تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 355 از 1049 اولاول ... 255305345351352353354355356357358359365405455855 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امشب پایونر rs 33 رو در یکی از مغازه های شیراز قیمت کردم 1.200 گفت ندارم اگه خواستی برات میارم.
    اینجا فایده ای نداره...

دوستان هفته دوم عید دارم میام تهران، اگه بخوام از تهران بگیرم چه جوری باید بیارمش؟
    متاسفانه چون این سیستمها خریدار زیادی ندارند و مردم ایران عقلشون به چشموشون هست و سیستم پایونیر با سامسونگ براشون فرقی نداره، توی همه شهرها به جز تهران قیمتها همینجوری نجومی هست.

ولی اینی که شما میگی دیگه شورشو در آورده و خــــــــــــیلی گرون میگه.

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

من فکر کنم کاملا واظح و شفاف توضیح دادم
    جالبه من TV 55 C9000 سامسونگ رو که آخرین تکنولوژی 3D توش به کار رفته رو از نزدیک دیدم
    و خودمون هم که C8000 46 داریم ولی هنوز توی نشون دادن تصاویر 3D مشکلاتی وجود داره

بعد شما با استفاده از این عینک های کاغذی با تلق قرمز و آبی میگید تکنولوژی 3بعدی !!!!!!!!!!

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام حضور MR - RAYAN عزيز؛ حضورتان عرض شود كه اخيراً يك سيستم RS33 خريداري ،كه البته پلير آنرا نيزبه مدل 420 تغيير دادم . در حال حاضر با استفاده از MANUAL BOOKLET خود دستگاه و با استفاده از دو كابل HDMI ارتباطات بين آمپ و پلير و همچنين تلويزيون ( پانا V20 ) را برقرار كردم . از آنجاييكه در خروجي صدا ندارم دچار سردرگمي در اطلاعات مندرج در MANUAL BOOKLET سيستم و تلويزيون شده ام بنحويكه در يكي قيد شده ميبايست جهت صدا از كابل كواكسيال يا اپتيكال استفاده نمود و در ديگري قيد شده كابل HDMI قادر به انتقال صوت وتصوير ديجيتالي بصورت همزمان ميباشد . خود فروشنده هم معتقد است از آنجاييكه آمپ دستگاه switcher اچ دي ام آي ميباشد لذا تصوير از طريق كابل hdmi و صدا ميبايست از طريق كابل اپتيكال يا كواكسيال منتقل شود لطفاً در اينخصوص راهنمايي فرماييد . با سپاس
    سلام دوست عزیز.همونطوری که دوستان عرض کردن صدا و تصویر از طریق hdmi انتقال داده میشه.تنظیمات خاصی هم نداره و ربطی هم به switcher بودن آمپ نداره.
    حالا شما یبار با کابل اپتیکال یا کواکسیال(فکر کنم خروجی صدای پلیرتون کواکسیال باشه)امتحان کنید ببینید چه جوابی می گیرید.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان آیا میشه خودم سینما خانگی درست کنم منظورم اینه تیکه تیکه بگیرم یعنی سابووفر و اسپیکر ها رو جدا بگیرم و همچنین پلیر رو هم از hd media player ها انتخاب کنم آیا اون قدرت صدای سینما رو خواهد داشت و اصلا به صرفه هست؟
    بله می تونید البته آمپلی فایر نباید این وسط فراموش بشه.

سلام
    سينما خانگي با مشخصات:
    قابليت ضبط روي فلش
    خروجي HDMI 1080
    قابليت اجراي فرمت هاي mkv ,divx, dat,WMV,wma,mp3, Audio
    با تلوزيون سوني براويا سازگار باشه
    تو رنج قيمت 500 باشه
    تشكر
    قابلیت ضبط روی فلش---سینماها همچون قابلیتی ندارند.معمولا نهایت می تونند cd audio روی فلش کپی کنند.
    mkv هم قابلیت بعضی از سینما بلوری هاست که از بودجه شما بالاتر هستش.
    نهایتا اگه این دو مورد رو فاکتور بگیرید میشه مدلی معرفی کرد.

---------- Post added at 02:10 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------

میدونم جا نمیشه واسه همین خودم نمیخوام بیارمش.
    میخوام صداشو قبل از خرید تست کنم.
    اگر از خود فروشگاه راستین خرید کنید و همونجا نقدا پرداخت کنید می تونید آدرس بدید و خودشون با باربری براتون می فرستند به باربری شهرتون و البته یه کرایه هم باید از باربری شهرتون تا در منزل حساب کنید.
    پیشنهادم اینه که قبل از حرکت به تهران با سایت چاره به صورت تلفنی صحبت کنید و ببینید چقدر براتون کرایه در نظر می گیرن تا در منزل بیارند و بعدا هم با فروشگاه راستین در مورد هزینه باربری صحبت کنید نهایتا ببینید کدوم با صرفه تر هستش.

---------- Post added at 02:10 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------

میدونم جا نمیشه واسه همین خودم نمیخوام بیارمش.
    میخوام صداشو قبل از خرید تست کنم.
    اگر از خود فروشگاه راستین خرید کنید و همونجا نقدا پرداخت کنید می تونید آدرس بدید و خودشون با باربری براتون می فرستند به باربری شهرتون و البته یه کرایه هم باید از باربری شهرتون تا در منزل حساب کنید.
    پیشنهادم اینه که قبل از حرکت به تهران با سایت چاره به صورت تلفنی صحبت کنید و ببینید چقدر براتون کرایه در نظر می گیرن تا در منزل بیارند و بعدا هم با فروشگاه راستین در مورد هزینه باربری صحبت کنید نهایتا ببینید کدوم با صرفه تر هستش.

5. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با توجه به این که T14 تا 20 فروردین وارد نمیشه بهترین گزینه بعد از اون چی هست ؟

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بالاخره نمایندگی پایونر رو در شیراز یافتم... زنگ زدم فروشگاه راستین تلفن نمایندگی شیرازو گرفتم.
    زنگ زدم گفت rs33 موجود داره عصر میخوام برم صداشو تست کنم.
    فقط یه چیزی اینکه سیستمها صداشون در حالت پیش فرض flat هست و صدای واقعیشو نشون نمیده.
    اغلب فروشنده ها هم زیاد به تنظیماتش وارد نیستن و نمیتونن صدای اصلیش رو در بیارن
    اگه یه تنظیم خاص داره که میشه صداشو بهتر کرد بگید تا عصر که رفتم بهتر بتونم صداشو بشنوم.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کسی سینما خانگی C5550 سامسونگ داره ؟ اگه داره راضی هست ازش یا نه ؟

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دستگاه دو تیونر هم داریم؟
    چه مدلیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا ممنون
    بدون ضبط USB و MKV ؛ سينما خانگي چي بگيرم بهتره؟تو رنج همون 500تومن؟
    واسه انكه بطونم از TV ضبط كنم چي كار كنم؟DVD recorder بگيرم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه ایکس ویژن 333 دارم می خواستم ببینم آیا می شه دستگاه های پخش یا ریسیور رو بهش وصل کنم بعد از اون به تلویزون وصل کنم پخش کنه. آخه می خوام بعضی برنامه ها رو ضبط کنم.
    اگه میشه وصل کرد چطوری میشه ممنون می شم اگه زود جواب بدین.
    مرسی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با توجه به مشخصات فنی دستگاه (توی لینکی که بالا نوشته برو ببین) چون هیچ جای ورودی نداره (فقط خروجی داره) فکر نمی کنم بتوانی این کار را بکنی.
    برای این کار باید دستگاه شما یک محل ورودی داشته باشه که بتوانی دستگاه مورد نظرت را به گیرنده متصل بکنی و یک خروجی داشته باشه که گیرنده به تلویزیون متصل بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •