شما اگر دیفنستون فعال و روی Paranoid بود و سطح سندباکس رو روی Restricted گذاشته بودین به این راحتی ها هر فایلی نمی تونست ازش رد بشه.
شما اگر دیفنستون فعال و روی Paranoid بود و سطح سندباکس رو روی Restricted گذاشته بودین به این راحتی ها هر فایلی نمی تونست ازش رد بشه.
Last edited by pcsoft; 11-01-2012 at 11:19.
نگاه کنید من دقیق یادم نیست.حالا یا مربوط به ویندوز بوده یا مربوط به خود ویروس بوده که کومودو نتونسته پاک کنه.نمیدونم خیلی سخته فهمیدنش؟؟
در هر 2 حالت ضعف کومودو رو نشون میده.چون بالاخره تونسته تشخیص بده لپ تاپ ویروسی شده ولی در هر حال نتونسته ویروس رو از دور خارج کنه.
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
خاک تو سر کومودو.
الان 14 ساعت گذشته هنوز اسکن تموم نشده باز روی یک فایل دیگه مونده!!!
کلود اسکنینگ هم غیر فعاله.بعدش اسکن رو شروع کردم.
Stop رو هم زدم کار نمیکنه!!
Last edited by ArashMiniStar; 11-01-2012 at 11:54.
من مدت زیادی از آنتی ویروسش استفاده کردم. حتی یکبار هم اینطوری نشده بود برام.
برای منم قبلا درست بود.نمیدونم این بخاطر آپدیت جدیدش هست یا ؟
سلام من نود 32 داشتم حدود 4 سال ازش استفاده میکردم چند روز پیش جناب نود کلی از فایلها رجیستری و فایلهای exe رو بجا ویروس شناسایی کرد و قرنطینه کرد منم گرفتم نود رو پاک کردم و جاش bitdifender رو نصب کردم اونم که اصلا تعطیل بود نه میذاشت اپلودکنم و نه دانلود سرعت نت رو هم کلا گرفته بود تا اینکه comodo رو نصب کردم فقط یه سوال دارم اپدیت افلاین یه فایل داره bases.cav اینو دقیقا میشه بگید باید باهاش چکارکنم . ممنون
از منوی استارت Run سپس متن زیر رو وارد کنید و اینتر بزنید :
یه فایل با نام Bases.cav اینجا هست ، اون رو به bases.old تغییر نام بدید ، bases.cav رو که دانلود کردید کپی کنید تو همون شاخه ، سیستم رو Reboot کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by milad_gta; 11-01-2012 at 14:55.
ممنون از جوابتون ایننکارو کردم ولی پیغام the virus signature database is not up to date هنوز هست ؟
Last edited by silvanaboy; 11-01-2012 at 19:46.
سلام
بعد از آپدیت آفلاین به اینترنت وصل بشید و یکبار هم کمودو را آنلاین آپدیت بکنید تا اگر آپدیتی موجود بود دریافت کنه ( در حد چند صد کیلو بایت....) بعد از این کار اون پیغام هم میره.
سلام
شما برای آپدیت آفلاین هم باید به اینترنت وصل باشید و بزنید آپدیت بشه، یعنی بعد از اینکه فایل رو جایگزین کردید، موقعی که به اینترنت وصل هستید یه چند باری امتحان کنید و ری استارت کنید مشکل حل خواهد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)