عجیبه اصلا برا من محدود نداره تو لیست
راستی دوستان فقط اونایی که "نامحدود" دارن از پینگ بالا و سرعت پایین رنج میبرن؟
کسی محدود گرفته چـک کنه؟
راستی من خود کرماشا نیستم! صحنه تشریف دارم![]()
عجیبه اصلا برا من محدود نداره تو لیست
راستی دوستان فقط اونایی که "نامحدود" دارن از پینگ بالا و سرعت پایین رنج میبرن؟
کسی محدود گرفته چـک کنه؟
راستی من خود کرماشا نیستم! صحنه تشریف دارم![]()
اینطور که مشخصه آقایون باهوش بعد از تفکرات فراوانی که روی این مبحث داشتن به این نتیجه رسیدن که واسه ی خود شهر کرمانشاه که ازدحام جمعیت بیشتره و نمیتونن سرویس رو به تعدادِ زیادِ افراد ارائه بدن و چون افزایش تعداد مشتری ها به نفعشونه و میخوان بازم، به مردم بیچاره سرویس بدن، همه ی سرویس ها رو محدود کردن که بتونن این کارو انجام بدن اما واسه شهرستانا که ازدحام جمعیت کمه همون نامحدود رو گذاشتن !
والا من از این مخابرات دیگه نمیگیرم شده بدونه نت باشم از مخابرات نمیگیرم
منم شهرستانم سرویس ها از سرویس شارژ آنلاین هنوز ا نامحدود است--پینگ خیلی بالاست-حدودای 650-به نظر دوستان این شرایط ادامه داره؟اگه نامحدود بشه سرعت ها توربو است یعنی بیشتر از آنچه که در نظر گرفته شده تا مشتری زود حجمش تمام بشه؟
فک کنم سرعت رو بالا ببرند که حجم زود تمام شه پینگ هم همینطوری باقی خواهد ماند حالشو ببرید بای نت.
شما از کجا میدونی؟پینگ هم همینطوری باقی خواهد ماند
والا من الان زنگ زدم 2020 گفت که کسایی که نا محدود دارن 700 باقی میمونه
کارشناسای 2020 اندازه پشم گوسفند حالیشون نیست
مگه فقط کاربرای عادی سرویس نامحدود دارن
دو تا اشتراک داریم که یکیش تموم شد.با این وضعیتی که بود شارژ نکردم.به درد نمیخوره.یک ماه یک مگ با سی گیگ ترافیک میشه 60 تومن.هر گیگ اضافه سه تومن.تازه زنه میگفت شبانه رایگان هم نداره.گفتم مطمئنی گفت فردا زنگ بزن دقیقا بهت بگم
در ضمن اطلاع رسانی کنید همتون
اگر وضع اینطور بمونه باید همگی تو یه بازه زمانی مشخص بریم در خواست جمع آوری بدیم
البته قبلش باید یه سرویس خوب انتخاب کنیم از یه شرکت دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)