متاسفانه چون این سیستمها خریدار زیادی ندارند و مردم ایران عقلشون به چشموشون هست و سیستم پایونیر با سامسونگ براشون فرقی نداره، توی همه شهرها به جز تهران قیمتها همینجوری نجومی هست.
ولی اینی که شما میگی دیگه شورشو در آورده و خــــــــــــیلی گرون میگه.![]()
متاسفانه چون این سیستمها خریدار زیادی ندارند و مردم ایران عقلشون به چشموشون هست و سیستم پایونیر با سامسونگ براشون فرقی نداره، توی همه شهرها به جز تهران قیمتها همینجوری نجومی هست.
ولی اینی که شما میگی دیگه شورشو در آورده و خــــــــــــیلی گرون میگه.![]()
من فکر کنم کاملا واظح و شفاف توضیح دادم
جالبه من TV 55 C9000 سامسونگ رو که آخرین تکنولوژی 3D توش به کار رفته رو از نزدیک دیدم
و خودمون هم که C8000 46 داریم ولی هنوز توی نشون دادن تصاویر 3D مشکلاتی وجود داره
بعد شما با استفاده از این عینک های کاغذی با تلق قرمز و آبی میگید تکنولوژی 3بعدی !!!!!!!!!!
سلام دوست عزیز.همونطوری که دوستان عرض کردن صدا و تصویر از طریق hdmi انتقال داده میشه.تنظیمات خاصی هم نداره و ربطی هم به switcher بودن آمپ نداره.
حالا شما یبار با کابل اپتیکال یا کواکسیال(فکر کنم خروجی صدای پلیرتون کواکسیال باشه)امتحان کنید ببینید چه جوابی می گیرید.
بله می تونید البته آمپلی فایر نباید این وسط فراموش بشه.
قابلیت ضبط روی فلش---سینماها همچون قابلیتی ندارند.معمولا نهایت می تونند cd audio روی فلش کپی کنند.
mkv هم قابلیت بعضی از سینما بلوری هاست که از بودجه شما بالاتر هستش.
نهایتا اگه این دو مورد رو فاکتور بگیرید میشه مدلی معرفی کرد.
---------- Post added at 02:10 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------
اگر از خود فروشگاه راستین خرید کنید و همونجا نقدا پرداخت کنید می تونید آدرس بدید و خودشون با باربری براتون می فرستند به باربری شهرتون و البته یه کرایه هم باید از باربری شهرتون تا در منزل حساب کنید.
پیشنهادم اینه که قبل از حرکت به تهران با سایت چاره به صورت تلفنی صحبت کنید و ببینید چقدر براتون کرایه در نظر می گیرن تا در منزل بیارند و بعدا هم با فروشگاه راستین در مورد هزینه باربری صحبت کنید نهایتا ببینید کدوم با صرفه تر هستش.
---------- Post added at 02:10 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------
اگر از خود فروشگاه راستین خرید کنید و همونجا نقدا پرداخت کنید می تونید آدرس بدید و خودشون با باربری براتون می فرستند به باربری شهرتون و البته یه کرایه هم باید از باربری شهرتون تا در منزل حساب کنید.
پیشنهادم اینه که قبل از حرکت به تهران با سایت چاره به صورت تلفنی صحبت کنید و ببینید چقدر براتون کرایه در نظر می گیرن تا در منزل بیارند و بعدا هم با فروشگاه راستین در مورد هزینه باربری صحبت کنید نهایتا ببینید کدوم با صرفه تر هستش.
با توجه به این که T14 تا 20 فروردین وارد نمیشه بهترین گزینه بعد از اون چی هست ؟
بالاخره نمایندگی پایونر رو در شیراز یافتم...زنگ زدم فروشگاه راستین تلفن نمایندگی شیرازو گرفتم.
زنگ زدم گفت rs33 موجود داره عصر میخوام برم صداشو تست کنم.
فقط یه چیزی اینکه سیستمها صداشون در حالت پیش فرض flat هست و صدای واقعیشو نشون نمیده.
اغلب فروشنده ها هم زیاد به تنظیماتش وارد نیستن و نمیتونن صدای اصلیش رو در بیارن
اگه یه تنظیم خاص داره که میشه صداشو بهتر کرد بگید تا عصر که رفتم بهتر بتونم صداشو بشنوم.
کسی سینما خانگی C5550 سامسونگ داره ؟ اگه داره راضی هست ازش یا نه ؟
آقا ممنون
بدون ضبط USB و MKV ؛ سينما خانگي چي بگيرم بهتره؟تو رنج همون 500تومن؟
واسه انكه بطونم از TV ضبط كنم چي كار كنم؟DVD recorder بگيرم؟
با توجه به مشخصات فنی دستگاه (توی لینکی که بالا نوشته برو ببین) چون هیچ جای ورودی نداره (فقط خروجی داره) فکر نمی کنم بتوانی این کار را بکنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای این کار باید دستگاه شما یک محل ورودی داشته باشه که بتوانی دستگاه مورد نظرت را به گیرنده متصل بکنی و یک خروجی داشته باشه که گیرنده به تلویزیون متصل بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)