کنکور ازاد و سراسری برای ریاضی فیزیک دقیقا چه روزیه؟!
کنکور ازاد و سراسری برای ریاضی فیزیک دقیقا چه روزیه؟!
سلام به همه
آقا من دو تا سوال دارم
اول اینکه اگه بخام نقشه کشی قبول شم باید چه رتبه ای بیارم ؟
دوم اینکه کدوم دانشگاه ها توی این رشته خوبن ؟
تشکر![]()
سال84 سال جهانی فیزیک بود برید تستهای فیزیکش را ببینین!
خب حالا که چی؟
خواستم بگم امسال هم سال جهانی شیمی است!
Last edited by behnamrizi; 21-05-2011 at 12:44.
ای بابا شما از الان دارین شایعه پراکنی می کنید.به جای اینکه بگید فلان استاد گفت عربی 2 متن میاد شیمی سخت میشه و... برین درستونو بخونید
وای وحید چه سو تفاهمی !! ببین من واسه این گفتم "فکر کن" چونکه گمون میکردم اون جملم یکم درکش سخته یا کمی تحلیل میخاد خلاصه سعی کرده بودم کل قضیه رو تو یه جمله کوتاه بگم که بعد خودت فکر کنی و دستت بیاد ... نه اینکه سوالت مشکلی داشته باشه یا حرف بدی زده باشی (اصلا گیریم حرفت بد باشه تو رو خدا باور میکنی من با این احترام و برخوردی که با تو دارم اونجوری جوابت رو بدم ؟!!! دست مریزاد وحید جون اخه من به بقیه ضدحال بزنم (که نزدم) به تو که نمیزنم . انگار از دستم دلخوری نه ؟ (چون پستمو تایید نکردی دیگه مطمئنم !) به هرحال من ازت معذرت خواهی میکنم امیدوارم الان دیگه کدورتی نباشه![]()
بازم از نو mineworld & vahid-p :![]()
بعدم وحید سر جلسه فیزیک این مغز تمبل ما کار نکرد که بیخیالشیم و بذاریم واسه تیر که سوال تکراری ببینیم و بشیم 20 ... الان کلی حسرتشو میخورم چون فیزیک واسه من خیلی مهم بود به هر حال گذشت...
الان کلی غصه دارم که شیمی قبول میشم یا نه !! نمیدونم چیکار کنم یه ده بیارم . فصل اول رو جسته و گریخته میدونم فصل دوم رو حتی یه صفحشو نخوندم!!! قسمت ما این دبیر شیمیمون هم امتحان میگیره در حد المپیاد . وحید خودت یا بقیه یه پیشنهاد ندارن که تو این یه روز چیکار کنم ؟![]()
دوستان عزیز اونایی که راهنمای تصحیح دیف رو دانلود کردن ببینن این سوال 7 :
13 منهای1 درسته یا 13- منهای 1 ؟ اخه فکر کنم منفی 13 منهای 1 درسته ... ممنون
Last edited by mineworld; 21-05-2011 at 21:06.
درود به همه
یه فکری به ذهنم رسید لطفا شما هم همکاری کنید
تو این تاپیک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوال به این سادگی رو کسی نمی دونه؟!
کلید تصحیح هم بلد نیستن بنویسن![]()
کسی نمیتونه جواب منو بده ؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)