رفیق من نمیخواستم ناراحتت کنم
ارتش هم آره شنیدیم خیلی ناجوره! گاومون زاییده دیگه.
البته شنیدم لولو خور خوره هم داره
--------------
بچه ها آموزشی تو ماه رمضون چه طور هست؟ اگر تمرین بدنی سخت بدن و بعدش نشه آب خورد چی میشه؟
رفیق من نمیخواستم ناراحتت کنم
ارتش هم آره شنیدیم خیلی ناجوره! گاومون زاییده دیگه.
البته شنیدم لولو خور خوره هم داره
--------------
بچه ها آموزشی تو ماه رمضون چه طور هست؟ اگر تمرین بدنی سخت بدن و بعدش نشه آب خورد چی میشه؟
كسي تا حالا جواب درستي نداده ، مي شه كمك كنين؟ منم تو دوره ي آزمايشي هستم پستم بايد بررسي شه بعد بياد تو تاپيك!
شرمنده !
خب بره معافیت پزشکی بگیره .
یه دفترچه بگیر ، توش مراحلش رو نوشته.
دوستان با تجربه کمک کننسلام بچه ها. من یک شهریور اعزامم و تا اون موقع گواهی دوره تکمیلی 45 روزه بسیجم حاضر نمیشه(دوره تازه شروع شده و احتمالا 15 مرداد تموم میشه). اگه نامه بگیرم پادگان ها قبول میکنن ؟؟![]()
تا جایی که من اطلاع دارم برای معافیت پزشکی و رفتن به کمیسیون پزشکی داشتن غیبت مهم نیست. یعنی اگر برادر شما رفت کمیسیون و رای دادن که باید معاف بشه، معاف میشه.
اما اگر رای بدن که معاف از رزم هست، به خدمت اعزام میشه و سه ماه هم اضافه خدمت داره.
اون معافیتی که اگر غیبت داشته باشید شامل حالتون نمیشه، معافیت کفالته.
موفق باشید.
عزیز منم پرولاپس دارم.خیلی از مردم دارن و خبر ندارن.
معافیت نمیدن.فقط معاف از رزم.
اگر مشکل حادتری داری بگو.
ویل اگر پزشکی پست کرده و وقت دادن مشکلی نیست.ولی اگر معاف نشه غیبت میزنن.
بازم میگم هیچی حساب کتاب نداره.من هم یه سالی رفتم کمیسیون و رد شد ولی یادشان رفت غیبت بزنن(البته من خیل یپسچوندمشون).
ولی احتمالا چون قبلا رفته و معاف از رزم شده الان دیگه غیبت هم خورده.
ول یتو خود سربازی هم میتونه پیگیر باشه.
Last edited by ahad_judo; 06-07-2011 at 11:24.
ارتش واسه دیپلم و زیر دیپلم بده.
برای مقاطع بالاتر راحته.
من خودم نیرو دریایی ارتش بودم پوستمون رو کندند.
ولی لیسانسا عشق میکردن.الانم که لیسانسم باید 1 شهریور برم ادامه سربازی.
ماه رمضون هم صبح ها اموزش دارین و از اب هم خبری نیست.ولی اگر زرنگ باشین میتونین بخورین.
کلا هم مزایا داره هم معایب.فکر کنم معایبش بیشتره.
شما بعد دوره سریع برو دنبالش (هرروز سربزن )تا بهت بدن .گواهی راکه گرفتی میبری اون لشگری که زیرنظراون دوره انجام شده تا برگ سبزکفایت ازآموزش بهت بدن .اون برگه روتومحل آموزشت ارائه می کنی تامهربزنندوبری برا یگان خدمتت.بدون اون گواهی هیچ کاری نمی تونی بکنی
اگه حالا بفرستی احتمالا 6/1 میوفتی من من رفیقم 10روزپیش فرستاد افتاده6/1
سلام به همگی
تا حالا شندیده بودید نیرو زمینی از نیرو هوایی یا نیرو دریایی سرباز کمکی بگیره؟!؟ نه؟
خب حالا شنیدید!!!!از اون کارهای متحیر العقول...تازه میخواستن نیرو هارو همونجا نگه دارن!!!تا جاییکه من میدونستم تغییر نیرو با پارتی بازی 4 تا امیر و... 6 ماه طول میکشه ولی اونجاییکه ما بودیم فقط با یه تلفن همه چیز هماهنگ میشد!
بگذریم...
یه سوال:نامه کسری خدمت رو تا چه زمانی میشه تحویل پرسنلی یا همون شعبه وظیفه پادگان داد؟!؟
اگه سربازی با محاسبه کسری کلا 14 ماه خدمت داشته باشه و الان در ماه سیزدهم خدمت باشه,آیا میتونه الان یا یکی دو هفته دیگه اون نامه رو تهیه کنه و تحویل بده؟!؟
منظورم اینه که میشه تا دقیقه 90 هم نامه رو تحویل داد یا اینکه بعد از تحویل نامه طول میکشه تا اونو لحاظ کنن؟
ممنون![]()
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)