فکر کنم باید به سازمان فیلترینگ میل بزنیم و بگیم این پورت ها رو برای این بازی باز کنن تعداد زیادی بازیکن داره تو ایران![]()
فکر کنم باید به سازمان فیلترینگ میل بزنیم و بگیم این پورت ها رو برای این بازی باز کنن تعداد زیادی بازیکن داره تو ایران![]()
توروخدا؟؟؟!!!! اونوقت چی به اونا میرسه ؟ میان چندتا انگ میزارن روش که فلان قسمتش از علامت فلان مذهب بی مذهبی استفاده کرده و باعث اختشاش در فرهنگ میشه . بعدش همچین درشو تخته می کنن که دیگه رنگ LoL رو هم نبینی![]()
منم از دیروز همین مشکل رو پیدا کردم ...
برای شادی روه آغا امام ضمان سلواط
من شیروانی هستم و مبین نت دارم پینگم امروز خیلی خوب شده حدود 220 اینا شده و خیلی راحت بازی میکنم
والا من که عقلم به جایی قد نمیده . هر کی یه نظر میده .این دوست عزیزمون هم که میگه مشکلی نداره . کسه دیگه هست از مبین نت سرویس بگیره و این بازی رو بکنه بدون مشکل؟
فعلا صبر می کنیم
![]()
فکر کردی اونا براشون مهمه که مردم چی بازی میکنن؟ ...
بنظرم اگه قرار بودش که فیلتر کنن باید کلا فیلتر میکردن که اصلا نشه لاگین کردش و با V.PN اینا میشد رفت تو بازی،اما الان لاگین میکنه اما بازی هم نمیشه کردش حتی با استفاده از Vpnهم!
والا یک بحث دیگه هست میگن اختلال از درگاه سوئد هست که شرکت از این گذر گاه استفاده میکنن به مشکل خوردن مثل مخابرات یا همین پیشگامان ..... چیز عجیب پینگ اومد پایین ! و اینکه چرا اختلال رو UDP هست فقط؟
پینگ من الان بد نیستش همون 170-300 ایناست!فقط همون مشکل دیسکانکت شدن موقع بازی هستش که اتفاق می افته!
دوستان از دیشب تا حالا این مشکل برای تمامی بازی های آنلاین به وجود اومده حتی کیرو هم مشکل داره
ما دیشب مغرب Apb بازی میکردیم که اینطوری شذش .
متاسفانه اینطور که معلومه پورت UDP با محدودیت روبرو هست .
زنگ زدیم مخابرات خانم منشی با کمال آرامش گفت به خاطر انتخابات پورت هارو بستن .
مشکل سراسری هست خودتون رو زیاد درگیر نکنین فقط میتونیم بسوزیم و بسازیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)