سلام دوستان من ميخوام اين گوشيو بخرم ميخوام بدونم گوشيو آپديت شده بهم ميدن يا خودم بايد يدم آپديتش كنن
سلام دوستان من ميخوام اين گوشيو بخرم ميخوام بدونم گوشيو آپديت شده بهم ميدن يا خودم بايد يدم آپديتش كنن
سلام دوست عزیز
این گوشی که الآن می خواهید از بازار بخرید ورژن 2.1 است . و آپدیت شده است دوست عزیز. نگران نباشید.
شادباشید![]()
سلام اقا حسین من خودم از برنامه ی advanced task manager استفاده میکنم واقعا برنامه ی خیلی خوبیه فقط باید پشت سر هم ازش استفاده کنی تا برنامه های اضافی رو باهاش ببندی من همیشه حافظه خالی رامم با این برنامه 90 مگ هست و تو بازی های سنگین بدون اوورکلاک هم مشکلی ندارم
آقا برنامه و بخشی به نام مدیرت فایل توی این گوشی وجود نداره؟ من چطور میتونم محتوای مموریم رو ببنم؟ واس نصب برنامه ای که توی مموریم کپی کردم؟
سلام نیاز به کمک فوری
می خواستم رام ginger xperia v25 رو روی گوشیم نصب کنم نصب کردم ولی ظاهرا بیس باند nAa رو نداشتم رو گوشیم الان گوشیم روی لوگوی سونی اریکسون می مونه و منوی ایکس ریکاوری رو هم باز نمیکنه نمی دونم چیکارش کنم دوستان لطفا کمکم کنن
با flashtools هم نتونستم کاری کنم
سلام
دوست من تنها راهش همون فلش کردن است . که توضیحات لازم در این قسمت داده شده :
برای منم اتفاق افتاده بود .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه نتونستید ببرید مغازه موبایل فروشی درست می کنند.
شاد باشید![]()
چرا وجود داره دوست من .
برید تو قسمت settings گوشی و تو قسمت ذخیره سازی می تونید مشاهده کنید.
شادباشید![]()
سلام
من یه مشکلی دارم با این گوشی....
این چرا به بعضی (اکثرا) از گوشیا بلوتوث نمیکنه ؟؟؟ خیلی اذیت میکنه![]()
سلام
دوست من برید تو قسمت settings و تنظیمات بلوتوث و تیک قابل شناسایی رو بزنید . از این به بعد گوشی شما شناسایی میشه . دیگه مشکلی نداره دوست من.
شاد و سربلند باشید![]()
سلام ترمیناتور خوب سریع راه افتادیا و جواب بچه ها رو میدی حداقل بزار ما هم یه جوابی بدیم(شوخی)
و mjorh شما همچنین میتونید از برنامه ی blutooth file transfer استفاده کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)