تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 355 از 416 اولاول ... 255305345351352353354355356357358359365405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان خسته نشدند از این بحث های " حیدری - نعمتی " ؟؟؟
    چرا فكر ميكنم ديگه بس باشه
    سروش جان حالا خوبه اين بازي كم اهميت ترين الكلاسيكو بود
    بازي بعدي چه خبر ميشه اينجا

من به شخصه براي بازي بعد اگر بارسا برد اصلا پست نميدم و اگر باخت فقط ميام به دوستان رئالي تبريك ميگم
    دو سه روز بعدش نظرم رو درمورد بازي ميگم
    فكر كنم اينجوري بهتر باشه

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

در مورد اون قسمت قرمز هم با قسمت پایین پستت همخونی نداره...میگی کار به کلانتری نکشه ولی خودت میای تحریک می کنی...
    رفیق اون که شوخی بود از اسمایل ام مشخص بود به دل نگیر
    عزیز هر نتیجه ای ممکنه تو هر بازی اتفاق بیفته...ولی صحبت سر این بازی هست که بعضی کارشناسان! سعی دارن قضیه رو وارونه جلوه بدن و بگن رئال اومد مساوی بگیره!!!
    اون های که این عقیده رو دارن ناکارشناسن چون به نظر من هر دو تیم برای برد به میدان آمده بودند و تقریبا نتیجه عادلانه ای هم رقم خورد
    به امید اینکه تو سه بازی آینده بازی های زیبا تری رو شاهد باشیم و خدا کنه دیگه صحنه بحث بر انگیز داوری تو این سه بازی پیش نیاد

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

xmehr جان، شما درست میگی و من اشتباه کردم..
    من همین هفته پیش بود که اولین فوتبال عمرم رو دیدم و هنوز نمیدون هافپک چیه، مهاچم چیه...
    در مقابل شما دوستان که سالهاست فوتبال رو دنبال میکنید و فوق حرفه ای هستید، چه دارم بگم؟
    شرمنده خلاصه...
    (بجث با کسیکه وسط بحث میاد تویه پروفایل و توهین میکنه، چه فایده ای میتونه داشته باشه؟؟)
    +
    امیدوارم مدیران سایت دست از لجبازی بردارن و تاپیک تیم ها رو جدا کنن...

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: El Mundo Deportivo
    17.04.2011

THEY FINISH OFF THE LEAGUE

Despite Muñiz

R. Madrid 1-1 Barça

Barça dominated a spineless Madrid from beginning to end and only the referee could prevent a clear victory

The azulgrana, with the title in the bag, can face the Copa and the Champions League at the top of their morale

Guardiola doesn’t talk about the referees and Mou harps on the theme of playing with ten

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    April 17, 2011

The Front: Sport
    17.04.2011

THE LEAGUE IS WON

Madrid 1-1 Barça

A tie that feels like a victory

Let’s go all out for the Copa!

The referee ignored a penalty on Villa that would have paid justice to the better blaugrana football

Yesterday served to show that, through play and ambition, Guardiola’s team is superior to Madrid, who played with fear and to not lose

کد:
    April 17, 2011

AS

Muñiz failed to call a penalty on Villa and pardoned Alves’s expulsion

کامل:
    کد:
    ‎April ‎18, ‎2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sepehr2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

(بجث با کسیکه وسط بحث میاد تویه پروفایل و توهین میکنه، چه فایده ای میتونه داشته باشه؟؟)
    !!!
    اگه اینکارو کردن نشونه فرهنگ بسیار بالاشونه!!!
    من امیدوارم morinho چهارشنبه با یک ترکیب خوب بتونه ما رو پیروز کنه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

حمله شديد مورينيو به خبرنگاران مادريدي: مگر تو رييس روزنامه آس هستي؟

آقاي خاص پس از تساوي يک بر يک با بارسلونا پاسخ مادريدي‌ها را نداد.آقاي خاص پس از تساوي يک بر يک با بارسلونا پاسخ مادريدي‌ها را نداد.

سايت گل – رابطه ژوزه مورينيو با نشريات مادريدي دچار بحران شده. او حاضر نشد پس از تساوي يک بر يک با باسلونا در ديدار شنبه‌شب پاسخ خبرنگاران اين نشريات را بدهد.

اين مربي پرتغالي در نشست خبري پيش از بازي در روز جمعه پاسخي نداد و آيتور کارانکا،‌دستيار او اطلاع‌رساني را انجام داد. اين باعث خشم خبرنگاران مادريدي شد و آنها در اعتراض به اين حرکت جلسه را ترک کردند.

مورينيو در نشست خبري پس از بازي شنبه حاضر بود اما باز هم با رسانه‌هاي مادريدي صحبت نکرد و به جاي آنها پاسخ خبرنگاران نشريات شهر بارسلونا، و روزنامه‌نگاران بين‌المللي را داد.

او از يکي از خبرنگاران مادريدي پرسيد: «مگر تو مدير روزنامه آس هستي؟ اگر نه، من پاسخت را نمي‌دهم. چون طبق فلسفه شما، خودتان با فرد شماره 2 حرف نمي‌زنيد. من هم تنها با مديران شما صحبت خواهم کرد.»

از مورينيو سوال ديگري پرسيده شد و اين مربي 48 ساله پاسخ داد:‌«من نمي‌توانم جواب بدهم. پونتو پلوتا حاضر نشد احترام بگذارد و با فردي مصاحبه کند که شايسته احترام است. فردي که سه بار با رئال قهرمان اروپا شده،‌و تمام اعتبار لازم براي اين که نماينده من در نشست خبري بشود را دارد.»

نشريات مادريدي هميشه از عملکرد مورينيو ستايش مي‌کردند اما به نظر مي‌رسد رابطه آنها به تلخي گراييده باشد.

کد:
    2011/4/17

بوسکتس: مي‌توانستيم سرنوشت ليگ را قطعي کنيم

هافبک بارسلونا ناراحت است که تيمش در سانتياگو برنابئو پيروز نشد.

سايت گل – سرخيو بوسکتس،‌هافبک بارسلونا ناراحت است که تيمش نتوانست مقابل رئال مادريد برتري خود را حفظ کند.

کريستيانو رونالدو در دقيقه 82 گل زد تا مادريد همچنان اميدوار به قهرماني باشد،‌اما بوسکتس 22 ساله مي‌گويد برد در خانه حريف باعث مِ‌شد آنها ديگر به قهرماني فکر نکنند:‌«روشن است که هنگامي که آنها تنها 10 بازيکن داشتند ما مي‌توانستيم ببريم و سرنوشت قهرماني را مشخص کنيم.»

بوسکتس اما از اوضاع زمين مادريد راضي نبود: «چمن آن طور نبود که مي‌خواستيم و اجازه بازي سريع هميشگي ما را نمي‌داد. کاش چمن بهتر بود، چون در اين حالت ما مجبور بوديم پاس‌هاي به مراتب بيشتري بدهيم.»

او همچنين به جنبه‌هاي مثبت ديدار اشاره کرد:‌«از امتيازي که گرفتيم خوشحاليم. حالا آماده فينال جام حذفي مي‌شويم.»

کد:
    2011/4/17

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ژاوی: بارسا خیلی بهتر از رئال بود

هافبک باتجربه بارسا در دیدار شب گذشته یک کارت زرد دریافت کرد اما اهمیتی به این مسئله نمی دهد

سایت گل- ژاوی، هافبک بارسلونا، از تساوی 1-1 تیمش مقابل رئال در دیدار شب گذشته در سانتیاگو برنابئو چندان ناراضی نیست.

با این وجود او معتقد است تیمش شایسته پیروزی بود و تاکید کرد که بعد از پشت سر گذاشتن شش هفته باقی مانده از رقابت های این فصل لالیگا، این بارسا خواهد بود که عنوان قهرمانی را به دست خواهد آورد.

او در گفتگو با نشریه آس گفت:" بارسا خیلی بهتر از رئال مادرید بود. خیلی حیف شد که نتوانستیم سه امتیاز را به دست بیاوریم زیرا می توانست قهرمانی ما را تضمین کند.

البته تساوی هم خیلی بد نبود. تیم ما بسیار جاه طلب است و همیشه به دنبال کسب سه امتیاز است. ما بازی را به خوبی کنترل کردیم و در خط دفاعی خیلی خوب بودیم اما خودمان در دقایق پایانی کار مان را دشوار کردیم."

ژاوی در دیدار شب گذشته یک کارت زرد دریافت کرد اما اهمیتی به این مسئله نمی دهد.

" چیزی برای گفتن در این مورد ندارم. به آن اهمیتی نمی دهم. ما باید با شریط ذهنی مناسب پای به بازی بعدی بگذاریم."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/4/17

مسي – رونالدو؛ 1-1 به نفع هيچ كس!

