تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 355 از 472 اولاول ... 255305345351352353354355356357358359365405455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,541 به 3,550 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ممنون ولی احساس میکنم از قسمت پشت ماشین میاد و وقتی فرمون راست هست هم تا حدی شنیده میشود صدایی شبیه جیغ لنت ترمز. هرچند مطمئنم از اون نیست چون صدا وقتی پام رو ترمز نیست هم میاد. با اینهمه احساس میکنم چیز جدی نیست. کارکرد 1500
    درود
    من فکر می کنم صدائی که شما می گین مربوط به پمپ هیدرولیک هستش (حداقل خودم هم این صدا رو روی ماشینم دارم و فکر می کنم از پمپ هیدرولیک هستش) صدائی که من می شنوم و حتی توی دور بالا و سرعت بالا هم این صدا رو می شنوم یک صدای مبهم شبیه صدای ممتد یک کندوی زنبور عسل از راه دور هستش (نخندید خوب همین به ذهنم رسید برای توصیفش) توی اکثر ef7 های 93 من این صدا رو میشنوم، نمی دونم چه جنس آشغالی روش گذاشتن که این صدای خسته ازش می زنه بیرون، به نظرم خیلی حساس نشو، فقط و فقط از سلامت قسمت های ایمنی ماشینت مطمئن شو

2. این کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

ممنون ولی احساس میکنم از قسمت پشت ماشین میاد و وقتی فرمون راست هست هم تا حدی شنیده میشود صدایی شبیه جیغ لنت ترمز. هرچند مطمئنم از اون نیست چون صدا وقتی پام رو ترمز نیست هم میاد. با اینهمه احساس میکنم چیز جدی نیست. کارکرد 1500
    در حالتی که خودرو خلاصه فرمون رو به حالت مستقیم قرار بده تو یه جایی مثل پارکینگ امتحان کن. بعد فرمون رو به سمت چپ یا راست بچرخونی کاملا صدای پمپ رو میشنوی. وقتی گاز بدی صدا یه مقداری بیشتر میشه(البته فکر کنم-زیاد دقت نکردم) ولی من وقتی فرمون رو میچرخونم همین صدا میاد. منم ماشینم 1500 تاست.

4. این کاربر از mohamadamin77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

درود
    من فکر می کنم صدائی که شما می گین مربوط به پمپ هیدرولیک هستش (حداقل خودم هم این صدا رو روی ماشینم دارم و فکر می کنم از پمپ هیدرولیک هستش) صدائی که من می شنوم و حتی توی دور بالا و سرعت بالا هم این صدا رو می شنوم یک صدای مبهم شبیه صدای ممتد یک کندوی زنبور عسل از راه دور هستش (نخندید خوب همین به ذهنم رسید برای توصیفش) توی اکثر ef7 های 93 من این صدا رو میشنوم، نمی دونم چه جنس آشغالی روش گذاشتن که این صدای خسته ازش می زنه بیرون، به نظرم خیلی حساس نشو، فقط و فقط از سلامت قسمت های ایمنی ماشینت مطمئن شو
    داداش این صدا فقط به سمندای 93 محدود نمیشه. تقریبا تو همه ماشینا من شنیدم. مخصوصا 405. اونا تو حرکت هم این صدا رو دارن. ولی من وقتی فرمون رو میچرخونم صداش میاد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

از دوستان عزيز خواهشمندم اگه عكس محل رگلاژ چرخ عقب (لنت ترمز) رو دارن آپ كنن يه نگاهي بهش بندازم .
    ابزار خاصي ميخواد يا با يه پيچ گوشتي حله؟

باید مهره نشون داده شده رو بچرخونی تا به تنظیم دلخواه برسی

برای ریگلاژ دستی هم یه سیم در قسمت انتها زیر ماشین هست که با سفت کردن مهره تنظیم میشه.البته پشنهاد میکنم به این قسمت دست نزنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by arian989; 11-01-2015 at 23:36.

7. این کاربر از arian989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

خيلي ممنون جناب آرين
    از پشت كاسه چرخ جاي دسترسي داره و اينكه نياز به در آوردن كاسه هست يا خير ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

داداش این صدا فقط به سمندای 93 محدود نمیشه. تقریبا تو همه ماشینا من شنیدم. مخصوصا 405. اونا تو حرکت هم این صدا رو دارن. ولی من وقتی فرمون رو میچرخونم صداش میاد.
    ضمن عذرخواهی دیروز که دقت کردم دیدم حق با شماست فقط وقتی فرمون رو میچرخونم مخصوصا به سمت راست صدای سوت میاد که البته به نظر زیاد نباید جدی گرفت. این صدای تکنولوژی کشوورهایی هست که زور میزنند به هر قیمتی تو لیست خودروسازهای جهان قرار داشته باشند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام واسکازین اترود اتومات برای سمند چطور هست خوب هست یا نه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

خيلي ممنون جناب آرين
    من با پیچگوشتی یکم سفتش کردم میشه یکم مهررو چرخوند اما ممکنه لبه های مهره بپره این کار توصیه نمیشه.
    میتونی اون فنر کوچیک پایینو دربیاری و همچنین سیم ترمزو. تا لنتها آزاد بشه بعد با دست راحت میتونی مهررو بچرخونی و تنظیم کنی.
    موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان میخوام کمکهای عقب ماشینو عوض کنم ولی اولین باره نمیدونم کلا چیکار باید بکنم
    برم کمک بخرم بدم مکانیک عوض کنه؟همه مکانیکیا عوض میکنن؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

خيلي ممنون جناب آرين
    من با پیچگوشتی یکم سفتش کردم میشه یکم مهررو چرخوند اما ممکنه لبه های مهره بپره این کار توصیه نمیشه.
    میتونی اون فنر کوچیک پایینو دربیاری و همچنین سیم ترمزو. تا لنتها آزاد بشه بعد با دست راحت میتونی مهررو بچرخونی و تنظیم کنی.
    موفق باشی

14. این کاربر از arian989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •