تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 355 از 451 اولاول ... 255305345351352353354355356357358359365405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام
    کسی میدون که مذلهای asus n53jq و asus n53sv تو ایران پیدا میشن یا نه؟
    من فکر میکنم اگه کسی دنبال لپ تاپ high end که خیلی هم زیبا باشه هست ، باید یکی از این مدلها رو بخره ، مخصوصا مدل n53sv با cpu core i7 2720 و کارت گرافیک gt550 .
    آره چیز بسیار خفنیه. ولی جی پی یوش به اصطلاح های اند نیستش ... البته عالیه ها !!! سری n مالتی مدیا هست و سری G گرافیکهاش معمولا یه درجه بهترتره. بهتر از این هم هست ولی مساله این است: بودن یا نبودن ؟

آشنا داشته باشی میتونی بگی بیارن ولی نداشته باشی این مدلها سخت پیدا میشه. آخه معمولا تو ایران وقتی بخوان سیستم خفن واسه بازی یا کار دیگه بگیرن خب قیمت دستاپ حداقل 30 40 درصد ارزونتر در میاد و مشکلات داغی و غیره هم نداره.

سی پی یوی Core i7 2500k و مشابهاش با قیمت 300 دلار یا کمتر به راحتی تا بیش از 4.2 گیگاهرتز اور میشن ! حالا حساب کن این لف تاف ها چ قدر کم میاره !!!

دنبال چیز خفنی برو تو کار دستاپ و یه لف تاف ارزون هم در کنارش بخر. مخصوصا اگه واسه بازی میخوای. همین n61 به نظر من برای کارهای نیمه سنگین هم خوب جواب میده. کار سنگین هم میسپری به دستاپ حال کنه.

2. 4 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که این درایور رو دانلود کردم
    البته من حوصله تست و اینا رو نداشتم
    علیرضا جان زحمتشو کشید
    ولی خب حتما یه دلیلی داشته که گذاشتن دیگه

4. 3 کاربر از keihanmirzaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام به همه دوستان زحمت کش این کلوپ
    خسته نباشید

6. 2 کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من مدل N61JV دارم گرچه مربوط به این تایپیک نمیشه
    اما خب ببخشید
    یه آپدیت جدید برای بایوس این مدل اومده فکر کنم حدود 30 روزی میشه که تازه گزاشتن
    که مسئله وجود نویز صدا (از آمپلی فایر) در زمانی که شارژر وصل هست رو رفع میکنه (حالا راست و دروغش با خودش)
    حالا میخواستم بدونم من بایوس رو آپدیت کنم یا نه چون خیلی میترسم

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام دوستان من مدل N61JV دارم گرچه مربوط به این تایپیک نمیشه
    اما خب ببخشید
    یه آپدیت جدید برای بایوس این مدل اومده فکر کنم حدود 30 روزی میشه که تازه گزاشتن
    که مسئله وجود نویز صدا (از آمپلی فایر) در زمانی که شارژر وصل هست رو رفع میکنه (حالا راست و دروغش با خودش)
    حالا میخواستم بدونم من بایوس رو آپدیت کنم یا نه چون خیلی میترسم
    من که 60 بار آپدیت کردم و یه بارش منجر به از کار افتادن مادربورد و در نتیجه 5 هفته در گارانتی به سر بردن برای رسیدن مادربورد جدید شد.

خطرناک نمیشه گفت ولی ریسک دار هستش. گرچه مشکلات بایوس هم مشکلاتی هست که با ویندوز و تنظیمات حل نمیشه و حتما باید آپدیت بشه.

در مورد آپدیت تو ویندوز برنامه وین فلش یا شبیه این باید داشته باشی و نکته ی مهم اینه که باتری کامل شارژ و آداپتور هم حتما وصل باشه که به هیچ وجه من الوجوه وسط کاری برق قطع نشه. اگه بشه بایوس نصفه نیمه ریخته میشه و در نتیجه دیگه به شکل معمولی نمیشه پروگرمش کرد. یا باید قطعه عوض بشه یا باید با پروگرمر هایی که متاسفانه تو ایران زیاد باهاش بلد نیستند کار کنن پروگرم بشه.

راستی گارانتی پولی از من نگرفته ها!!! رایگان برد رو تعویض کرد. اصلا ببر گارانتی بگو بایوس خرابه و شنیدم تعوضی بشه نویز بر طرف میشه. وظیفشونه که یا آپدیت کنن یا نویز رو به هر طریقی بر طرف کنند.

10. 4 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که 60 بار آپدیت کردم و یه بارش منجر به از کار افتادن مادربورد و در نتیجه 5 هفته در گارانتی به سر بردن برای رسیدن مادربورد جدید شد.

خطرناک نمیشه گفت ولی ریسک دار هستش. گرچه مشکلات بایوس هم مشکلاتی هست که با ویندوز و تنظیمات حل نمیشه و حتما باید آپدیت بشه.

در مورد آپدیت تو ویندوز برنامه وین فلش یا شبیه این باید داشته باشی و نکته ی مهم اینه که باتری کامل شارژ و آداپتور هم حتما وصل باشه که به هیچ وجه من الوجوه وسط کاری برق قطع نشه. اگه بشه بایوس نصفه نیمه ریخته میشه و در نتیجه دیگه به شکل معمولی نمیشه پروگرمش کرد. یا باید قطعه عوض بشه یا باید با پروگرمر هایی که متاسفانه تو ایران زیاد باهاش بلد نیستند کار کنن پروگرم بشه.

راستی گارانتی پولی از من نگرفته ها!!! رایگان برد رو تعویض کرد. اصلا ببر گارانتی بگو بایوس خرابه و شنیدم تعوضی بشه نویز بر طرف میشه. وظیفشونه که یا آپدیت کنن یا نویز رو به هر طریقی بر طرف کنند.
    lممنون از راهنمایی چندتا سوال

1. من ترجیح میدم از داخل بایوس و از گزینه Start Easy Flash آپدیت کنم چون نرم افزارهای جانبی که تو ویندوز نصب هست خرابکاری نکنن نظر شما چی هست؟؟

2. من این آپدیت رو داخل پارتیشن خالی تو هارد بریزم دیگه ؟؟ توی فلش مموری بریزم چه فرقی میکنه؟؟؟
    بازهم ممنون از راهنمایی شما

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

1. من ترجیح میدم از داخل بایوس و از گزینه Start Easy Flash آپدیت کنم چون نرم افزارهای جانبی که تو ویندوز نصب هست خرابکاری نکنن نظر شما چی هست؟؟

2. من این آپدیت رو داخل پارتیشن خالی تو هارد بریزم دیگه ؟؟ توی فلش مموری بریزم چه فرقی میکنه؟؟؟
    به نظر من هم ببرید گارانتی این کار رو انجام بدن بهتره! دوستان در جریان هستن که منم چندین بار آپدیت و حتی دانگرید کردم بخاطر مشکلاتی ولی بار آخر به مشکل خوردم که مستلزم کلی زحمت شد و البته گارانتی من هم پول نگرفت ولی 12 13 روزی سر کار بودم تا درستش کردن!
    مطمئنش خود گارانتیه هر مشکلی هم پیش بیاد خودشون باید رفع کنن و بهانه ای هم نمی تونن بیارن.

14. 4 کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

من هم با حرف علی آقا موافقم. البته اگر خراب بشه خب باز هم باید مدتی صبر کنی سفارش مادربورد بدهند. فرق نمیکنه خودتون آپ کنید یا اونا چون در هر صورت این احتمال خرابی با یه درصد کمی وجود داره. اما مهم اینه که اگه خودشون انجام بدند دیگه لازم نیست جر و بحث کنید که بایوس رو خود ایسوس میذاره و گفته نشده آپدیت کردنش از گارانتی خارج هست و این حرفها.

بازم اگه خواستین خودتون انجام بدین ، من چندین بار از رو هارد خودش ریختم و چندین بار هم از طریق هارد اکسترنال.
    آپگرید از تو ویندوز کردم ولی داون گریدش فقط از تو بایوس با همون گزینه ممکن هست. از هر دوش هم من رفتم و توصیه میکنم از ویندوز برین. دلیلش هم اینه که تا خاموش بکنه سیستم رو بالاخره باید از بایوس قبلی استفاده کنه و شاید به نوعی بشه گفت احتمال خرابیش کمتر باشه.

بازم توصیه ی علی آقا رو جدی بگیرید یا پیشاپیش آماده ی خرابی باشید و بک آپ از هارد تهیه بفرمائید

16. 5 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک تجربه
    من دیروز ویندوز فابریک رو پاک کردم و یه ویندوز سون 64Bit به همراه SP 1 نصب کردم.هم نسبت به ویندوز فابریک سبکتره و هم جدیدتر.لپ تاپ، هم بهتر کار میکنه و هم سریعتر شده.به دوستانی هم که میخوان ویندوز 64 بیت داشته باشن این کار رو توصیه میکنم.البته من به همراهش یه Xp هم نصب کردم.

18. 4 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

یک تجربه
    من دیروز ویندوز فابریک رو پاک کردم و یه ویندوز سون 64Bit به همراه SP 1 نصب کردم.هم نسبت به ویندوز فابریک سبکتره و هم جدیدتر.لپ تاپ، هم بهتر کار میکنه و هم سریعتر شده.به دوستانی هم که میخوان ویندوز 64 بیت داشته باشن این کار رو توصیه میکنم.البته من به همراهش یه Xp هم نصب کردم.
    من چند روز پیش آپدیت کردم ولی تغییر خاصی ندیدم. نمیدونم شاید اولشه سبکه این جوریه ها !!! ولی خوبیش اینه که اگر نصبش کنیم دیگه کل آپدیت های ویندوز 7 سرویس پک صفر!! توش هست.

رو سی پی یوهای نسل دوم Core I7 که AVX داره این سرویس پک تاثیرش بیشتره ولی رو مال ماها که ... SSE 4.2 داریم پس زیاد به کار نمیاد
    Last edited by alireza1411; 29-01-2011 at 17:42.

20. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •