دوستان امکانداره پچ که در دست ساخته بازی گزارش بازی رو هم اضافه کنه ؟ واسه من گزارش نداره
دوستان امکانداره پچ که در دست ساخته بازی گزارش بازی رو هم اضافه کنه ؟ واسه من گزارش نداره
برای دانلود کرک:
به سایت زیر برین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و گزینه Pro Evolution Soccer 2011 v1.01 (v1.1.0.0) [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE رو دانلود کن
من لینک کرک بالایی رو تست کردم. مشکلی نداشت.
این پچ رسمی چه کارایی میکنه ؟ نقل و انتقال ؟
چرا کرک دانلود نمیشه ؟
Last edited by Bahman No1; 09-10-2010 at 13:22.
سلام من بازی رو ریختم ودارم بازی میکنم ولی یه سوال! شک دارم این نسخه ای که ریختم برای pc باشه شاید از کنسول پورت کردن براش. از کجا مطمئن بشم 100 % برای pc هستش؟؟ ممنون
نگفتيد اين پچه براي چيه ، نقل و انتقالات رو اپديت ميكنه؟
سلام بهترین پچی که تا الان اومده کدومه ؟
Last edited by mohsen-jj; 09-10-2010 at 15:46.
سلام.
کدوم پچ لباس ها و لوگو تیم هارو اصلاح میکنه؟!
PESEdit 2011 Patch 0.2 چطوره؟ ارزش دانلود داره؟!
ممنون
سلام ... منم بالاخره بازی دستم رسید و چند دوری هم بازی کردم.
چیزایی که تا الان متوجه شدم اینه :
1 – صدای تماشاچیا خیلی بهتر شده
2 – گیم پلی نرم تر و جذاب تر شده ( خیلی مثل فیفا شده)
3 – سیستم پاس دهی بنظر من واقعا پیشرفت کرده
4 – بالاخره اون چیزی که چند سال منتظرش بودم رو تو این نسخه دیدم و اونم اینکه در حین بازی آمار و ارقام بازی رو نشون میده
5 – با اینکه خیلی از دوستان از دوربین بازی راضی نبودن من که ازش بدم نیومد و میشه گفت الان طبیعی شده نه قبلا ...
فقظ چندتا مشکل دارم که کاش حل می شدن :
1 – تصاویر آهسته بنظر خیلی تار می رسه ،مال همه اینطوره ؟؟
2 – من که هر کاری می کنم اسم بازیکنا از رو سر کامپیوتر برداشته نمی شه، یادمه بعضی از دوستان این مشکلو نداشتن ... راهی هست این مشکلو حلش کنم ؟
3 – راهی نیست که مثل قبلا اسم بازیکنا در حین بازی پایین صفحه نوشته بشه ؟
4 - احساس می کنم چمن ورزشگاه ها خیلی شبیه همن و تنوع زیادی در اونا نمی بینم
-----------------------------------------------------------
کلا راضی بودم از این نسخه ...راستی : کاش سیستم ترکیب ریختن مثل قبلا بود ...قبلا بهتر بود .
کاری نداره که :
می ری تو قسمت edit بعد گزینه players رو انتخاب می کنی ، بعد edit player رو می زنی و تیمی رو که میخوای یک یا چند بازیکنشو حذفشون کنی و به جاشون بازیکن دیگه ای کپی کنی رو انتخاب می کنی(پیشنهاد می کنم از اون تیمای بی نام و نشان که زیاد هم هستن باشه !!! ) بعد یه بازیکنشو انتخاب می کنی و گزینه آخر یعنی Base copy رو می زنی و بازیکنی رو که می خوای ازش کپی بگیری انتخاب می کنی .
راستی :
من که تو این نسخه نمیتونم حرکتای تکنیکی که قبلا انجوم می دادم رو انجوم بدم... منظورم یه پا،دوپا و بقیه تکنیکاست ؟؟
نه فقط همه چيزو درست مي كنه كه خيلي چيزام اضافه مي كنه. مثل بوندس ليگا
پارسال هم براي 2010 اين گروه بهترين پچها رو داشتن. براي دانلودش شك نكن.
یه پچی می خوام که :
1) بوندس لیگا رو به بازی اضافه کنه
2) لوگو و اسم تیم ها رو درست کنه ( همه ی تیم ها )
3) نقل و انتقالات رو به روز کنه
4) بازی که گرفتم گزارشگر نداره ، گزارشگر انگیلیسی یا اسپانیای رو به بازی اضافه کنه .
ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)