تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 355 از 421 اولاول ... 255305345351352353354355356357358359365405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

همین کارو کردم، هیچ تغییری نکرد ...
    شما احتمالا قبلا درایوری رو برای این سخت افزار بکار بردی که زیاد باهاش سازگار نبود
    روی این گزینه راست کلیک کن و uninstal.. رو بزن و در پنجره کوچیکی که میاد(confirm device..) حتما تیک Delete the driver.. رو بزار و بعد ok کن تا پاک شه و بعد مراحل بالا که گفتم رو دوباره انجام بده یا درایوری که لینکش رو داده بودم دوباره نصب کن

2. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

شما احتمالا قبلا درایوری رو برای این سخت افزار بکار بردی که زیاد باهاش سازگار نبود
    روی این گزینه راست کلیک کن و uninstal.. رو بزن و در پنجره کوچیکی که میاد(confirm device..) حتما تیک Delete the driver.. رو بزار و بعد ok کن تا پاک شه و بعد مراحل بالا که گفتم رو دوباره انجام بده یا درایوری که لینکش رو داده بودم دوباره نصب کن
    ممنون درست شدش ...

4. این کاربر از vahid78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir69_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام
    من لپ تاپم اسوس سری n61 هستش راستیاتش مال منم هر 2 یا 3 ساعت یکبار ریسین میشه. فک کنم این مشکل من هم از وقتی شروع شد که SP1 رئ رو win7 64bite نصب کردم.
    به خاطر از کار افتادن اکتیو ویندوز هست منم همین مشکل را دارم الان توی تاپیک مربوط بهش این سوال را کردم ببینم چی میشه ولی برای اینکه درست شه ویندوز را عوض کنید و دیگه فعلا Sp1 را نصب نکنید و کلا آپدیت نکنید

داره خودمونی میشه amir69_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راستی مشکل وایرلسم حل شد و واقعا خندم گرفت از اینکه چقدر ساده بود و هیچ کس نگفت بایستی وایرلس را از توی قسمت Boot screen اول سیستم روشن میکردم

7. 2 کاربر از amir69_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

اقا چرا اینقدر برد بلوتوثش پایینه ؟ 2 متر به زور دستگاه رو میشناسه !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه matador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بعضی وقتها لپ تاپم یه هو هنگ میکنه و هیچ جوره هم درست نمیشه فقط باید با کلید پاور خاموشش کنم و وقتی هم که 2 باره ویندوز بالا میاد میگه ویندوز جنیون نیست . به نظرتون مشکل از کجاست ؟ چی کارش کنم

ممنون

داره خودمونی میشه amir--khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام.لطفا کاربرد suppot center رو توضیح بدین و اینکه نصب کردنش ضروریه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان بعضی وقتها لپ تاپم یه هو هنگ میکنه و هیچ جوره هم درست نمیشه فقط باید با کلید پاور خاموشش کنم و وقتی هم که 2 باره ویندوز بالا میاد میگه ویندوز جنیون نیست . به نظرتون مشکل از کجاست ؟ چی کارش کنم

ممنون
    احیانا ویندوزت رو آپدیت نکردی؟یا سرویس پک 1 رو نصب نکردی؟
    اگه آره که احتمالا بخاطر اینه که مایکروسافت فهمیده ویندوزت اصل نیست

---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------

سلام.لطفا کاربرد suppot center رو توضیح بدین و اینکه نصب کردنش ضروریه؟
    از اسمش مشخصه دیگه ، یه جورایی خدمات رسانی به لپ تاپ دل از نظر نرم افزاری رو بر عهده داره
    فرضا اگه درایور جدیدی بیاد بهت اطلاع میده یا اگه درایوری رو نصب نکرده باشی یا ویندوزت رو آپدیت نکرده باشی بهت هشدار میده و همینطور مواردی از جمله نوع سخت افزار وهمینطور تست اونها و غیره
    اما نصبش ضروری نیست!

12. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه matador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=sheytoon001;6120739]احیانا ویندوزت رو آپدیت نکردی؟یا سرویس پک 1 رو نصب نکردی؟
    اگه آره که احتمالا بخاطر اینه که مایکروسافت فهمیده ویندوزت اصل نیست[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------

آپدیت 2 3 هفته پیش کردم و مشکلی نبود . واسم سواله که چرا باید هنگ کنه ؟ فکر نکنم هنگ کردن ربطی به جنیون بودن یا نبودن داشته باشه . به هر حال اگر احیانا دوباره هنگ کرد بهترین کار چیه ؟ چون اینجا خوندم که دوستان گفتن از دکمه پاور خاموش کردن خطرناکه ، پس چی کار کنم ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آپدیت 2 3 هفته پیش کردم و مشکلی نبود . واسم سواله که چرا باید هنگ کنه ؟ فکر نکنم هنگ کردن ربطی به جنیون بودن یا نبودن داشته باشه . به هر حال اگر احیانا دوباره هنگ کرد بهترین کار چیه ؟ چون اینجا خوندم که دوستان گفتن از دکمه پاور خاموش کردن خطرناکه ، پس چی کار کنم ؟
    هنگ کردن 1000 تا دلیل میتونه داشته باشه اما شایع ترینش مشکلات نرم افزاری و ویروسها هستن
    این رو هم بگم بعضی ویندوزها که دستکاری شدن هم ممکنه چنین مشکلی داشته باشن
    معمولا برای خلاص شدن از این دردسر بهترین راه نصب یک ویندوز تست شده و خوبه
    اما وقتی که لپ تاپت هنگ میکنه باید ببینی چه موقع این اتفاق میوفته، فرضا برنامه خاصی رو باز میکنی؟..
    برای خارج کردن لپ تاپ از این حالت دکمه های ctrl+Alt+Delete رو با هم فشار میدی و در صفحه جدید روی عبارت task manager کلیک میکنی (البته بجای این کار میتونی دکمه های Ctrl+Shit+Esc هم با هم فشار بدی تا مستقیم task manager باز شه) ، بعد از باز شدن task manager به سربرگ processes میری و در زیر ستون CPU (که میزان مشعولی cpu توسط اون برنامه رو نشون میده) نگاه میکنی کدوم پردازش درصد زیادی از CPU رو اشعال کرده ، معمولا همه پردازش ها در حالت عادی 00 هستن، البته گاهی تغییرات کوچیکی دارن اما اون برنامه ای که باعث هنگ شده اکثرا درصد بالایی از cpu رو اشغال کرده
    اولا ببین اون برنامه چیه و یعد روش کلیک و end task کن و ok رو بزن تا همه چی درست بشه
    بعد از این کار اون برنامه رو یا باید دوباره نصب کنی یا اگه با این کار درست نشد تغییرش بدی
    موفق باشی

15. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •