به شاکی پیشنهاد میده مبلغ کمتری بگیره و رضایت بده و با هم کنار میان و پرونده بسته میشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 01-09-2014 at 07:41. دليل: تصحیح

6. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

وام خود اشتغال زایی چطورن؟
    نحوه دریافت چی؟باید کارت پایان خدمت داشت؟
    مثلا با مدرک من نمیشه یکی که پایان خدمت داره وام گرفت؟

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

دوستان کسی اطلاعاتی درباره تسویه وام بانک مسکن و یا انتقال به خریدار و یا ملک دیگه داره؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

چطور میشه سریع وام 30 میلیون تومانی گرفت ؟ (بدون دردسر و بدبختی و بی آبرویی بعدش)

کاربر فعال انجمن ادبیات silver65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام. از کجا می شه فهمید یه انتقال با حواله پایا براش واریز شده یا نه؟
    من اولین بار م هست با پایا کار می کنم .امروز از طریق اینترنت بانک ملت یه حواله فرستادم برای یه حساب صادرات بعد توی صورتحساب زده اون مقدار از حسابم کم شده رفته به حساب پایا اما الان از کجا مطمئن بشم برای اون شماره واریز شده یا نه؟
    من 8.5 فرستادم نوشته بودن ساعت انتقالش 9.5 هست تا 9.5 هم صبر کردم رفتم باز چک کردم گفتم شاید می نویسه اسم طرفو ولی خبری نبود یه قسمت گزارش حواله های پایا هم بود که مال روز قبل رو می داد یعنی راهی نیست اطمینان داشته باشی واریز شده برای اون یا نه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام. از کجا می شه فهمید یه انتقال با حواله پایا براش واریز شده یا نه؟
    من اولین بار م هست با پایا کار می کنم .امروز از طریق اینترنت بانک ملت یه حواله فرستادم برای یه حساب صادرات بعد توی صورتحساب زده اون مقدار از حسابم کم شده رفته به حساب پایا اما الان از کجا مطمئن بشم برای اون شماره واریز شده یا نه؟
    من 8.5 فرستادم نوشته بودن ساعت انتقالش 9.5 هست تا 9.5 هم صبر کردم رفتم باز چک کردم گفتم شاید می نویسه اسم طرفو ولی خبری نبود یه قسمت گزارش حواله های پایا هم بود که مال روز قبل رو می داد یعنی راهی نیست اطمینان داشته باشی واریز شده برای اون یا نه؟
    ملت تمام پایا ها رو جمع میکنه ساعت 14 یا 14.30 میفرسته به بانک مورد نظر
    اما بانکای دیگه زمانبدی دارن
    شما حواله رو فرستادی تمام شد میره برای بانک مرکزی شبا تایید شد میره برای بانک دیگه برای تو بانک داری اینترنتی نمینویسه فرسته شد.اگر شما شبا اشتباه بود که مبلغ برگشت میخوره

12. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره این سیستم پایا زمانبندی داره و در بازه های دو ساعته حواله ها رو یک جا جمع میکنه و از حسابا برداشت میکنه و یک ساعت بعد از برداشت میریزه به حساب مقصد .... یعنی حداکثر سه ساعت و حداقل یک ساعت طول میکشه ...

اگرم از ساعت 8 به بعد درخواست بدی ، ساعت 7 صبح روز کاری بعدی پول منتقل میشه ...

یه چیزی هم مهمه که اگه شماره شبا رو اشتباه بزنی و اون شماره اشتباه وجود داشته باشه پول منتقل میشه ، چون اسم رو با شماره شبا مطابقت نمیده ... بر خلاف کارت به کارت

14. این کاربر از jamshidjap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •