ارامیس لایف بوش نسبت به ck1 چطوره ؟ موندگاری و پخش بوش چی ؟
راستی کارای BENTTON چطورن ؟ کسی داشته ؟
ارامیس لایف بوش نسبت به ck1 چطوره ؟ موندگاری و پخش بوش چی ؟
راستی کارای BENTTON چطورن ؟ کسی داشته ؟
خیلی متفاوته.با اینکه جفتشون مرکباتی هستن ولی سی کی وان بیشتر فلورال هست .ولی توییه آرامیس
لایف دقیقا حسه مرکبات رو داری و یکمی هم ترشه.
موندگاری آرامیس لایف وحشتناک-در حده یک هفته-پخشه بوش ولی متوسطه.
آرامیس لایف ادکلنی هست که برایه استفاده روزانه خوبه و بیشتر اسپرته.
................................
بنتون هم cold اش خیلی معروف شد یه موقع.قیمتش هم ارزون بود .12 تومن.پخشه بویه عالی.یه حسه فرش
بودن رو با حالت پودری به آدم القا میکرد.
من اهله قلیون نیستم ولی یکی از تنباکوها بویه اونو میده.فکر کنم دو سیب باشه
بقیه کارهاش هم خیلی خوب هستن.ولی راحت پیدا نمیشه.
راستی خیلی تقلبی دارن.
یه ادکلن هات هم داره که زنونست و میگن بویه آلور زنونه رو میده.(البته من آلور رو تست نکردم ولی ممکنه
شباهت داشته باشه ولی مطمئنا خیلی فرق داره.)
سلام. دوستان عزیز کسی zegna forte رو تست کرده قیمت و رایحه و موندگاریش چه جوریاست؟ این سوال رو در رابطه با presense cool mont blanc هم داشتم. با تشکر
چون هم من و هم ..... هر دوتامون از عاشقان اوپیوم هستیم
برای ایشون تونستم مدل پرفیومش رو بخرم اونم با کلی زحمت. حالا نوبت خودم هستاین دوتا باید کنار هم باشن تا کامل بشن
اینم مدلی که خریدم(زنونه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باور کنید موندگاریه این بالای یک ماه هست! حالا متوجه شدید چرا اصرار دارم که بخرم![]()
الان کاملا درک کردم
حالا اون قیمتش چقدر بود که گرفتی؟
البته زنونه اش وحشتناک موندگاری داره توالتش هم.
مردونش هم توالتش قشنگ یک هفته رو شاخشه.![]()
حالا هی مارو وسوسه کنید بریم این اپیوم رو بخریمبچه ها کسی نارسیسو رودریگز فور هیم رو تست کرده چه جوریه چون این منطقه اکثر فصول گرم هست میشه استفاده کرد ؟
صفحه قبل گفتم دیگه.دیشب من برایه اولین بار تستش کردم.بوش عالی بود به نظرم.هم برایه سرما و هم گرما
به نظرم کسی از فارنهایت خوشم بیاد از این بیشتر خوشش میاد.فارنهایت رو تست کردی؟![]()
5-6 ماه پیش 50 میلشو گرفتم 115.
هیچ موقع یادم نمیره که وقتی خریدمش با این حا که آکبند بود و جلوی خودم بازش کردو حتی یک اسپری هم ازش نزده بود وقتی دست بش کشیدم دستم تا 5 ساعتی بو گرفته بود. باور کنید شوخی نمیکنم. وقتی میگم یک ماه موندگاری داره با اطمینان این حرف رو میزنم. پس من مجبورم نسخه پرفیوم مردونه اش رو پیدا کنم
![]()
Last edited by f.t.g; 22-01-2012 at 13:09.
فارنهایت رو یبار خیلی وقت پیش تست کردم اصلا یادم نمیاد چه بویی داشت. موندگاری چطوره من کلا از بوهای سنگین و گرم خوشم نمیاد سردرد میگیرم
بوی تلخ و دودی داره. البته من یک نظری هم دارم که با بقیه دوستان متفاوته. من کمی هم بوی میوه جات (خیلی خیلی کم) توش احساس میکنم. بویی مانند بیژن سنگین داره ولی کاملا گرم نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)