کاش بجای سکه هارد میخریدیم
فکر کنم سودش بیشتر میشد
پ ن : ما به کجا میرویم !!!
کاش بجای سکه هارد میخریدیم
فکر کنم سودش بیشتر میشد
پ ن : ما به کجا میرویم !!!
سلام
من قصد دارم یه هارد 1ترابایتی که سرعتش خوب باشه و خیلی هم به ضربه و عوامل محیطی حساس نباشه بخرم. نمی دونم چی بخرم بهتره, لطفا راهنماییم کنید.
خودم بین دوتا مدل زیر موندم:
1. , ADATA 2.5" NH13, 1TB , USB 3.0
2.Western Digital Portable My Passport Essential SE 1TB
ممنوم میشم اگه راهنماییم کنید چون قیمتا هم داره هر روز بالاتر میره میخام زودتر یکی بخرم.
در ضمن یه سوال دیگه اینکه آیا WD Portable My Passport Essential SE 1TB رو میشه در win7 استفاده کرد؟ آخه تو سایتش ننوشته بود که win7 رو ساپورت میکنه یا نه
سلام و درود بر شما
هر چه قدر دوست داشتيد بپرسيد تا اونجايي که بدونم جواب ميدم .
جواب قسمت اول سوال : نخير ، بعبارت ديگه هارد اکسترنال ميتونه با اينترفيسهايي چون esata يا firewire يا حتي با اينترفيس Thunderbolt به سيستم وصل شود . بعبارت ديگر تنوع زيادي وجود دارد مهم اينه که سيستمتان چه اينترفيسي دارد و سپس هارد متناسب با اون رو بخريد .
جواب قسمت دوم سوال : بستگي به عوامل زيادي داره عزيزم . مثلا اگر لپتاپ شما فقط usb2 داشته باشه راهي وجود ندارد . اما اگر لپتاپ شما بغير از usb2 داراي پورت ديگري مثل esata هست ميتونيد از سرعت بالاي آن بهره مند شويد مشروط بر اينکه هارد متناسب با اون رو خريداري کنيد . نکته مهم اين هست که اگر لپتاپ شما esata دارد آيا از نوع esata-p هست يا خير . بعبارت ديگه اگر پورت لپتاپ شما esata-p نباشد پس نميتونيد از هاردهاي پرتابل استفاده کنيد چون جريان برقي براي راه اندازي وجود ندارد .
اگر لپتاپ نداريد و PC داريد ميتونيد کارت usb3 بخريد و آنرا در اسلات PCI قرار دهيد . يا حتي ميتونيد تبديل sata to esata بخريد مشروط بر اينکه مادربردتان داراي قابليت acchi رو داشته باشه تا بتونيد در زمان روشن بودن سيستم کابل ديتا رو متصل کنيد در غير اينصورت سيستم هارد رو نخوهد شناخت .
خلاصه دوست من مسئله پيچيده تر از اين حرفهاست شما بايد شرايط موجود رو دقيقاً مشخص کنيد تا بتونم دقيقتر راهنمايي کنم . مثلا آيا لپتاپ داريد ، آيا PC داريد و اگر PC داريد آيا بايوس آن داراي قابليت AHCI هست .
حتي اگر هاردتان usb3 باشد تا زمانيکه به usb2 سيستم متصل ميکنيد ، سرعت در حد usb2 باقي ميماند و تغيير ايجاد نميشود . برعکس اين قضيه يعني اگر سيستم usb3 باشد ولي هارد usb2 باشد بازهم سرعت در حد usb2 باقي ميماند .
خودم تست نکردم ، اين بستگي به مدل و امکانات دستگاه داره .
عکس ساده ترین و ارزان ترین تبدیل رو در زیر گزاشتم . اسم این تبدیل هم تبدیل ساتا به usb هست . البته اگر هاردتان ساتا نیست باید از نوع IDE به USB رو بخرید .
البته تبدیل زیر هم ساتا و هم IDE رو به usb تبدیل میکنه . خودم این تبدیل رو خریدم 10 هزارتومن اما آداپتور برق آن واقعاً آشغال هست و هارد سیگیت 1.5 ترابایتی رو نتونست راه اندازی کنه فکر کنم مشکل آداپتور برق آن این هست که دو سیم مشکی یعنی ground رو در یک سیم تبدیل کرده ، در نتیجه برای برق از پاور کیس استفاده کردم . (اضافه از قبل داشتم).
عکس دیگر
البته میتونید یه باکس هارد هم بخرید در اینصورت هارد بدون محافظ نمیمونه که در پست زیر هم توضیح دادم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ata.royalfalcon; 24-01-2012 at 19:28.
مدل دومی که انتخاب کردین ضد ضربه نیست و بدنه اش هم مشکی براقه و خط و خش میافته که میتونین یک کیف مناسب هم براش بخرید ولی به نظر من انتخاب مناسبی هست .
برای اجتناب از مشکلات آتی در زمانی که هارد در حال کار هست در یک موقعیت با ثبات بگذارید و تکانش ندهید مشکلی پیش نمیاد . پس از استفاده هم در کیف قرار دهید . با ویندوز سون هم سازگاری کامل داره شما نگران نباشید .
ضمناً سیگیت مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم انتخاب خوبی هست ضمن اینکه این مدل سیگیت یه کاور نایلونی هم داره که از هارد در برابرخط و خش محافظت میکنه .
Last edited by ata.royalfalcon; 24-01-2012 at 19:46.
دوست عزیز خیلی ممنون از پاسخ جامع تون..اگر میشه لطفا تفاوت دو تا مدل سیگیت که گفتید و وسترن رو هم توضیح بدید بسیار ممنون میشم.
---------- Post added at 03:39 AM ---------- Previous post was at 03:35 AM ----------
هاردهای برند ADATA خوب نیستن؟ چون تو تاپیکها حرفی ازشون نیست.....
ببخشید تو این مدل سیگیت USB2 رو هارده و اگه بخوام USB3 داشته باشه باید اونو جدا بخرم؟ یا اینکه میشه بجای usb3, 2 رو بدن؟!
سلام
هر دو هارد 8 مگابایت کش و RPM آن 5400 دور هستند پس از لحاظ فنی فرق زیادی باهم ندارند اما مهمترین مزیتی که هاردهای سیگیت سری GoFlex دارن این هست که انتهای هارد مثل عکس زیر قابل جدا شدن هست و در نتیجه میتوان انواع کارتریج رو نصب کرد .
عکس از انواع کارتریج esata و usb2 و usb3 و firewire
انتهاي خود هارد بدون كارتريج که میتونید بصورت ساتا به سیستم هم وصل کنید .(البته اگر میخواهید بصورت ساتا به PC های دسکتاپی وصل کنید باید سیم 12 ولتی که زرد رنگ هست قطع شود.)
نکته مهم : این هارد سیگیت پرتابل GoFlex صرف نظر از حجم ، در دو مدل فروخته میشه .مدلی که دارای کارتریج usb2 هست و مدل دومی هم دارای کارتریج usb3 هست در نتیجه پیشنهادم اینه که با کارتریج usb3 رو بخرید . پس قبل از خرید به جعبه اش دقت کنید که آیا usb2 هست یا usb3 .
مزیتی که هارد وسترن My Passport Essential SE نسبت به FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive دارد قابلیت قفل کردن هارد توسط برنامه WD smartware هست . هارد سیگیت مدل Goflex چنین امکانی رو ندارند .
شاید این سوال برای شما مطرح شود که میتوان از نرم افزارهای متفرقه برای قفل گذاری استفاده کرد ولی مسئله اینجاست که اگر هارد وسترن مدل essential توسط برنامه WD smartware قفل شود ظرفیت هارد در My Computer صفر نشان داده خواهد شد و در نتیجه به آسانی ویروس نمیگیرد و حتی قابل فرمت هم نخواهد بود . بنابراین نباید پسورد رو فراموش کنید و مسئله مهم این هست که اگر هارد را قفل کردید به هیچ عنوان نباید نرم افزار WD smartware که در پارتیشن هارد هست حذف شود (در زمانی که UNlock شده است ).
آقا الان هارد 500گیگ Western مورد مناسبی هست برای خرید 130 تومن؟؟؟؟؟؟؟
ظاهرا قراره دلار رو تک نرخی کنند. اینجوری احتمالا قیمتها کمی پایینتر بره. پیشنهاد میکنم یه چند روزی دست نگه دارید ببینیم چطوری میشه اوضاع.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)