ya notized I am flemizh?
این جمله ی بالایی یعنی چی؟ .... به زبان انگلیسی نیست ولی فکر کنم بلژیکی یا فرانسوی باشه ... در هر صورت خیلی ضروریه
بسیار سپاس گذارم
ya notized I am flemizh?
این جمله ی بالایی یعنی چی؟ .... به زبان انگلیسی نیست ولی فکر کنم بلژیکی یا فرانسوی باشه ... در هر صورت خیلی ضروریه
بسیار سپاس گذارم
You noticed that i am Flemish.
The Flemish or the Flemish people are forming a community of more than six million people and the majority of all Belgians, of Flanders.
ThX alot
یاد گسسته دبیرستان افتادم !درس قشنگی بود !
فکر می کنم درست باشه ، البته روی ترتیب هم تاکید داره که رئوس به ترتیب از نقطه شروع تا پایان پیموده بشن!
فکر می کنم ((رئوس انتهایی)) ، ((نقاط پایانی)) و یا خیلی ساده تر ((دو سر)) خوب باشهWhat's the farsi word I can use as the meaning of "endpoint"? I couldn't think of any...
یعنی اگه بخوایم یه مسیر همیلتونی رو به دور تبدیل کنیم باید دو سر مسیر توسط یک یال با هم مجاور بشن.
اثبات با اطلاعات صفر البته به نظرم "اثبات بدون آگاهی" قشنگ ترهAnd could you please suggest a translation for "zero-knowledge proof"?
This is the sentence it's used in:
"A Hamiltonian cycle may be used as the basis of a zero-knowledge proof."
zero-knowledge - proof یا ZKP : اثبات با اطلاعات صفر که به شخص اجازه مي دهند آگاهي هاي خود را درباره ي يک مجهول به طرف مقابل ،اثبات کند بدون اين که حتي خود مجهول را آشکار کند.
Last edited by Narsis_E; 11-06-2008 at 15:32.
با سلام
لطفاً متن زير را به انگليسي ترجمه كنيد
ممنون
------------------------------
سلام
1 سوال تخصصی داشتم
این عکس که بالای نام کاربری است به چه صورت تنظیم شده است.
توجه : برای هر گروه کاربری 1 تصویر مخصوص به خود هست که با تغییر گروه کاربری تصویر عوض میشود.
ممنون میشم راهنمایی کنید آیا پلاگین هست یا چیز دیگری؟
اگر پلاگین هست آدرس آن را لطف بفرمائید.
زيرا هیچ نام مشخصی برای این وجود ندارد
با تشکر فراوان
------------------------------------------------
سلام دوست عزیز
----------------
Hello
I have a technical Question
؟How the picture, which is above the user name, has been adjusted
Note: for each of the user Groups, there is a particular picture which, being changed as the User Group changes
? I'd appreciate it if you give me guidance to get to know whether it is a plug-in or something else
If it's a plug-in, please offer me its address
Since there is no definite name for this one
Best regards
Last edited by mohammad.clergyman; 11-06-2008 at 22:07.
(اینجا میشه فارسی هم نوشت؟ خیلی وقت بود به این تاپیک سر نزده بودم، نمیدونستم!)
خیلی ممنون Narsis عزیز
نمیدونم چرا هیچ وقت از گسسته دبیرستان خوشم نیومد!![]()
خواهش می کنم دوست عزیز
احتمالاً به خاطر همون گسستگیش بوده !یه جورایی میشه گفت این اسم خیلی برازنده اشه ! واقعاً هم مباحث گسسته ای داشت: نظریه اعداد، احتمال ، گراف ... (ربطی به هم نداشتن!)
اين جمله به انگليسي چي ميشه؟
البته هيچ كس تاكنون موفق نشده است تا دليلي بر نچرخيدن كهكشان پيدا كند
این دقیقا حرفی بود که استاد گسسته مون جلسه ی آخر زد!فقط خوشبختانه اینجا دیگه با احتمال سر و کار نداشتیم
احتمالا بازم بیام و اشکالات ترجمه ی ادامه ی متن رو بپرسم، so see you here again soon![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)