در اولين قسمت از سريال ال كلاسيكوها، دو ستاره درخشان رئال و بارسا چندان درخشان نبودند

در شرايطي كه قهرماني بارسلونا در اين فصل لاليگا، مسجل به نظر مي رسد طبيعي بود كه اولين قسمت از سريال چهار قسمتي «ال كلاسيكوهاي متوالي» كمترين درجه حساسيت را داشته باشد. مورينيو كه تيمش را با تركيبي غيرمنتظره به زمين فرستاده بود، په په را جلوي مدافعان مياني به كار گرفت تا تيمش ديوار مستحكم تري در برابر حملات تهاجمي ترين تيم حال حاضر دنيا داشته باشد. در سوي ديگر ميدان، بارسا اگرچه در اكثر دقايق توانست «تيكي تاكا» را به رخ مادريدي ها بكشد اما اين بهترين بارسايي نبود كه در يكي دو سال اخير با هدايت پپ گوارديولا به زمين رفته بود.

اما در جنگ شنبه شب ستارگان، كريس رونالدو و مسي با اينكه گلزنان تيم شان بودند اما هيچ كدام به مفهوم مطلق «درخشان» نبودند.

مسي اگرچه در چند مرحله دفاع حريف را به هم ريخت و در يك صحنه خاص، موقعيتي عالي براي داويد ويا ايجاد كرد ولي اين بازي، در حافظه دوستداران مسي به عنوان يك بازي فراموش نشدني، ثبت نمي شود. ستاره آرژانتيني بارسا البته در اين بازي، طلسم گل نزدن به تيم هايي كه مورينيو آن ها را مربيگري مي كند، شكست.

كريس رونالدو هم به جز گلي كه از روي نقطه پنالتي زد، با ضربه هاي ايستگاهي منحصر به فردش دروازه ويكتور والدس را تهديد كرد اما در سفيدهاي مادريد، په په، مارسلو و دي ماريا، نسبت به رونالدو شب موفق تري داشتند. رونالدو در اين بازي تا حدودي عصبي و تحت فشار به نظر مي رسيد و بايد ديد آيا اين پنالتي روحيه بخش مي تواند «سي آر 7» را در ال كلاسيكوهاي آينده، سبك بال تر كند يا نه؟

کد:
    علي مغاني

2011/4/17

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تیتر روزنامه های چاپ بارسلونا در روز 17 آوریل

لیگ فتح شد

مادرید1 - 1بارسا

یک تساوی که حس پیروزی می دهد

حالا با تمام قوا به کوپا برویم!

داور یک پنالتی روی ویا را نگرفت و اگر چنین می شد عدالت بهتری برای فوتبال بلاوگرانا اجرا می شد .

دیروز تیم گواردیولا با بازی و آرمانهایی که به نمایش در آورد برتری خود بر مادرید ، که با ترس و با هدف نباختن بازی کرد ، را نشان داد.

آنها کار لیگ را یکسره کردند
    باوجود مانع تراشی مونی یس (داور بازی)

رئال مادرید 1-1 بارسا

بارسا بر مادرید که از آغاز تا پایان بی جرأت بود تسلط داشت و تنها داور توانست جلوی یک پیروزی آشکار [برای بارسا] را بگیرد .

آزولگراناها ، با قهرمانی که در دسترس دارند ، می توانند با بالاترین روحیه با کوپا و لیگ قهرمانان روبرو شوند.

گواردیولا درباره ی داوران صحبت نمی کند و مورینیو برای بازی با ده نفر سر و صدا به راه می اندازد

من همین هفته پیش بود که اولین فوتبال عمرم رو دیدم و هنوز نمیدون هافپک چیه، مهاچم چیه...
    در مقابل شما دوستان که سالهاست فوتبال رو دنبال میکنید و فوق حرفه ای هستید، چه دارم بگم؟
    شرمنده خلاصه...
    +
    امیدوارم مدیران سایت دست از لجبازی بردارن و تاپیک تیم ها رو جدا کنن...

افرین به شما قبول اشتباه کار هر کسی نیست ولی شما همینکه متوجه شدی اشتباه کردی کفایت میکنه

در ضمن اینو بدون تمسخر چیز خوبی نیست و مطمئا باش این حس بدی که به بارسا و طرفداراش داری نشان دهنده نوع دیدگاه شماست

بهرحال گفتم پست های شما برای ما هیچ ارزشی نداشته و نخواهد داشت فقط بعضی هاشون چون تحریک امیز بود باعث ایجاد حاشیه میشد که ایشالا دیگه شاهد این پستهای سبک و باعث ایجاد حاشیه از طرف شما نباشیم

با تشکر
    Last edited by xmehr; 18-04-2011 at 06:40.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

براي اولين بار در تاريخ اين باشگاه

بارسلونا سياه‌پوش شد

به پيشنهاد طراح لباس بارسلونا تي‌شرت جديد اين تيم با حمايت مالي بنياد قطر به رنگ سياه به بازار عرضه شد.

به نقل از اسپورت کاتالونيا، پس از ويکتور والدس اکنون ساير بازيکنان نيز با تي‌شرت مشکي قبل از تمرين در استاديوم و زمين تمرين حاضر مي‌شوند.
    از آنجا که رنگ زرد براي آرم بنياد قطر ( حامي مالي بارسلونا بر روي پيراهن) در زمينه مشکي جلوه بهتري دارد، طراح لباس بارسلونا با هماهنگي کمپاني نايک تي‌شرت مشکي را به بازار عرضه کرد.
    اين کار مقدمه‌اي است براي آماده کردن هواداران جهت پذيرفتن پيراهن بارسلونا با حامي مالي و پيش‌بيني مي‌شود همين رنگ مشکي با آرم زردرنگ بنياد قطر به پيراهن اصلي بارسلونا هم تبديل شود.

---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------

منبع : varzesh3.ir

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در های اینترمیلان بر روی مورینیو باز است - خاویر زانتی

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

خاویر زانتی ستاره ی آرژانتینی باشگاه اینترمیلان عنوان کرد که خیلی دوست دارد که دوباره در اینترمیلان به همراه خوزه مورینیو کار کند.

گویا علاقه ی اینتر و اینتری ها به خوزه مورینیو نمیخواهد به پایان برسد.گفته میشود به احتمال زیاد در پایان فصل لئوناردو و اینترمیلان راه های خود را از هم جدا خواهند کرد و در آخرین اظهارت خاویر زانتی بود که به Rai Sport گفت که خیلی دوست دارد خوزه مورینیو را دوباره در اینترمیلان ببیند:

"لئوناردو کار خود را به خوبی بلد است و انتقاد از او در زمان های دشوار نادرست است اما با تشکر از کارهایی لئوناردو با اینترمیلان به انجام رساند، در های اینترمیلان همیشه بر روی خوزه مورینیو باز خواهد بود."

خوزه مورینیو تا سال 2014 با باشگاه رئال مادرید قرارداد دارد.

کد:
    به مربیگری در رئال مادرید علاقه مند هستم - مارچلو لیپی

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

مارچلو لیپی مربی موفق ایتالیایی عنوان کرد که در صورت به وجود آمدن فرصتی دوست دارد که در رئال مادرید مربیگری کند...

مارچلو لیپی، مربی موفق فوتبال کشور ایتالیا عنوان کرد که اگر در آینده فرصتی به دست بیاورد که در رئال مادرید مربیگری کند، این فرصت را از دست نخواهد داد و از مربیگری در بزرگترین باشگاه اسپانیا استقبال هم خواهد کرد.

مارچلو لیپی در سال 2006 توانست به همراه تیم ملی ایتالیا قهرمان جام جهانی شود اما در جام جهانی 2010 به همراه تیم ملی کشورش دور از انتظار ظاهر شد و بعد از اتمام رقابت ها از کار خود کناره گیری کرد و هم اکنون گویا این مربی باتجربه به دنبال کار است و در صحبت هایی که خود لیپی با Rai Sport انجام داد، این ادعا ها که او به دنبال کار است را تایید کرد.

گفته میشود که مالک باشگاه رم، توماس دی بندتو میخواهد مارچلو لیپی را به خدمت بگیرد اما خود لیپی اخیرا اعلام کرده بود که:"نمیخواهم در ایتالیا کار کنم" و به این ترتیب تقریبا خبر های انتقالش به رم را تکذیب کرد.

لیپی خاطرنشان کرد که برخی از تیم ملی ها هم به دنبال او هستند اما این مربی میگوید:"لیگ برتر انگلیس هم خیلی جذاب است".وی در ادامه عنوان کرد که اگر پیشنهادی از رئال مادرید دریافت کند قطعا جوابش مثبت خواهد بود و خیلی دوست دارد در تیم مادریدی مربیگری کند.

لیپی اضافه کرد که در سال های گذشته از رئال مادرید پیشنهاد دریافت کرده است اما به دلیل اینکه در آن روز ها در باشگاه یوونتوس مشغول بوده نتوانسته است با پیشنهاد رئال مادرید موافقت کند.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •