بازی رو نصب کردم هی میگه به اینترنت باید وصل شی وصلم هستم اما بازم همینو میگه--آدرس کرک های صفحه اول تاپیک هم کار نمیکنه--یکی کمک کنه
بازی رو نصب کردم هی میگه به اینترنت باید وصل شی وصلم هستم اما بازم همینو میگه--آدرس کرک های صفحه اول تاپیک هم کار نمیکنه--یکی کمک کنه
حالا یه کرک 700 کیلوبایتی از skidrow نصب کردم بازی اجرا شد --با این کرک مشکلی تا آخر بازی پیش نمیاد ؟در باز نشه با .....؟
عزیزم اگه به مشکل بر خوردی به این لینک زیر برو 4 تا کرک مختلف اونجا هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگزینه دومی کرکی هست که به صورت setup درست کردن یعنی شما آدرس بازی رو که روی PCات هست رو بهش میدی خودش کرک های لازمه رو به شاخه های لازمه به صورت اتومات میریزه و بعد بازی رو اجرا می کنی حالشو می بری :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم کرک هم 7.1mb هست این لینک دومی هم که گذاشتم , لینک مستقیمه ..
دانلود کردم ولی وقتی اکسترکت میکردی دوباره چند تا فایل rar دیگه بهت میداد که بازم اکسترکت میکردی هیچ کرک به صورت ستاپ بهت نمیداد
مشکل من اینه که اولا فولدر ubisoft game launcher رو ندارم که کرک رو توش بریزم
بعدشم که این فولدر رو جدا دانلود میکنم با محتویاتش و قرار میدم و کرک رو میریزم باز تاثیری نداره و یوبی سافت ازم یوزر پس +سریال معتبر بازی میخوادش
دوست عزیز شما داری یا بازی حرفه ای رو که کل دنیا عاشقشند رو با یه بازی معمولی و بچه گانه که فقط برای بکش بکش حال میده رو مقایسه میکنی؟
البته میدونم این حرف رو از روی نا بلد بودن زدید (کلمه بهتری پیدا نکردم)
تو این بازی کلی کار میشه انجام داد که باید بدونید چکار کنید وقتی کامل یاد گرفتید اونوقت از بازی لذت میبرید
بله در هر چی بری جلو تر قوی تر میشه البته از نظر تجهیزات نه از نظر قدرت تخیلی
در مورد اون زنها هم بگم که اونها برای این نیستند که شما مخشون رو بزنی اونها رو باید استخدام کنی که اونها مخ سرباز ها رو برات بزنند و هواسشون رو پرت کنند تا تو بدون درگیری به کارت برسی
اوه sry !!! یه فایلی هست از همون لینک سایتی که بهتون دادم به این نام
AC2ServEmu0.44-One-Click-Install.v1.0.1.5
این رو بگیرید setup داره شرمنده .
تکبیر
حاج آقا دمت گرم
بالاخره تونستم با این روش وارد بازی بشم
عزیز این فایلی که باهاش وارد بازی شدی رو لینکشو میزاری ما هم از بازی بهره ببریم؟![]()
Last edited by HardWare Professor; 05-08-2010 at 02:57.
آره والا ولی نه دیگه انقدر تابلو
کلئوپاترا که خودکشی کردش
خشایارشا هم معلومه
اسکندر رو میشه باور کرد چون علت مرگش نامشخصه
بقیشونم یادم نیست
+
من تازه 2روزه بازی رو خریدم و چندساعت هم بیشتر نیست که وارد بازی شدم
اینو دانلود بکن
http://gf.wiretarget.com/ac/Assassins.Creed.2-OFFLINE.SERVER.v0.44.Crack.1907.rar
بعدش توش یه فایل RAR هست به نام AC2ServEmu0.44-One-Click-Install.v1.0.1.5
اینو از حالت فشرده خارج کن و کرکش بعد اینکه ستاپ کنی به صورت اتومات ریخته میشه توی مسیر نصب بازی و یه شرتکات توی صفحه ایجاد میکنه که از طریق اون وارد بازی میشی
ولی قبلش بهتره بازی رو آپدیت کرده باشی به ورژن 1.1
آقایون ببخشید میشه بهم بگید سیو های این بازی کجا ذخیره میشن؟بازی خراب شده اجرا نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)