تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 355 از 1592 اولاول ... 2553053453513523533543553563573583593654054558551355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 15919

نام تاپيک: تست های گرفته شده از Speedtest و Pingtest (پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام ارش جان
    کم که نه نمیشه تمام سرویس های قبلی رو دارم . این ها دونه دونه اضافه میشه
    ترافیک که معنایی نداره تو اینترنت ماهواره ایی مگه طرح های Opensky و Braodcast تو بقیه پرووایدر ها دو نوع سرویس داریم دیدیکت و شیر :
    هزینه ریسیو به ازای هر مگ شیر 110 هزار تومان و به ازای هر مگ دیدکیت 220 هزار تومان
    یعنی این سرویس ایی که من انتخاب کردم ماهیانه 220 هزار تومان هست( 2 مگ شیر)
    روی یک مسیر دیگر هم یک اکانت 6 مگ دیدیکت گرفتم( اون طرف هم به اضای هر مگ دیدیکت 250 هزار تومان یعنی 1500 هزار تومان) که خوب تست اش رو گرفتم هنوز نگرفتم اکانت اصلی ایش رو
    لازم به ذکر هست حداقل یک اکانت 256 سند نیاز دارید( که خوب سند من 512 هست و خوب قطعا بهتر)
    ارش جان ماله خودم هست چند ماهی میخواستم اینترنت ماهواره ایی رو تست کنم . از نظر پهنای باند اگر بخوای حساب کنی پهنای باند ایی که تو ایران هست(هم سند و هم ریسیو خیلی ارزن تر هست ) چون من دیدیکت رو 350 تومان به ازای هر مگ و 155 تومان رو شیر( که فیکس 1 مگ هست رو سراغ دارم همون i-net) ولی خوب اینترنت ماهواره ایی یک خوبی داره که اونم اصلا اینترنت شیلتر نداره و اگر به سرور های خارجی بخوای وصل شی پینگ به اون سرور ها خوبه اما خوب پینگ به داخل ایران بد!
    یه دوسالی هست DVBم رو از رده خارج کردم ولی چند وقته بدجور به فکرش افتادم که راش بندازم ولی هرچی اکانت میبینم از این ه.ک شده هاست که اعتباری بهشون نیست

الان تو با ۲ مگ شیر سرعتت ۱۶ مگ هست اگه ددیکت باشه چند میشه؟ سرعت شیرت همیشه اینطوره یا افت هم داره؟

راستی شما میگید که حالا باید دید سرعت شما چرا اینطور است ؟؟ من متوجه نشدم کمه یا زیاده منظورتون چی بود؟؟؟؟؟
    منظورم اینه که کمه یه سر به صفحه های گذشته بزن ببین اونایی که ispشون هم اسم تو هست سرعتشون چطور بوده

متوجه میشی
    Last edited by arash59b; 17-09-2012 at 19:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

[QUOTE=arash59b;7222262

منظورم اینه که کمه یه سر به صفحه های گذشته بزن ببین اونایی که ispشون هم اسم تو هست سرعتشون چطور بوده

متوجه میشی[/QUOTE]

ممنون الان به پست های قبلی سر زدم میشه گفت سرعت 512 مال من هم خوب بوده ولی اون یکی ها بیشترشون خارجی بودند ولی من از مخابرات پرسیدم گفت سرعت مخابرات معلوم نیست چنده از 128 هست الی 512 ولی از 128 پایین تر نمیاد مخابرات ما دیگه انتخاب سرعت رو نداره فقط شارژ میکنند برای یه ماه 4 گیگ ترافیک بعد ازشون پرسیدم شما یا مخابرات از کدوم سایت سرعت رو تست میکنید گفتند ما از این سایت تست میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا نظر شما چیه؟؟؟من در شهر زنجان هستم
    Last edited by مهندس معماری; 17-09-2012 at 20:28.

3. این کاربر از مهندس معماری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اینترنت ماهواره ایی . اکانت قانونی 2 مگ شیر
    پرووایدر Satgate روسیه
    داداش حواست باشه ست گیت سریع ه.ک میشه اگه دیدی یکی اومد رو مکت سریع گزارش بده تا بلاکش کنند یعنی ست گیت یه زمانی خوراک خودم بود ها ...
    الان سکیور ترین پروایدر قطعا اسکای دی اس ال هست منتهی قیمتش بالاست و محدودیت داره البته همون هم بچه ها دارن روش کار میکنند تا به زانو درش بیارن
    البته چون رو ایران بیم درست جسابی نداره خیلی کسی طالبش نمیشه قبلا ها خوب بود اما حالا فقط نهایتا تا تهران جواب بده
    Last edited by SNOW PATROL; 17-09-2012 at 21:03.

5. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

داداش حواست باشه ست گیت سریع ه.ک میشه اگه دیدی یکی اومد رو مکت سریع گزارش بده تا بلاکش کنند یعنی ست گیت یه زمانی خوراک خودم بود ها ...
    الان سکیور ترین پروایدر قطعا اسکای دی اس ال هست منتهی قیمتش بالاست و محدودیت داره البته همون هم بچه ها دارن روش کار میکنند تا به زانو درش بیارن
    البته چون رو ایران بیم درست جسابی نداره خیلی کسی طالبش نمیشه قبلا ها خوب بود اما حالا فقط نهایتا تا تهران جواب بده
    درسته اما این مسیر ایی که دارم صد در صد سکیور هست مک اش
    توسنتی شما -- اش کن دوست من یک جایزه داری از طرف من چون مک های گردن کلفتی روی این مسیر هست کلی هم ای اس پی از ایران روی این فرکانس هستند
    مسیر astra 1g 31.5 درجه شرقی فرکانس 11797 هوریزنتال 9000.
    همین الان ریت این پروایدر روی این فرکانس که فقط اینترنت هست 46 مگابیت هست!!!!

یه دوسالی هست DVBم رو از رده خارج کردم ولی چند وقته بدجور به فکرش افتادم که راش بندازم ولی هرچی اکانت میبینم از این ه.ک شده هاست که اعتباری بهشون نیست

الان تو با ۲ مگ شیر سرعتت ۱۶ مگ هست اگه ددیکت باشه چند میشه؟ سرعت شیرت همیشه اینطوره یا افت هم داره؟

متوجه میشی
    -- شده که کار نداره راحت همین الان هم میشه پی اش رو گرفت فقط یک سرور میکروتیک میخواد همین!
    نه 16 مگابیت نیست سرعت ام ارش جان توجه کن به عکس همون رنج 2 مگابیت هست. افت سرعت قطعا داره اما خدا رو شکر فیکس میمونه روی یک سرعتی مثلا فیکس روی 1.6 مگابیت یا فیکس روی 1 مگابیت . برای من کمتر از 1 مگ نشده.
    اکانت ددیکت تضمینی هست باید فیکس روی همون سرعت بمونه و نباید پایین بیاد مثلا 2 مگ فیکس 2 مگ.
    من دو مگ ای نت رو نامحدود 300 تومان میتونم بگیرم که دیدیکت ددیکت هست اما خوب نمیخوام اون قدر هزینه کنم!

7. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درسته اما این مسیر ایی که دارم صد در صد سکیور هست مک اش
    توسنتی شما -- اش کن دوست من یک جایزه داری از طرف من چون مک های گردن کلفتی روی این مسیر هست کلی هم ای اس پی از ایران روی این فرکانس هستند
    مسیر astra 1g 31.5 درجه شرقی فرکانس 11797 هوریزنتال 9000.
    همین الان ریت این پروایدر روی این فرکانس که فقط اینترنت هست 46 مگابیت هست!!!!
    !
    دوست عزیز این ماهواره رو شیراز بیم نداره من هیچ ادعای ندارم اما دوستانی دارم که حتی ای پی های سکیور مثل ای پی های که با 10 و192 شروع میشن رو دارن -- میکنند الان هم خودم یه ده مگ دارم
    دیگه بحث رو اینجا ادامه ندیم بهتره سوالی بود تو پ.خ در خدمتم
    در ضمن هیچ وقت فرکانسی که داری استفاده میکنی رو پابلیک نکن
    یادمه قبلا ها یه فرکانس اس 1 بود که خیلی راحت حتی با تک وی p. ان هم حک میشد الان شاید سیستمش عوض شده
    Sent from my ST25i using Tapatalk 2
    Last edited by SNOW PATROL; 17-09-2012 at 23:32.

9. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

داره خودمونی میشه KINGHMA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مهد تمدن

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

++++++++++
    مال نوین نته که خیلی ازش ناراضی شدم این چند وقته!
    512 الی 2 مگ محدود (10گیگ) هست خیر سرم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

++++++++++
    مال نوین نته که خیلی ازش ناراضی شدم این چند وقته!
    512 الی 2 مگ محدود (10گیگ) هست خیر سرم!
    ماشالله نوین نت .... زمان ما پینگش 40 بود .... ریده کلا

داره خودمونی میشه مجاز's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

نوین نت.512کیلو تا 2مگ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •